Bilety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bilety
Sprzedam bilet na jutrzejszy koncert w Gdańsku za 165 zł trybuny odbiór osobisty w Warszawie.
wspomóżcie, bo chciałam jechać i kupiłam gdy jeszcze nie wiedziałam że mam wtedy egzamin a teraz nie chcę by bilet przepadł
wspomóżcie, bo chciałam jechać i kupiłam gdy jeszcze nie wiedziałam że mam wtedy egzamin a teraz nie chcę by bilet przepadł
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sprzedam 2 bilety na GC do Gdańska. Do odbioru pod Ergo Arena. Kontakt na priv. 
-
JarekGdańsk
- -#Prowler

Zdecydowanie kupię jeden biler do GC na Gdański koncert - odbiór przed koncertem.
Kotakt ze mną pod nr 600 395 494.
Kotakt ze mną pod nr 600 395 494.
Witam, kupie bilet na koncert Ironów do Pragi. Musialam zrezygnowac z koncertow w Polsce i ratuję się najbliższą nam Pragą 
Ja również odkupię bilet do Pragi. 
-
Tanie bilety
- -#Prodigal son

-
mictantecutli81
- -#Prodigal son

Kupie 2 bilety do Pragi na GC
gg 8699484
gg 8699484
-
Tanie bilety
- -#Prodigal son

Moje ogoloszenie nadal aktualne 
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Kupię 2 bilety na koncert do Pragi, interesują mnie bilety GC, Platinum lub Gold.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sprzedam w pakiecie po jednym bilecie na płytę na oba londyńskie koncerty! Cena nominalna - 60 funtów za bilet, a więc 120 GBP za oba gigi. Bilety są elektroniczne (paperless) więc osoba, która zdecyduje się na zakup musi wejść ze mną do hali. Zapraszam na PW!
Ciekaw jestem jak pogodzę te wejścia z FTTB. 1 osoba ma opaskę, a na jej karcie kredytowej są 3 bilety i niby 2 os powinny z nią wejść...
Dostaną opaski wejściowe na koncert, ale wejdą z resztą ludzi. Tak robili w USA w zeszłym roku podobno.
A skąd ty taki pewny tego fttb???HAMMERS pisze:Ciekaw jestem jak pogodzę te wejścia z FTTB. 1 osoba ma opaskę, a na jej karcie kredytowej są 3 bilety i niby 2 os powinny z nią wejść...
"Losowanie" dopiero za 10 dni
1 stojący bilet na pierwszy sobotni koncert w Londynie do sprzedania!!!!!!
Bez możliwości wejścia na fttb
Bez możliwości wejścia na fttb
Aktywnie poszukuję 2 opasek na FTTB Praga. Tu pewnie nie znajdę, ale napisać nie zaszkodzi. Czy ktoś wymieni je na alkohol? 
Westwards, the tide!
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Dołączam się do prośby powyżej gdyby ktoś przypadkiem wylosował FTTB i nie miał co z nim zrobić ( choć musiałby być chyba wariatem
) to chętnie przygarnąłbym dwie opaski oczywiście za rekompensatą w płynnym złocie w ilości do uzgodnienia. 
opaski to nikt Ci nie da 
ale jak ktoś ma wolne miejsce dla osoby towarzyszącej to może Cię wziąć ze sobą
ale jak ktoś ma wolne miejsce dla osoby towarzyszącej to może Cię wziąć ze sobą