Wiek naszych fanów na forum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wiek naszych fanów na forum
Witam wszystkich zapodałem ten temat ,ponieważ nie doczytałem nigdzie takiej informacji o wieku naszych klubowiczów w stosunku do czasu słuchania IM.Proszę o informacje ,określenie się jaki przedział wiekowy istnieje na naszym forum ,oczywiście to nie jest przymusowe.Ja osobiście mam 43 lata i słucham IM od 14 roku życia.Pozdro. jack (loki)
Re: Wiek naszych fanów na forum
Ja mam 20 i słucham od 14 roku życia (tak na poważnie) a od małego wujek zarażał 
17 i słucham 5 lat
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Mam prawie 33 lata i słucham od 21lat - zaraz po wydaniu Fear OF The Dark.
Pierwszy utwór jaki usłyszałem to The fugitive na przerwie w szkole z magnetofonu kolegi..no i zakochałem się w IM
Pierwszy utwór jaki usłyszałem to The fugitive na przerwie w szkole z magnetofonu kolegi..no i zakochałem się w IM
-
Deleted User 2259
Szczerze mówią jak ja bym jako pierwszy usłyszał,ten utwór to bym się raczej zniechęciłmic7 pisze:The fugitive
a ja wręcz przeciwnie - chciałem więcej
nad drugi ogień poszły FOTD i ATSS.
Zauważyłem ,że najlepsze numery pisał niejaki Harris
-
Deleted User 2259
No a jak tyle,że ja zaczynałem od Powerslave,i Aces High rozwalił mi głowe,wtedy jescze nigdy nie słyszałem takich solówek na gitarze.Zauważyłem ,że najlepsze numery pisał niejaki Harris
23 lata a Maiden słucham gdzieś od 10. Przygode zacząłem od 666 
To co powiesz na to, że ja słysząc pierwszy raz FOTD stwierdziłem że to straszne gówno i nie chciałem więcej słyszeć IMmic7 pisze:a ja wręcz przeciwnie - chciałem więcejnad drugi ogień poszły FOTD i ATSS.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
28 lat i słucham od 16 roku życia, po usłyszeniu Brave New World w 2001 r., muzyki zacząłem słuchać od Sabatów i Purpli i bardzo mnie to cieszy bo to totalna podstawa, a przez, to, że Iron Maiden nie był moim pierwszym zespołem doceniłem to jak bardzo inspirowali się hard-rockiem
25 lat, zacznę słuchać od jutra...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2259
Szkoda czasu,lepiej można spożytkować czasEmilio pisze:zacznę słuchać od jutra...
Wezmę to pod uwagę.Invader pisze:Szkoda czasu,lepiej można spożytkować czas
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja mam 17, a słucham od jakichś 5 lat... Niby mało, ale nie mogę sobie wyobrazić, w jakim kierunku rozwinąłby się mój gust, gdyby nie Maiden. Hmm, a pierwsza piosenka to było chyba ATSS.
-
Deleted User 5155
46 lat, słucham od 1982 r. (daje bite 31 lat). Na pierwszy ogień - cała TNOTB. To był najczystszy "piorun sycylijski". 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mam 37 lat, świadomie słucham muzyki od połowy lat 80., a IM od 1988 r.
Słucham Ironów od 13 roku życia tj. 1987 roku. Już 26 lat.............
Zacząłem od POWER SLAVE. Pamiętam jak dziś, że tamta przygoda z Ironami została przerwana dość szybko. Tranzystory mocy w ojcowskim radio AMATOR STEREO nie wytrzymały spotkania z ACES HIGH oraz 2 MINUTES TO MIDNIGHT. Nie zapomnę tej energii
Zacząłem od POWER SLAVE. Pamiętam jak dziś, że tamta przygoda z Ironami została przerwana dość szybko. Tranzystory mocy w ojcowskim radio AMATOR STEREO nie wytrzymały spotkania z ACES HIGH oraz 2 MINUTES TO MIDNIGHT. Nie zapomnę tej energii
21 lat, słucham jakoś od 15 roku życia.
Mam 16 lat, Ironów słucham od 13 roku życia. Zacząłem od The Number Of The Beast w Guitar Hero 3. To była miłość od pierwszego usłyszanego riffu.
Później były Fear Of The Dark, Brave New World i siódmy syn. Ach, chciałbym przeżyć to jeszcze raz...
Później były Fear Of The Dark, Brave New World i siódmy syn. Ach, chciałbym przeżyć to jeszcze raz...