Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
Gratulacje Panowie.
Koncert, koncert i po koncercie.
Do następnego razu.
Koncert, koncert i po koncercie.
Do następnego razu.
Ja od razu mówiłem, że to Janickzygixxx pisze:Ja od razu poznałem Janka... idziemy sobie idziemy, mówię: chłopaki, Janick siedzi w restauracji. Oni: nie nie, na pewno to nie on, a ja mówię idziemyNo i podeszliśmy
Janek siedział z jakimś siwulcem, tyłem do nas, w pewnej odległości, ale takiej grzywy nie sposób nie rozpoznać
ja, że na pewno nie 
Ten siwulec to jakiś tourmanager lub ktoś taki zawsze za nimi łazi, wysiadał z samolotu z nimi itd.
Przy tej dawce emocji rozmowa z nimi graniczyłaby z cudem, my tylko baliśmy się żeby miał kto zdjęcie zrobić i żeby zdążyć
Myślę, że ciężko będzie powtórzyć to, a już na pewno z całym zespołem na raz
Ten siwulec to jakiś tourmanager lub ktoś taki zawsze za nimi łazi, wysiadał z samolotu z nimi itd.
Przy tej dawce emocji rozmowa z nimi graniczyłaby z cudem, my tylko baliśmy się żeby miał kto zdjęcie zrobić i żeby zdążyć
Myślę, że ciężko będzie powtórzyć to, a już na pewno z całym zespołem na raz
Hehe, może w Pradze powtórka? 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Bruce, kocham cię miłością wielką ale proszę - przed następną trasą wpadnij do fryzjera hehe.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Stary jest, czego od niego chcecie 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ale fryz to zryty miał 
Murray też 'pikny'
Murray też 'pikny'
Zdjęcia mówią same za siebie. Gratulacjezygixxx pisze:Hotelowi jeszcze nas prosili, żebyśmy się rozgościli i nie stali w przejściu
Ja osobiście większość czasu spędziłem przed hotelem, bo i zdjęcia fajniej wyszły
Ogólnie szacunek dla pracowników Sheratona, że nas nie wyrzucili i byli zajebiście wyrozumiali
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić analogiczną sytuację, w którymś z Łódzkich hoteli
zgadza się z Andelsa by nas pogonili od razu 
Zawsze można to ominąć, wejść do restauracji hotelowej i zamówić kawę, piwo, drinka
Ale pytanie jesteście Państwo gośćmi hotelowymi na pewno by padło
W Sheratonie piwko 15zł
ale warto było 
Zawsze można to ominąć, wejść do restauracji hotelowej i zamówić kawę, piwo, drinka
Ale pytanie jesteście Państwo gośćmi hotelowymi na pewno by padło
W Sheratonie piwko 15zł
Ostatnio zmieniony ndz lip 07, 2013 9:47 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
no i szacun panowie ,a swędziało mnie by śmignąć jeden dzień urlopu dłużej i popłynąć do Gdańska ,oj macie zdjęcie super oj miodzio.No i wiecie co już nie chciałem pyknąć nowego tematu ale wybieram sie do Pragi,Dziś zamówiłem bilet - ha żona mnie zabije ale no nie dam rady ,tak sobie wymyśliłem i piernicze ,zaszalej i znów mnie chłopaki z glanów wypierdzielą.Oj starość nie radość ,he głowa siwieje dupa szaleje hehehe
_
to do zobaczenia w Pradze

Uwierz mi. Żona Ciebie nie zabije
Raz się żyje. Nie wiadomo kiedy Żelaźni przyjadą następnym razem.
i to mnie martwi że może już wcale dlatego walnołem te 700 zeta plus dojazd (oj zero piwka będzie,własnym autkiem) ale kuszące to jest i chyba mi odbiło
.dam sobie czas do jutra do południa jak mi rozumek nie wróci to pierd.......... nicze i pojade i sie nie przyznam 
Haha, nie pękaj ! Leć na pragę i baw się dobrze !
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Gratuluję łowów i zdjęć!
Szacun i gratulacje i .............. 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

- Emilio
- -#Lord of the flies

A bo to pierwszy raz polska ekipa na oficjalnym?hipcio_stg pisze:Czy tutaj admina złapali na oficjalny FP?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2259
Jest Wicker i Budziol,resztę kojarzę,ale nie pamiętam nicków.