Ulubiony utwór tytułowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony utwór tytułowy
masz prawo mieć swoje zdanie
o gustach sie nie dyskutuje 
Przepraszam., ale muszę się wciąć. Dyskusje o gustach, to obok dyskusji o planach i ideach jedne z ciekawszych rozmów.
+1Slaug pisze:Przepraszam., ale muszę się wciąć. Dyskusje o gustach, to obok dyskusji o planach i ideach jedne z ciekawszych rozmów.
Nie wiem skąd się wzięło to dziwne powiedzenie "O gustach się nie dyskutuje", skoro poznawanie i ocenianie wzajemnych gustów to podstawa rozmowy i wymiany zdań, a także najciekawsza ich część. A jak niektórzy nie potrafią dyskutować i tylko wyśmiewają czy obrażają innych...to tylko o nich źle świadczy
Co do tematu: entliczek, pentliczek, co zrobi Piechniczek...a niech będzie, biorąc pod uwagę wszystkie utwory IM, które w swoim życiu przesłuchałem, to nigdy nic tak mnie nie zajęło, jak koncertowe wersje Fear of the Dark.
dlatego pozwólcie, że zakończe tą dyskusjeMr. M pisze:A jak niektórzy nie potrafią dyskutować i tylko wyśmiewają czy obrażają innych...to tylko o nich źle świadczy
Zdecydowanie TNOTB 
A widzisz, szkoda, bo np. dla mnie The Final Frontier (łącznie ze świetnym Satelite 15...) to numer 3 na albumie.VeeKing pisze:dlatego pozwólcie, że zakończe tą dyskusjeja lubie TFF a ktoś inny nie no i luz
O gustach się dyskutuje, jak najbardziej, całe to forum sprowadza się do dyskusji o gustach.

To daj tu całą listę po kolei, pośmiejemy się troszkęVeeKing pisze:w porównaniu z resztą dałbym go gdzieś po środku. Nie jest genialnym kawałkiem ale jest fajny mimo przydługiego wstępu.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 2259
Moja lista.
11.Iron Maiden
10.The Final Frontier
9.No Prayer For The Dying
8.Killers
7.Fear Of The Dark
6.Dance of Death
5.Caught Somewhere In Time
4.The Number Of The Beast
3.Brave New World
2.Powerslave
1.Seventh Son Of A Seventh Son
11.Iron Maiden
10.The Final Frontier
9.No Prayer For The Dying
8.Killers
7.Fear Of The Dark
6.Dance of Death
5.Caught Somewhere In Time
4.The Number Of The Beast
3.Brave New World
2.Powerslave
1.Seventh Son Of A Seventh Son
Bardzo ciężki wybór, ale mój głos leci na Fear of the Dark. Wspaniały utwór, z resztą jak wiele w tej ankiecie, ale plus za tą magię na koncertach 
- Saimon1995
- -#Moderator

1. SSOASS
2. Fear of the Dark
3. Powerslave
4. The Number of the Beast
5. Caught Somewhere in Time
6. Brave New World
7. Killers
8. Dance of Death
9. Iron Maiden
10. The Final Frontier
11. No Prayer for the Dying
2. Fear of the Dark
3. Powerslave
4. The Number of the Beast
5. Caught Somewhere in Time
6. Brave New World
7. Killers
8. Dance of Death
9. Iron Maiden
10. The Final Frontier
11. No Prayer for the Dying
Mój głos na Powerslave poszedł, może i nietypowo ale ze wszystkich tytułowych to chyba ten najbardziej mi się podoba (+ z jednej z moich ulubionych płyt + TOTALNA miazga na World Slavery Tour i SBiT też
)
Dorosły (chyba) facet ma problemy z zaakceptowaniem faktu, że ktoś woli inną piosenkę niż on. You must be fun at parties.vyrus pisze:To daj tu całą listę po kolei, pośmiejemy się troszkę
To raczej osoba która wygłasza takie herezje ma poważny defekt mózgu, który uniemożliwia jej właściwy odbiór bodźców zewnętrznych. Równie dobrze można nagrać czyjeś pierdy z kibla i twierdzić, że jest to do umiejscowienia w połowie tej listy. Albo nawet i na samym szczycie, czemu nie? Przecież każdy ma swój gust. Ja taki fakt zaakceptuję ale jednocześnie zakwalifikuję go jako conajmniej dziwny.
vyrus takie uwagi zachowaj dla siebie.... Jak dla mnie możesz słuchać nawet Bieberka i nic mi do tego... Uważasz, że TFF to zryty album?? ok!! dla mnie jest bardzo dobry. Bo już zamiast o gustach zaczynasz znowu swoje wywody jacy to ludzie nie są a sam jesteś idealny...
btw jak tak bardzo chcesz bardzo prosze na szybko napisany ranking albumów:
1. Dance Of Death
2. Iron Maiden
3. Powerslave
4. No Prayer For The Dying
5. The Number Of The Beast
6. The Final Frontier
7. Brave New World
8. Somewhere In Time
9. Piece Of Mind
10. Fear Of The Dark
11. Killers
12. The X Factor
13. Virtual XI
14. SSOASS
15. A Matter of Life and Death
btw jak tak bardzo chcesz bardzo prosze na szybko napisany ranking albumów:
1. Dance Of Death
2. Iron Maiden
3. Powerslave
4. No Prayer For The Dying
5. The Number Of The Beast
6. The Final Frontier
7. Brave New World
8. Somewhere In Time
9. Piece Of Mind
10. Fear Of The Dark
11. Killers
12. The X Factor
13. Virtual XI
14. SSOASS
15. A Matter of Life and Death
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 2:12 pm przez VeeKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety, jak zwykle błędnie zinterpretowałeś moje słowa ale do tego jestem już przyzwyczajony. Analiza mojej osoby również chybiona.
No i odczep się od Justina:
http://www.youtube.com/watch?v=MQ1LPYfrAz0
No i odczep się od Justina:
http://www.youtube.com/watch?v=MQ1LPYfrAz0
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 2:13 pm przez vyrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam wrażenie, że czytam wypowiedzi Korwina 
A moje kochane Dance of Death smutno przegrywa 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Ja oddałem głos na DoD. Długo zastanawiałem się na SSOASS. Jest on dużo bardziej majestatyczny i w ogóle ale zarówno wokalnie jak i instrumentalnie bardziej mi się podoba nowsza twórczość.
Nowa twórczość jest taka świeższa, ale szczerze mówiąc to wejście instrumentalne w DoD jest tak urzekające, że nie da się oprzećJourneyman666 pisze:Ja oddałem głos na DoD. Długo zastanawiałem się na SSOASS. Jest on dużo bardziej majestatyczny i w ogóle ale zarówno wokalnie jak i instrumentalnie bardziej mi się podoba nowsza twórczość.
7th Son - nie mogło być inaczej.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.