Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Bruce Solo
Liczyłem, że dziś sobie zacznę czytać biografię - a tu Empik drobne (?) opóźnienie ma. Zamawiałem u nich na stronie i przewidywaną datę odbioru mam wyznaczoną na 17.07.
Tak samo masz VeeKing?
Tak samo masz VeeKing?
Dostałem tylko majla, że opoźnienie i linka z możliwością rezygnacji...FaithNoMore pisze:Liczyłem, że dziś sobie zacznę czytać biografię - a tu Empik drobne (?) opóźnienie ma. Zamawiałem u nich na stronie i przewidywaną datę odbioru mam wyznaczoną na 17.07.
Tak samo masz VeeKing?
Aktualna cena w empiku
43,49 zł
49,90 zł
zamów przed premierą: 16.07.2013... a miała być wczoraj chyba premiera...
- Saimon1995
- -#Moderator

No czyli to samo... Wakacje źle służą.VeeKing pisze: Dostałem tylko majla, że opoźnienie i linka z możliwością rezygnacji...
Aktualna cena w empiku
43,49 zł
49,90 zł
zamów przed premierą: 16.07.2013... a miała być wczoraj chyba premiera...
Dajcie znać jak to wyszło, najlepiej w odniesieniu do RTTH Walla. Jakoś nie mam parcia na tego typu książki ale taka lekka lektura może się przydać do zabicia czasu gdzieś w podróży
Kim jest autor ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 2868
Wygrałem tę książkę jakiś czas temu razem z biletem na Maiden. Jak w końcu przyjdzie i przeczytam to się wypowiem. 
- Saimon1995
- -#Moderator

Dziennikarzem, który napisał książki o m.in. Blink 182 czy Trivium.vyrus pisze:Kim jest autor ?
Ja mam tak samo dokładnie! Przysłali mi dzisiaj maila, że przepraszają, ale premiera przesunęła się na 16.07 więc wtedy ewentualnie dopiero wyślą.... Wczoraj jak weszłam do empiku i zapytałam co z tą biografią to nikt nie wiedział w ogóle o co mi chodzi...FaithNoMore pisze:Liczyłem, że dziś sobie zacznę czytać biografię - a tu Empik drobne (?) opóźnienie ma. Zamawiałem u nich na stronie i przewidywaną datę odbioru mam wyznaczoną na 17.07.
Tak samo masz VeeKing?
-
Deleted User 2259
W empiku często się to zdarza,jeszcze w tym głównymKira pisze:Wczoraj jak weszłam do empiku i zapytałam co z tą biografią to nikt nie wiedział w ogóle o co mi chodzi...
Ja byłam akurat w tym w krakowskiej. Ty chyba mówisz o tym na rynku? Tam to już w ogóle nie ogarniają, kiedys jak poszliśmy po bilety na Bemowo na Maiden, to trzeba było facetowi tłumaczyć , że tak istnieje taki koncert... 
-
Deleted User 2259
Tak,no niestety czyli widać wszędzie brak kompetencji,Kira pisze:Ty chyba mówisz o tym na rynku?
Ja też wygrałam i dzisiaj przyszła
Właśnie zabieram się za czytanie...
Nie warto robić nowego topicu więc wrzucam tuta. Cover Behind blue eyes, niestety kiepska jakość:
http://www.youtube.com/watch?v=X_iCx7uv6E0
http://www.youtube.com/watch?v=X_iCx7uv6E0
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
toleruje tylko oryginał i wersje Limpów
- Saimon1995
- -#Moderator

Wersja Limp Bizkit ma jedną wadę - usunęli (najlepszą w tym utworze) środkową czadową część.VeeKing pisze:toleruje tylko oryginał i wersje Limpów
Masz za to nie mniej czadowe papapapapaj 
Oryginału nic nie przebije
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No, co tam z tą biografią? Treściwa, dobrze napisana, ciekawa?
Jakoś nie mam zbytnio czasu, ale z tego co zdążyłam przeczytać, to mogę powiedzieć, że czyta się przyjemniej niż Run to the Hills. Jest dużo więcej ciekawych anegdotek i napisane mniej chaotycznie.
-
Deleted User 2868
Ja na razie mam mały stosik innych książek do przeczytania, także szybko po nią nie sięgnę. Ale przyszła przedwczoraj, całkiem ładnie wydana.