25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
Sprzedam BILET (trybuny) NA DEPECHE MODE w Warszawie 25.07. Cena: 100 zł.
Odbior: Poznań lub przed koncertem
Odbior: Poznań lub przed koncertem
Live Nation poje...ło!!!! 20zł za 3-4h godziny postoju na parkingu dla niepełnosprawnych....
Osoby niepełnosprawne – dedykowany parking na przeciw bramy nr 1 (parking płatny 20 zł )
akurat to jest chyba nawet wbrew prawu, z tego co kojarzę, to niepełnosprawni mają ustawowo parkingi za darmo.
tylko na kopertachKuki91 pisze:akurat to jest chyba nawet wbrew prawu, z tego co kojarzę, to niepełnosprawni mają ustawowo parkingi za darmo.
ja swoj bilet sprzedalem. Mega wielkim fanem DM nie jestem ale znam plyty i czesto slucham szczegolnie w latach studenckich . Ostatnie plyty to kicha. A delta machine to juz kwach jakich malo. Przesluchalem kilka razy z nadzieja ze moze jednak cos jest ciekawego ale niestety. Wyobrazcie sobie jakby zagrali cala ta plyte - zaloze sie ze jakby swiatla zgasly na stadionie to nikt by nie zauwazyl bo wszyscy by spali.
Bylem w Lodzi na ich ostatnim koncercie , poniewaz niestety miejsce mialem na trybunie. moglem sobie spokojnie na siedzaco
obejrzec zespol i posluchac muzyki. Bez skakania wydzierania sie i takie tam.
Naszly mnie dwie refleksje:
1) czy koncert DM moze sie nie udac muzycznie jesli wiekszosc idzie z komputera ? jingle sringle
2) Po co w zespole jest Andrew Fletcher ? Pytam powaznie. Ten koles sie tak zajebiscie nudzi na koncercie ze masakra. Jestem bliski stwierdzenia ze on tam ma gazete i ja czyta - albo kompa z wiadomosciami BBC
mimo wszystko zycze udanego koncertu. mysle ze stadion zrobi swoje i wrazenie bedzie swietne.
Black celebration to bym chcial uslyszec bo od tego zaczynalem przygode z DM
Bylem w Lodzi na ich ostatnim koncercie , poniewaz niestety miejsce mialem na trybunie. moglem sobie spokojnie na siedzaco
Naszly mnie dwie refleksje:
1) czy koncert DM moze sie nie udac muzycznie jesli wiekszosc idzie z komputera ? jingle sringle
2) Po co w zespole jest Andrew Fletcher ? Pytam powaznie. Ten koles sie tak zajebiscie nudzi na koncercie ze masakra. Jestem bliski stwierdzenia ze on tam ma gazete i ja czyta - albo kompa z wiadomosciami BBC
mimo wszystko zycze udanego koncertu. mysle ze stadion zrobi swoje i wrazenie bedzie swietne.
Black celebration to bym chcial uslyszec bo od tego zaczynalem przygode z DM
setlista z wczoraj http://www.setlist.fm/setlist/depeche-m ... 6ad11.html
zastanawia mnie po co w trakcie trasy nagrali płyte i grają kawałki z niej na tej trasie skoro następna trasa w 2014 bedzie nosiła tytuł Delta Machine Tour....
zastanawia mnie po co w trakcie trasy nagrali płyte i grają kawałki z niej na tej trasie skoro następna trasa w 2014 bedzie nosiła tytuł Delta Machine Tour....
-
Deleted User 4876
płyta wyszła w marcu, a trasa ruszyła w maju - wiec cos chyba znowu piszesz tak sobie aby posty nabić
ma ktoś namiary na jakieś tanie bilety??
https://www.last.fm/user/kamooo
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ja powiem tak - koncert w Bratysławie miazga, jeśli ktoś się waha - IDŹCIE!
VeeKing, uśmialem sie srogo

VeeKing, uśmialem sie srogo
VeeKing, nie chce cię obrażać, ale czy ty za przeproszeniem, naprawdę jesteś aż takim debilem/ignorantem ? Wystarczyło by poświęcić 2 ( słownie : DWIE ) minuty bo przeczytać o koncepcie trasy i jej zamyśle.
A co do setlisty, to oby w Wawce , Martin nie zaśpiewał When ThE Body Speaks/Judas
A co do setlisty, to oby w Wawce , Martin nie zaśpiewał When ThE Body Speaks/Judas
-
Deleted User 4876
e tam własnie when the body miażdzy
ale co kto lubi :-) mnie w Braty zmiażdzyło Black Celebration i juz nie moge doczekać się powtórki 
Ja właśnie najbardziej czekam na Black Celebration i Shake The Disease które mam nadzieję że zagrają. Ale najbardziej ciekaw jestem czy kiedykolwiek doczekam się mojego ulubionego utworu Depeche Mode.. Useless.
nie jestem specem od dM dlatego dla mnie takie posuniecie jest dziwne...IronKevin pisze:VeeKing, nie chce cię obrażać, ale czy ty za przeproszeniem, naprawdę jesteś aż takim debilem/ignorantem ? Wystarczyło by poświęcić 2 ( słownie : DWIE ) minuty bo przeczytać o koncepcie trasy i jej zamyśle.
Może zamiast mnie wyzywać podeślesz linka????
Sorry ale nie mam w przeciwieństwie do ciebie tyle czasu, więc polecam ci www.google.pl . Tam jak wpiszesz Delta Machine Tour to powinno ci wyskoczyć coś co cię usatysfakcjonuje zapewne.
Według oficjalnej strony aktualna trasa nazywa sie Delta Machine Tour 2013... a na plakatach jest tylko Depeche Mode Tour 2013... za to na plakatach na 2014 jest już napisane Delta Machine Tour...
-
Deleted User 4876
Hm może dlatego ze plakaty drukowano zanim ogłoszono nazwę płyty ?? Myślenie nie boli 
ale chyba wiadomo przed jaki tytuł bedzie nosiła trasa...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

wzdycham ze smutkiem i zażenowaniem
Przygotowałem dla jakiś 200 osób karteczki z napisem Welcome to Poland
To pozwala LiveNation jednak to wziąść na stadion ? :O Słyszałem że były problemy.