Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Bruce Solo
Książki jak nie było - tak nie ma. Niezłe empik ma to opóźnienie (żeby nie napisać ostrzejszymi słowami). A książkę mają już od ponad dwóch tygodni w magazynie.
FaithNoMore, ja od nich wczoraj dostałam maila, że "z powodu problemów z pozyskaniem produktu czas wydłużony został czas realizacji wysyłki"....
Już drugi raz mi to wciskają, tylko tym razem nie podali daty realizacji...
Już drugi raz mi to wciskają, tylko tym razem nie podali daty realizacji...
Ja zrezygnowałem... Może kupie gdzieś indziej jak bedzie tanio
- Saimon1995
- -#Moderator

Niecierpliwi dostają mniej... Dziś (w końcu) otrzymałem mail o wysłaniu książki z Warszawy. Więc jutro zaczynamy czytanie. Jak przeczytam - zdam relację.VeeKing pisze:Ja zrezygnowałem... Może kupie gdzieś indziej jak bedzie tanio
Ja dostałam od empiku maila, że wysłali z magazynu (też dzisiaj jakos popołudniem) i dadzą znać jak będzie do odbioru.
Dzisiaj przez przypadek miałem ją w łapkach, leżało kilka sztuk przy wejściu do empiku w nowościach. Solidna oprawa ale w środku wyglądała biednie. Dość krótka, mało zdjęć i chyba wszystkie już gdzieś widziałem. Mogli by się postarać i wrzucić tam dużo zdjęć wcześniej niepublikowanych. To takie moje pobieżne spostrzeżenia.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
vyrus, nie strasz, że jest tak źle... 
- Saimon1995
- -#Moderator

43 w przedsprzedaży, normalnie pewnie z 50.tomek665 pisze:Jaka jest cena w Empiku?
vyrus, krótka? Na zdjęciu i tak wygląda na jedną z dłuższych wśród książek wydanych przez wydawnictwo Anakonda (biografia o Slashu bardzo biednie wygląda na przykład).
Ostatnio zmieniony czw lip 18, 2013 10:52 pm przez Saimon1995, łącznie zmieniany 3 razy.
I tak najważniejsza jest treść więc poczekajmy na pierwsze opinie.Kira pisze:vyrus, nie strasz, że jest tak źle...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Ciekawy artykuł o Dickinsonie w Newsweek-u http://biznes.newsweek.pl/wszechmogacy- ... 1,1,1.html
Rzeczywiście ciekawy, ale piszący nie ustrzegł się przed paroma błędami, jeden razi szczególnieicar pisze:Ciekawy artykuł o Dickinsonie w Newsweek-u http://biznes.newsweek.pl/wszechmogacy- ... 1,1,1.html
O Aleksandrze śpiewa bardzo często, chyba że autor miał na myśli kabinę prysznicowąNewsweek pisze:kto na co dzień wyśpiewuje teksty w stylu „Przyprowadź swoją córkę do rzeźni”, „666 – numer Bestii” albo pieśni o Aleksandrze Wielkim
Ciekawy tekst, nie wiedziałem nic o tym że Rod i Andy mają hotel 0_o W ogóle to chyba Andy Taylor jest już na emeryturze ?? Zespół bodajże prowadzi Rod samodzielnie...
Co do szermierki Bruce'a to wydawało mi się, że on to ćwiczył w latach 80tych a nie 90tych jak w tekście podano. W latach 90tych miał inne pasje - pilotowanie samolotów i był prezenterem radiowym oraz MTV...
Co do szermierki Bruce'a to wydawało mi się, że on to ćwiczył w latach 80tych a nie 90tych jak w tekście podano. W latach 90tych miał inne pasje - pilotowanie samolotów i był prezenterem radiowym oraz MTV...
Dzisiaj zakupiłem biografię, zabieram się za lekturę 
I jak wrażenia z biografii?
Przyjemnie się czyta, opisuje niezwykłe zaangażowanie Bruce'a w muzykę i nie tylko, jestem obecnie na etapie wydania Chemical Wedding
Mogłoby być więcej trochę rzeczy jeśli chodzi o jego czas w Maiden - więcej nieznanych faktów, ciekawostek
I trochę mało zdjęć :/
Tematykę dotyczącą Maiden, moim zdaniem wyczerpał już Stenning w swojej książce. Na dodatek pisał ją z perspektywy zagorzałego fana, a to skutkowało okraszeniem treści o mnóstwo szczegółów i nieznanych faktów. Po biografii o Dickinsonie spodziewam się przede wszystkim, aby jak najwięcej było o jego solowych czasach, a także nieco o latach 86-87, i 1990-1993 w Ironach.
Ja ją przeczytałem 3 dni temu
Polecam, obszernie opisane młodzieńcze lata a nie tylko co tam Bruce robił w IM
Polecam, obszernie opisane młodzieńcze lata a nie tylko co tam Bruce robił w IM
Dzisiaj zakupiłem, póki co przeczytałem kilka stron, czyta się przyjemnie.
No i to zdjęcie Bruce'a z wąsami z czasów Samsona: bezcenne
No i to zdjęcie Bruce'a z wąsami z czasów Samsona: bezcenne
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jakby ktoś się zagapił: jutro wiek Bruce'a wejdzie w dwie piątki.