25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
niewiem fanklub kazal drukowac to drukowalem
No moi mili, toż to było show!!! Tylko na trybunie dźwięk okropny...
No i od myslenia tez nie.VeeKing pisze:nie jestem specem od dM dlatego dla mnie takie posuniecie jest dziwne...IronKevin pisze:VeeKing, nie chce cię obrażać, ale czy ty za przeproszeniem, naprawdę jesteś aż takim debilem/ignorantem ? Wystarczyło by poświęcić 2 ( słownie : DWIE ) minuty bo przeczytać o koncepcie trasy i jej zamyśle.
Wczorajszy koncert bardzo fajny. Dzwiek byl tragiczny, jakby mi postawili niewidzialna sciana przed nosem. Z czasem bylo troche lepiej albo sie przyzwyczialem .. ale set fajny. Gore te 3 numery super zaspiewal, Gahanowi energii nie brakuje. I w ten sposob w koncu zaliczylem sobie ich koncert.
Tak, chyba było słychać gorzej niż w Atlas Arenie na IM... 50,000 widzów robi wrażenie!
Dla przeciwwagi napiszę wam, że dźwięk w Pradze perfekcyjny
Pierwszy raz dopiero widziałem Depeche Mode, ale już wiem, że nie ostatni.
Pierwszy raz dopiero widziałem Depeche Mode, ale już wiem, że nie ostatni.
Dźwięk nie zachwycał ale było lepiej niż na IM w Łodzi. Ale jak zwykle organizacja do bani... organizator ma w dupie osoby niepełnosprawne... Na bilecie miliśmy wejśćie Bramą 2... po kilkunastominutowym czekaniu przy bramie 2 powiedzieli, że wejście dla wózków jest przy bramie 1.... Później sie okazało, ze mozna było wejsc jeszcze prosciej...
Bo nad selektywniejszym brzmieniem muzy elektro jest łatwiej zapanować. Metal na trzy gitary z przesterem i dudniący bas to inna kwestia!
-
Deleted User 4876
Mój czwart DM i najlepszy. Zespołu w takiej formie nie widziałem NIGDY. Widać ze spodobało im się przyjęcie. Na temat Basenu powiem tylko tyle ze współczuje trybunom, na GC jeszcze jak sie stoi blisko głosników jest OK, choc i tak echo wku$%%rwia strasznie. Osoby z busu co były na trybunach zgodnie zeznały "jeden huk" ale przynajmniej zadowolone z atmosfery. Ja nie kumam zamknięcia dachu, na dworze 30 stopni a Oni zamykają dach. Domyślam się ze otworzą we wrzesniu na mecz jak decz będzie lał. Przecież przy otwartym dachu ten dzwięk też miałby jakieś ujscie i moze udałoby się to lepiej nagłosnić ?? nie wiem , nie znam się. W kazdym razie na McCartneyu w Wiedniu na Ernst Happel --podłoże trwaka , na BJ na Lechi sliczna murawa do siedzenia, i tylko w Stolnicy zero trway i zimny beton do siedzenia. Pierwszy raz się z tym spotkałem na stadionie. Fajnie ze Mercz tańszy niz w Bratysławie :-) Cola za 9 zł -- 300 % ok, dziękuję.. ja rozumiem 200 % ale 300% to juz rozbój.
Ogolnie super GIG
No i Pani z supportu miała to coś. Fajna dziewczynka heh
Ogolnie super GIG
No i Pani z supportu miała to coś. Fajna dziewczynka heh
Dźwięk nie powalał ale nie był aż taki zły
tragicznie było z dźwiękiem na trubynach na Maiden w Arenie. Na DM to były luksusy i profeska
-
Deleted User 4876
Ostatnia odpowiedź i więcej nie karmię trolla. Przeczytaj 1 swój post wyżej i przeczytaj ostatni swój post. Funkcjonowanie na forum nie polega na powtarzaniu się w każdym poscie.
thorgal_30 pisze:współczuje trybunom, na GC jeszcze jak sie stoi blisko głosników jest OK, choc i tak echo wku$%%rwia strasznie.
odpowiedziałem tylko na to...
nie było żadnego echa... może nie było idealnie i odczuwało sie, że jest sie dalej od głośników ale nie było tak źle jak piszesz.
Generalnie po wydarzeniach meczu Polska - Anglia dach nad stadionem jest generalnie zamknięty. Otwiera się go tylko wtedy gdy chce tego organizator. Też sądzę, że w tym wypadku powinien być otwarty, ale nie wiem, może z racji pory roku nisko wiszące słońce oślepiało by część widzów w czasie koncertu? A co do trawy to na Narodowym generalnie nie ma trawy, jest przywożona dopiero gdy jest rozgrywany mecz. Nie ma drużyny która tam na stałe gra więc i potrzeby trzymania trawy nie ma.thorgal_30 pisze:a nie kumam zamknięcia dachu, na dworze 30 stopni a Oni zamykają dach. Domyślam się ze otworzą we wrzesniu na mecz jak decz będzie lał. Przecież przy otwartym dachu ten dzwięk też miałby jakieś ujscie i moze udałoby się to lepiej nagłosnić ?? nie wiem , nie znam się. W kazdym razie na McCartneyu w Wiedniu na Ernst Happel --podłoże trwaka , na BJ na Lechi sliczna murawa do siedzenia, i tylko w Stolnicy zero trway i zimny beton do siedzenia. Pierwszy raz się z tym spotkałem na stadionie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Cola za 9 zeta przy takim upale, zamkniętym dachu i niemożności wniesienia własnego picia to po prostu kurewstwo, nazwijmy rzecz po imieniu.thorgal_30 pisze:Cola za 9 zł -- 300 % ok, dziękuję.. ja rozumiem 200 % ale 300% to juz rozbój.
Kurewstwo to było na Stadionie Śląskim podczas Mystic Festivalu w 2005 roku. Cena półtoralitrowej butelki wody mineralnej z napisem "wyprodukowano dla Biedronka" rosła cały czas, pod koniec osiągnęła pułap 25zł. To chyba więcej niż 300%.Zakkahletz pisze:Cola za 9 zeta przy takim upale, zamkniętym dachu i niemożności wniesienia własnego picia to po prostu kurewstwo, nazwijmy rzecz po imieniu.thorgal_30 pisze:Cola za 9 zł -- 300 % ok, dziękuję.. ja rozumiem 200 % ale 300% to juz rozbój.
Pamiętam.to było przegiecie.ale można było wtedy wnieść wiec wystarczyło siec zaopatrzyć wczesniej. Co nie zmienia faktu ze takie naciaganie kasy to k.....o na maxa
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie, więc to TROCHĘ zmienia postać rzeczy. A na ten koncert nie można było, dlatego takie ceny to podłość (tak, wiem, że mamy wolny rynek, ale tu ten argument niewiele by wniósł).ttomek pisze:ale można było wtedy wnieść
-
Deleted User 4876
No i jeszcze GC na połowę płyty, to chyba tylko w Polszy możliwe
ale można było bez problemu ludzi z płyty na GC przemycic. Wystarczyło ze dwie osoby miały bilet na GC i mozna było trzecia wprowadzić. Bo na wejsciu do GC nic nie robili z biletami, tylko na wyjsciu przedzierali i dawali opaskę. Tak wiec wchodzą dwie osoby do GC, pózniej jedna wychodzi z dwoma biletami i przekazuje kolejnej osobie - mozliwość wałków na maxa
ee tam nie robili mi problemu z piciem 
Chciałbym zapytać czy bilety do łodzi na luty zostały już wykupione czy dopiero zostaną wystawione. 
IRON MAIDEN
wykupione x czasu temu