W Lublinie, piwo Troopoer dostępne jest w sklepie PIWOSZ ul.Jutrzenki 10 lok.7 cena 12,90sven7son pisze:Chwilowo piwa nie mają u głównego dystrybutora w Polsce. Ma dojechać do końca tygodnia. Więc myślę że sklepach w których wam mówili, że będzie niedługo pojawi się w następnym tygodniu.
Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
Wczoraj z dwoma kumplami załatwiliśmy sobie po jednym w sklepie "Ambasada piwa" na rogu ulic Półwiejskiej i Krakowskiej w Poznaniu. Cena 15 złotych.
Koneserem piwa oczywiście nie jestem i być nie powinienem zważywszy na mój wiek, ale na pewno smak jest jakby "głębszy" niż u typowej, polskiej koncernówki i więcej w nim goryczy. Czułem nutkę cytryny, ale dopiero po przeczytaniu etykietki, więc nie wiem czy to nie placebo.
Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"?
Koneserem piwa oczywiście nie jestem i być nie powinienem zważywszy na mój wiek, ale na pewno smak jest jakby "głębszy" niż u typowej, polskiej koncernówki i więcej w nim goryczy. Czułem nutkę cytryny, ale dopiero po przeczytaniu etykietki, więc nie wiem czy to nie placebo.
Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"?
W czasach kiedy na rynek wchodził Fear Of The Dark były prezerwatywy, a po 2000 pudełka śniadaniowe z TNOTB 
Hahaha, mistrzowskie!Truskawa pisze:Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"?
Trooper w Katowicach jest w sklepie "Piwa Reginalne" na ulicy Mariackiej. Cena 12,9 PLN
-
Deleted User 5147
Jest też w Wwie w delikatesach m&l na Patriotów za 12.5 pln
ja pierdziele w innych miastach da sie za 12zł -.- w Łodzi za 16..
Zważywszy na Twój wiek, to w ogóle nie powinieneś być konsumentem piwaTruskawa pisze:Koneserem piwa oczywiście nie jestem i być nie powinienem zważywszy na mój wiek
Polskie koncernówki są pozbawione wszelkiego smaku poza kukurydzianą słodkością, toteż niemal wszystko smakuje lepiej i głębiej. Poza tym Trooper to ale, czyli piwo górnej fermentacji, w wyniku której tworzą się estry, wpływające w istotny sposób na zapach i smak. Lager w zasadzie z definicji ma prostszy, mniej złożony bukiet. A cytrynowa nutka to nie placebo, tylko amerykański chmiel, w Trooperze użyty akurat wyjątkowo delikatnie (polecam Rowing Jacka z AleBrowaru albo Pacific Pale Ale z Artezana - tam cytrusy wręcz eksplodują).Truskawa pisze:na pewno smak jest jakby "głębszy" niż u typowej, polskiej koncernówki i więcej w nim goryczy. Czułem nutkę cytryny, ale dopiero po przeczytaniu etykietki, więc nie wiem czy to nie placebo.
Wózek dziecięcy "Bring Your Daughter to the Slaughter"Truskawa pisze:Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"?
Zaczyna mi się wyjątkowo podobać to forumMaximus pisze:Wózek dziecięcy "Bring Your Daughter to the Slaughter"Truskawa pisze:Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"?
No ale 12 zeta to w sklepie a 16 w knajpie - czyli Eclipse ma uczciwa cene uczciwie na to patrzac.VeeKing pisze:ja pierdziele w innych miastach da sie za 12zł -.- w Łodzi za 16..
Pistolety "Afraid To Shoot Strangers"? Wyprawka dla dzieci "Children of the Damned"? Lep na muchy "Lord of the Flies"? Zegarek "2 Mintues to Midnight"?

Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".
"Be Quick..." to chyba niezbyt zachęcająca nazwa jeśli chodzi o prezerwatywy

Truskawa pisze:Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".
Agencja towarzyska Wildest Dreams, sklep obuwniczy Die With Your Boots On, artykuły wędkarskie Hooks in You, zakład pogrzebowy Only the Good Die Young, towarzystwo krzewienia islamu For the Greater Good of God (znane także jako The Assassin)
eeemmm no dobra tylko co to ku...a ma do piwa??? 
Nie mają nic do piwa, ale są to śmieszne pomysły. I rzuca się osoba która jest największym spamerem na Sanktuarium 
no cóż ja mam inne typy
ale mnie to rozbawiłoTruskawa pisze:Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".
zraszacz trawników "Rainmaker"