Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Budziol »

to pretensje masz do administracji, że Cię nikt tu nie lubi bo jesteś upierdliwy do granic wytrzymałości? No chłopie, weź się zastanów.
Za obrażanie, epitety lecą warny. I ja przynajmniej nie patrzę czy Ty obrażasz, czy sam jesteś obrażany.
Weź kilka głębokich wdechów Veeking i wyluzuj, bo naprawdę już każdy ma dosyć wałkowania tematu o niczym.
A jak się tak bardzo nie podoba, wszyscy są "ble" to droga wolna, tu nikt nikogo do niczego nie zmusza
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

Budziol pisze:I ja przynajmniej nie patrzę czy Ty obrażasz, czy sam jesteś obrażany.
a powinieneś
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Powołajmy zatem Anioła stróża, który strzegłby Cię w dzień i w nocy i ciskał gromami w tych, którzy choć napomnieli półsłowem, bądź napisali coś nie po myśli naszego wodza ze Skandynawii.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Nie chodzi o to.... jak juz wczesniej pisałem jesli ja sie kogoś przyczepie to jest zle a jak mnie sie ktoś przyczepi to jest zabawa nie???
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

VeeKing pisze:Nie chodzi o to.... jak juz wczesniej pisałem jesli ja sie kogoś przyczepie to jest zle a jak mnie sie ktoś przyczepi to jest zabawa nie???
Daj spokój,admini też ludzie i mają cierpliwość...do pewnego stopnia ;-)
Hubert
-#Invader
-#Invader

Post autor: Hubert »

Admin też człowiek, czasami... :B
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

VeeKing pisze:
Budziol pisze:I ja przynajmniej nie patrzę czy Ty obrażasz, czy sam jesteś obrażany.
a powinieneś

i znów nic nie rozumiesz, albo udajesz.
Wyrwałeś zdanie z kontekstu, chodzi mi o to, że jak ktoś zasługuje na warna to ją otrzymuje bez względu na nick. Odnoszę wrażenie, że Ty jesteś wniebowzięty iż całe forum zajmuje się jednym "Upierdasem" :roll:
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Nie ważne, że za krótki, krzywy, pomarszczony, sflaczały i niedomyty. Ważne, że wszyscy muszą patrzeć jaki uadny.

Przestań zwracać na siebie uwagę jak facet w płaszczyku w wiacie przystankowej pod wsiową dyskoteką.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Pierre na admina i będziecie mieli taki porządeczek jak w pudełeczku ;-) :lol:
Deleted User 5490

"Waść przez rozum cięty i na umyśle szwankujesz"? ;)

Ogólnie uważam, że jak ktoś tutaj nie może wytrzymać, to jest taki specjalny temat pt. Pożegnania. Przecież przebywanie na forach jest dobrowolne. :)
Chce mi się pisać, to piszę. Nie chce mi się, to nie piszę. Proste.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Proste i logiczne. Tyle w tym temacie, a swoją drogą:
Invader pisze:Daj spokój,admini też ludzie i mają cierpliwość...do pewnego stopnia
:dance:
Laminat
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Laminat »

To ja może wystąpię z wnioskiem o ignorowanie użytkownika veeking oraz jego niepełnosprawności we wszystkich wątkach. Gość ewidentnie robi na całym forum zamieszanie wokół swojej osoby i JEGO problemów które w oczach wszystkich są co najmniej śmieszne. Kopernik już parę lat temu udowodnił że świat kręci się wokół słońca a nie problemów i głupoty veekinga.
Warna przyjmę z pełną świadomością tego co napisałem jeżeli na niego zasłużyłem. Na ewentualne żale pana veekinga nie mam zamiaru odpowiadać więc nie produkuj się chłopie.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Jakoś vyrus nie dostał warna za wygłaszanie publicznie swoich poglądów na temat niepełnosprawnych. Tak wiem, że użył słowa niepełnosprawni w kontekście osób na koncercie, którzy według niego nie bawili sie tak jak powinni. Ja potrafie sie nawet nabijać ze swojej niepełnosprawności ale jak ktoś używa słowa niepełnosprawny w kontekście gorszego człowieka, który nie potrafi sie bawić to mnie krew zalewa.

W skrócie: nie znasz mnie? nie oceniaj!
W skrócie 2: Nie uogólniaj bo możesz kogoś urazić
W skrócie 3: jeśli nie potrafisz w/w zastanów się nad sobą (zwracam się do ogółu)
Deleted User 5490

Człowieku.

Nie znam Cię. Nigdy Cię nie spotkałem. Nie wiem kim jesteś. Gdybyś nie napisał na forum, że jesteś niepełnosprawny, to nawet bym o tym nie wiedział. Sęk w tym, że Ty wszystkim oznajmiłeś, że jesteś niepełnosprawny, po to, żeby ich tym szantażować.
Jeśli ktoś uważa, że jego rozmówca jest zwyczajnie głupi, to mu to po prostu mówi i nie widzę z tym żadnego problemu. Problem pojawia się wtedy, jeśli ta druga osoba zaczyna swoją głupotę zasłaniać np. niepełnosprawnością.
Czy Twoja niepełnosprawność jest na tyle ciężka, że masz z tego powodu gorszą sprawność w posługiwaniu się klawiaturą przez co nie wytrzymujesz konkurencji z innymi użytkownikami w napieprzeniu większej ilości akapitów z głupotami?
Czy Twoja niepełnosprawność w jakiś sposób utrudnia Ci pisanie, przeczytanie, czy zrozumienie tekstu? Czy Twoja niepełnosprawność jest czysto ruchowa, dotyczy zmysłu wzroku czy jest raczej niepełnosprawnością intelektualną?
Napisz mi, bo chciałbym wiedzieć jak mam Cię traktować, żeby nie urazić.
Jeśli masz jakąś stwierdzoną medycznie przypadłość umysłową, to będziesz mieć u mnie taryfę ulgową i będę przymykać oczy na to co piszesz nie odpowiadając nieuprzejmie.
Określ się. Niech wiemy jak mamy Cię traktować, kiedy być wyrozumiali, na co patrzeć przez palce i udawać, że nie dostrzegamy.

Jeśli jednak Twoja przypadłość objawia się tylko tym, że masz np. zajęczą wargę, to oświadczam Ci, że można z tym świetnie grać na fortepianie, pisać na komputerze, bądź wymordować pół świata(patrz Adolf Hitler) i nie daje Ci to taryfy ulgowej jeśli zaczniesz pieprzyć jakieś głupoty.

Facet. Mam wrażenie, że nawet jeśli na tym forum administracja poszłaby Ci na rękę w sposób absolutny i powstałby tutaj dział tylko dla Ciebie, żebyś mógł pisać w nim co tylko zechcesz i nie czuł się nagabywany polemikami, prześladowany odmiennością odczuć innych rozmówców i obrażany to i tak byś strzelił focha, że to getto.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

VeeKing pisze:Jakoś vyrus nie dostał warna za wygłaszanie publicznie swoich poglądów na temat niepełnosprawnych. Tak wiem, że użył słowa niepełnosprawni w kontekście osób na koncercie, którzy według niego nie bawili sie tak jak powinni. Ja potrafie sie nawet nabijać ze swojej niepełnosprawności ale jak ktoś używa słowa niepełnosprawny w kontekście gorszego człowieka, który nie potrafi sie bawić to mnie krew zalewa.
Pomysły na dzisiejszy spam się skończyły to wyciągamy sprawę sprzed kilku miesięcy? Nieźle. Niestety muszę się do tego ustosunkować i na dobrą sprawę za powyższy post powinieneś już jednak dostać warna ale nie będę taki upierdliwy. Otóż, wmawiasz mi słowa których nigdy nie powiedziałem tylko i wyłącznie dlatego bo jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. Jak mnie pamięć nie myli to zwyczajnie źle zinterpretowałeś moją wypowiedź (bo to jeden raz?) a moja skromna osoba została w tamtej gorącej dyskusji obroniona przez conajmniej 3 innych użytkowników którzy jakoś nie mieli problemów ze zrozumieniem moich postów. Warna nie dostałem bo żadne admin czy mod też nie miał z tym problemu. Ciekawego dlaczego, hmm? Może przyjmij taką zasadę, nie wypowiadaj się w tematach w których jest mowa o niepełnosprawności w jakiejkolwiek postaci. Masz skrzywiony osąd przez własną niepełnosprawność i reagujesz emocjonalnie. Nieważne czy na forum czy w realnym świecie, tam też lepiej unikaj takich dyskusji.
Pierre Dolinski pisze:Człowieku.

Nie znam Cię. Nigdy Cię nie spotkałem. Nie wiem kim jesteś. Gdybyś nie napisał na forum, że jesteś niepełnosprawny, to nawet bym o tym nie wiedział. Sęk w tym, że Ty wszystkim oznajmiłeś, że jesteś niepełnosprawny, po to, żeby ich tym szantażować.
Trafione w punkt. To coś jak z gejami którzy chodzą po ulicach, obnoszą się ze swoim gejostwem w każdym możliwym miejscu a potem udają idiotów mówiąc, że nie mają pojęcia dlaczego ludzie mają do nich pretensje. VeeKing robi to samo i zaraz dojdzie do tego, że jak ktoś powie, że nie podoba mu się jego koszulka, to go oskarży o obrazę niepełnosprawnych. Żydzi też wszystkich na około oskarżają o antysemityzm bazując od kilkudziesięciu lat na swoim nieszczęściu, bardzo sprytna broń. Naganna ale racjonalna. Po co oni to robią to ja wiem ale po co VeeKing robi z siebie męczennika? Chyba podświadomie starasz się zwrócić na siebie uwagę ale jesteś strasznie irytujący także przestań już lepiej. Swoją drogą jestem ciekaw czy wszyscy niepełnosprawni się tak zachowują bo nigdy żadnego osobiście nie poznałem.

edit: Zalecam zastosowanie zasady z pierwszej części mojego posta natychmiastowo! Dzięki temu nie będziesz musiał mi odpisywać.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Deleted User 5490

Najlepiej porzucić ten wątek, bo za chwilę zabrniemy za daleko.
W kwestii tego "co autor miał na myśli" można człowiekowi wmówić wszystko, bo właściwie wszystko da się udowodnić.

http://www.youtube.com/watch?v=Ebc6YU1H_Yc
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Po 1:
Pierre Dolinski pisze:Czy Twoja niepełnosprawność w jakiś sposób utrudnia Ci pisanie, przeczytanie, czy zrozumienie tekstu? Czy Twoja niepełnosprawność jest czysto ruchowa, dotyczy zmysłu wzroku czy jest raczej niepełnosprawnością intelektualną?
Po 2:
Pierre Dolinski pisze:Czy Twoja niepełnosprawność jest na tyle ciężka, że masz z tego powodu gorszą sprawność w posługiwaniu się klawiaturą przez co nie wytrzymujesz konkurencji z innymi użytkownikami w napieprzeniu większej ilości akapitów z głupotami?
Po 3:
Pierre Dolinski pisze:Jeśli ktoś uważa, że jego rozmówca jest zwyczajnie głupi, to mu to po prostu mówi i nie widzę z tym żadnego problemu. Problem pojawia się wtedy, jeśli ta druga osoba zaczyna swoją głupotę zasłaniać np. niepełnosprawnością.
Po 4:
vyrus pisze: Jak mnie pamięć nie myli to zwyczajnie źle zinterpretowałeś moją wypowiedź (bo to jeden raz?) a moja skromna osoba została w tamtej gorącej dyskusji obroniona przez conajmniej 3 innych użytkowników którzy jakoś nie mieli problemów ze zrozumieniem moich postów. Warna nie dostałem bo żadne admin czy mod też nie miał z tym problemu.
Po 5:
vyrus pisze:Otóż, wmawiasz mi słowa których nigdy nie powiedziałem tylko i wyłącznie dlatego bo jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie.
i to by było na tyle w tym temacie
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Pierre Dolinski pisze:Sęk w tym, że Ty wszystkim oznajmiłeś, że jesteś niepełnosprawny, po to, żeby ich tym szantażować.
oczywiście... no bo nie mam niczego innego do roboty...

Oznajmiłem to bo jestem uczciwy. Zawsze o tym mówie w internecie.

PS: Panie Szanowny Adminie, poniżająca ranga nie znikneła :)

Polecam Art. 212 kk :)

PS2. moge sie mylić ale oznajmiłem to zanim vyrus wygłosił swoje racje nt. niepełnosprawnych.
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Nikt Cię nie poniżył, nawet nie stwierdził faktu, taka ranga powinna być dla Ciebie zaszczytem.

PS. też jestem uczciwy, dlatego na forum o IM napiszę, że miałem helicobacter pylori i 4 razy złamałem rękę i za ogródkiem warzywnym mam kompost. Takie to potrzebne.
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 4:05 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

a ja mam dokładnie to samo wrażenie co Pierre.
Tylko nie wiem w czym niepełnosprawność fizyczna przeszkadza Twojemu zdrowiu psychicznemu :roll:
A skoro twierdzisz, że nikt Cie tu nie lubi, a Ty nikogo to po co tu za wszelką cenę jesteś?
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 4:08 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ