Ulubiona składanka z hitami IM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiona składanka z hitami IM
Best of The B Sides za Juanite i That Girl 
A gdzie to jest napisane? <^:Vlad Tepes pisze:Bo to jest ankieta dotycząca oficjalnych wydawnictw wiecznie niezadowolony człowieku z pretensjami.
Nadal nie jest wyjaśniona kwestia Best of the Beast. <^:
Best of the beast...zaglosowalbym na "bisajdy", ale to jest calkiem co innego....tzn to jest poza konkurencja, ze tak powiem
...po prostu to nie jest skladanka z najlepszymi utworami i dlatego patrze na nia inaczej niz na 3 pozostale....
A dlaczego Best of the beast ??? Bo jest Virus....i takie maja byc skladanki ZAWSZE...a nie ciasne ETG...jak dla mnie glupota (no chyba ze naprawde zaczynasz przygode z MAIDEN to okej ??? ale dla starych wyjadaczy...bleeeeee)
A dlaczego Best of the beast ??? Bo jest Virus....i takie maja byc skladanki ZAWSZE...a nie ciasne ETG...jak dla mnie glupota (no chyba ze naprawde zaczynasz przygode z MAIDEN to okej ??? ale dla starych wyjadaczy...bleeeeee)
-
Vlad Tepes
Bo to jest tak oczywiste że nie musi być napisane. Jak się nie podoba, to zgraj sobie 20 prywatnych składanek, załóż własną ankietę(byle nie na tym forum) i zagłosuj która jest dla Ciebie ulubiona męczący marudo.Szczurek pisze:A gdzie to jest napisane? <^:Vlad Tepes pisze:Bo to jest ankieta dotycząca oficjalnych wydawnictw wiecznie niezadowolony człowieku z pretensjami.
Szczurek, tak sobie spoglądam na Twoją działalność i na każdym niemal kroku masz jakieś pretensje. Tak naprawdę to czepiasz się drobiazgów i spraw mało istotnych. Jeśli chcesz tylko narzekać to zmień forum, bo to chyba nie o to nam tutaj chodzi. Proponuje zmienić nastawienie i podchodzić czasem z dystansem do tych "problemów" które dostrzegasz wszędzie.
-
Prisoner_666
- -#Charlotte

Oddalem swoj glos na Best of the Beast ze wzgledu na to, ze byla to moja pierwsza oryginalna plyta Iron'ow (ach ten sentyment
), od ktorej zaczelem kompletowanie reszty. Argument glupi, ale coz... tak wlasnie bylo. 
Nie interesuje mnie to! 
U mnie w mieście(w mm) pojawiło się botb, u was też jest?
Beast of the Best najlepsze dzieła IM na krążkach CD
Best Of The Beast troche maxymalnie komercyjne, ale składanka z najlepszymi hitami to to jest
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Edward the Great - ponieważ to moja pierwsza płyta Maidenów kupiona z ciekawości 
Best of B'Sides...za niepublikowane utwory 
skladanka taka sobie ale dla fana IM ed hunter do dopiero gra!!
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
Mój typ to Edward The Great
edward the great - moja pierwsza plyta ironow
Ostatnio zmieniony ndz kwie 10, 2005 12:38 am przez Sashh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
His Infernal Majesty
- -#Prodigal son

edward wielki jest naj!!
...... i zaraz przyjdzie moderator i zamknie temat!!
Jak na moj gust, the besty są hmm ... nieadekwatne, gdyż każdy ma swój gust i nie każdemu odpowiadają jakieś piosenki . Moim zdaniem to sprawa indywidualna a nie masowa.
Nakupenda sana Wavua !
Nie słyszałem jeszcze Best Of The B'Sides. Wybrałem Edwarda bo są tam fajne piosenki, poza tym to jedna z moich pierwszych płyt 
Mam dokładnie takie same zdanieVlad Tepes pisze:Best Of The B'Sides. Z wiadomych przyczyn.Jest tam to czego nigdzie nie ma.
Kontinuum Nieskonczonosci To Jedynie Pojecie, Ktorego Nikt Nie Rozumie
nie cierpię składanek
(zwłaszcza jak mam wszystkie albumy atudyjne danego zespołu)
a najgorsze jest że zespół wydaje np podwójny best of - który jest w sklepie za powiedzmy 75 zł... i jest tam jeden niepublikowanu utwór - OSZALEĆ MOŻNA!!!
zagłosowałem na ED HUNTER ze względu na to, że zawiera grę...
a najgorsze jest że zespół wydaje np podwójny best of - który jest w sklepie za powiedzmy 75 zł... i jest tam jeden niepublikowanu utwór - OSZALEĆ MOŻNA!!!
zagłosowałem na ED HUNTER ze względu na to, że zawiera grę...