no proszę, takie właśnie ta nasza dzisiejsza młodzież ma podejście do społecznych obowiązkówflightoficarus pisze:Oj tam, oj tam..
pozdrawiam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no proszę, takie właśnie ta nasza dzisiejsza młodzież ma podejście do społecznych obowiązkówflightoficarus pisze:Oj tam, oj tam..
Nie widzę problemu, może kolega przywrócić tę jakże piękną tradycję i zostać forumowym odźwiernym, który tym staropolskim przywitaniem będzie raczył nowych użytkowników. Przy okazji napisze kolega coś tu, coś tam, bo kolegi dawno tu już nie było.Ascot pisze:Za moich czasów cycki były obowiązkowe na powitanie... Nawet męskie. Co tu się porobiło -.-
Jeszcze mnie Tobinki, Szajby i Kee zjedzą. Po co mi to? Lurkuję sobie spokojnie i czytam od czasu do czasu.mimski pisze:Przy okazji napisze kolega coś tu, coś tam, bo kolegi dawno tu już nie było.
Przejmujesz się?Ascot pisze: Jeszcze mnie Tobinki, Szajby i Kee zjedzą. Po co mi to?
Piwo się należyAscot pisze: (Deleted User 804 przywróć mi posty z bazy)
8,5 w biurze, potem w domu (SEO nie zna granic godzinowych najwyraźniej)mimski pisze:już nie mów, że w pracy pracujesz bite 8h.
Zgłoś się przy okazji ;]Deleted User 804 pisze:Piwo się należy