Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
zwykłe spekulacje, nic więcej
Niby tak, IM mogliby już cokolwiek powiedzieć, długo trwa to milczenie. Może po 1 listopada? 
dla nich zero pośpiechu. Skończyli dwuletnie tournee po świecie z ME.
Mają czas
Mają czas
5 kwietnia odpada bo jesli mnie pamec nie mylu bruce ma wystep 4 kewietnia w londynie
Soundwave na przelomie lutego i marca to samo co wyzej. Bruce ma wyklady.
Jeśli tak, to ewentualne koncerty europejskie raczej nie pod szyldem "ME"...
Wykłady ma na przełomie stycznia/lutego w Brazylii a potem 7go marca w Norwegii.Szymon pisze:5 kwietnia odpada bo jesli mnie pamec nie mylu bruce ma wystep 4 kewietnia w londynie
Soundwave na przelomie lutego i marca to samo co wyzej. Bruce ma wyklady.
Sounwave ciagle możliwe ale pewnie nie. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak ogłasza ostatniego headlinera
Widzicie, a ja dostałem od znajomego info, że Soundwave jest pewny. Pitolenie i pitolenie. 
Nie ma co się jarać. Jak ogłoszą to ogłoszą jak nie to nie
Nikt bardziej czy mniej szczęśliwy przez to nie będzie, że grają w Australii czy Japonii.
no nie mów, że nie jedziesz? ;P
Ostatnio jak grali Soundwave to ogłosili to w sierpniu.Madril pisze:Widzicie, a ja dostałem od znajomego info, że Soundwave jest pewny. Pitolenie i pitolenie.
Można wiedzieć co to za znajomy?
Napisałem Ci na fejsie, ale zwróć uwagę na moje ostatnie 2 słowa. 
madril pisze:Pitolenie i pitolenie.
U mnie to raczej oczywista sprawano nie mów, że nie jedziesz? ;P
Mówi się, że raczej nie zagraja na Soundwave, z drugiej strony organizator ogłosił iż headlinerem nr 3 będzie słynny metalowy band, przed którym będzie grać Megadeth... Może chodzić o IM albo o kogoś zupełnie innego, raczej nie o Metę czy Black Sabbath bowiem oni juz grali w Australii w lutym tego roku... Poczekajmy do czwartku.
Ja bym wolał, żeby nie było nic na wiosnę, bo kurna będzie trzeba lecieć. 
Wiesz, że mi to dziś rano przez myśl przeszło!?? Byłoby nawet logiczne - trasa po EU i USA - moż coś w stylu Mayhem Festival 2014? Taka objazdówka - nawet mogliby wydać reedycję "Live At Donington" i "Raisin' Hell" + klipy i czwartą część biografii "HOIM". To by była logiczna konsekwencja "Maiden England Tour". W 2015 tournee nowej płyty, potem podsumowanie czterdziestolecia i może kolejny album? Trasą opartą na secie lat 90. zamknęliby cykl "tras wspominkowo - historycznych". Dobrze by było!
to tylko spekulacje jak nawet ktoś słusznie zauważył w artykule 
Jasne, ale możliwe do zrealizowania...
Trasa wspominająca Fear of The Dark i No Prayer byłaby dobra, ale ja osobiście dużo bardziej chciałbym jakąś trasę nawiązującą do całych lat dziewięćdziesiątych, z X Factorem i Virtual XI na czele. Tak czy inaczej to tylko spekulacje, zobaczymy (oby jak najszybciej) co planują.