11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Bilety kupione
teraz pozostaje czekać... 
Night Mistress Fan Club Łódź
Skoro 4 koncerty w Niemczech, to raczej na RaR/RiP i wacken nie będą, tym bardziej że dwie sztuki na otwartym powietrzu...
Kupiłem bilet na GC na eventimie, bo w Empiku nie dostali jeszcze puli, a jakoś nie widzi mi się czekać bo do jutra może być po ptokach. Orientuje się ktoś ile trzeba czekać aż oni to wyślą?
Niby dlaczego?RALF pisze:Skoro 4 koncerty w Niemczech, to raczej na RaR/RiP i wacken nie będą, tym bardziej że dwie sztuki na otwartym powietrzu...
Jako Heaven And Hell w 2009 grali 5 koncertów w Niemczech, a na Wacken byli.
Na Wacken przecież i tak biletów od dawna nie ma, więc raczej nie będzie to robiło w tym przypadku różnicyRALF pisze:Skoro 4 koncerty w Niemczech, to raczej na RaR/RiP i wacken nie będą, tym bardziej że dwie sztuki na otwartym powietrzu...
Ciekawe !
TO może lepiej pojade do Berlina
Soundgarden and Black Sabbath have announced a series of three shows together across Germany. Tickets go on-sale Monday November 11th.
June 8 – Berlin, Germany – Wuhlheide
June 13 – Munich, Germany – Koenigsplatz
June 25 – Stuttgart, Germany – Schleyerhall
TO może lepiej pojade do Berlina
Soundgarden and Black Sabbath have announced a series of three shows together across Germany. Tickets go on-sale Monday November 11th.
June 8 – Berlin, Germany – Wuhlheide
June 13 – Munich, Germany – Koenigsplatz
June 25 – Stuttgart, Germany – Schleyerhall
orientuje sie ktoś czy bilety będą tylko przez neta czy też np. w empiku też będą ?
Up The irons
jak zalatwialem bilety na Praski koncert przeczuwalem ze ekipa moze do nas zawitac,ale juz po ptokach za trzy i pol tygodnia do Czech
a nad Lodzia sie juz zastanowie...
Byłem dziś w Empiku w Gliwicach i z tego co mówią sami czekają na to aż odblokują im pulę biletów, bo od samego rana masa ludzi ich po nie szturmuje. Zresztą z tego co widzę na stronie LN to już nie ma na GC.Diabeł pisze:orientuje sie ktoś czy bilety będą tylko przez neta czy też np. w empiku też będą ?
Myślicie że bilety na płyta do jutra tj. soboty będą jeszcze? 
pewnie, nawet GC może jeszcze jakąś pulę rzucą
Chwyt marketingowy i dołożą bilety czy będzie jak z koncertem Slasha, że tak szybko poszły?

Night Mistress Fan Club Łódź
a spróbuj wybrać bilet z planu sali.Teraz w tej tabelce brak GC i plyty a na Planie Sali jest mozliwosc wybrania takich biletów i zarezerwowania.
Ostatnio zmieniony sob lis 09, 2013 5:02 pm przez G.R.E.G, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie przed chwila kupilem na plyte mimo bez klikania na mape obiektu
bo rzucili przed chwila pule biletow na wszystkie kategorie.I bede takie wrzutki robic od czasu do czasu.Normalka.
Z planu sali dostępne są wszystkie kategorie biletów.
Spokojnie, będą jeszcze przez kolejne tygodnie... to triki marketingowe, zawsze tak jest...
Ja kupowałem płyte z planu sali mimo że na głównej nie były dostępne. Chwile później nawet na planie sali nie było dostępnych, dziwne to jakieś
Mam załatwiony nocleg w Łodzi, znajomy zobowiązał się mnie nakarmić, oprowadzić po mieście, zaprowadzić i odebrać spod hali, dopilnować wszystkiego... a ja nie mam jeszcze mojego biletu!
Tymczasem w Empiku w Dąbrowie Górniczej wczoraj dowiedziałem się, że bilety w puli są, acz ich sprzedaż jest zablokowana. Za późno się obudziłem, w piątek nie miałem możliwości kupić.
Strasznie przeżywam to, że nie zdążyłem jeszcze kupić tego biletu. Miło mi się czyta to, że przewidujecie dodatkową pulę. Problemem będzie się na nią załapać...!
Tymczasem w Empiku w Dąbrowie Górniczej wczoraj dowiedziałem się, że bilety w puli są, acz ich sprzedaż jest zablokowana. Za późno się obudziłem, w piątek nie miałem możliwości kupić.
Strasznie przeżywam to, że nie zdążyłem jeszcze kupić tego biletu. Miło mi się czyta to, że przewidujecie dodatkową pulę. Problemem będzie się na nią załapać...!
Nie jestem pewien czy koncert w ogole sie wyprzeda...MrCrowley pisze:Mam załatwiony nocleg w Łodzi, znajomy zobowiązał się mnie nakarmić, oprowadzić po mieście, zaprowadzić i odebrać spod hali, dopilnować wszystkiego... a ja nie mam jeszcze mojego biletu!