16/11/2013 - Aria - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: 16/11/2013 - Aria - Warszawa

Post autor: tomtomala »

Było rewelacyjnie. Nie spodziewałem się, aż tak doskonałego koncertu. No i rzeczywiście - pełne zaskoczenie frekwencją.
prowler71
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: prowler71 »

Było zajebiście :) Chłopaki z ARII są wielcy , superliga heavy metalu !
Może jeszcze kiedyś do nas zawitają .

PS. dzięki dla tych co przyszli w sobotę do Proximy.
Iron_Black
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Black »

Koncerty Iron Maiden, Judas Priest, Saxon... itp itd wypadaja blado przy tym co wczoraj pokazala Aria. Najlepszy koncertowy band z tego rodzaju muzyki. Koniec i kropka.

Turbo slabiutko, nowa muzyka slabiutka, nowe teksty glupie jeszcze bardziej... serce na stos... ehhhh bez komentarza. Zawsze byli slabsi od Kata.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Iron_Black
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Black »

krusejder pisze:Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę ;)
Spodziewałem się, że jakis fanboj z tego forum skomentuje mój post w sposób jaki zrobiles to ty. Arie z Kipelvoem widzialem na zywo kilka razy i wcale nie uwazam ze obecny skład jest w jakis sposob gorszy.
Granice smiesznosci przekraczasz ty. Ja wyrazam swoja opinie, a ty ja smiesznie komentujesz. Widziałem nie jeden koncert Iron Maiden, Judas Priest itp zespolow. Kazdy z nich wypada blado iloscia pasji i zgraniem przy ARII. Zdaje sobie sprawe ze to forum Iron Maiden i pewnie krusejderku bylbys w stanie ze swojego fanatyzmu (chociaz moze sadzac po nicku to bardziej Saxonom) nadstawic (w sensie wypiac) tym zespołom tyłek. Wiec sam sie otrzasnij ;)

Prawda jest taka ze ajronom sie juz niechce i do tego sa zblazowani. Ostatni koncert z trasy maiden england utwierdzil mnie w tym przekonaniu.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Bardzo dobry koncert i zaskakująco dobra frekwencja :)
www.MetalSide.pl
Odyseusz
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Odyseusz »

Iron_Black pisze:
krusejder pisze:Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę ;)
Spodziewałem się, że jakis fanboj z tego forum skomentuje mój post w sposób jaki zrobiles to ty. Arie z Kipelvoem widzialem na zywo kilka razy i wcale nie uwazam ze obecny skład jest w jakis sposob gorszy.
Granice smiesznosci przekraczasz ty. Ja wyrazam swoja opinie, a ty ja smiesznie komentujesz. Widziałem nie jeden koncert Iron Maiden, Judas Priest itp zespolow. Kazdy z nich wypada blado iloscia pasji i zgraniem przy ARII. Zdaje sobie sprawe ze to forum Iron Maiden i pewnie krusejderku bylbys w stanie ze swojego fanatyzmu (chociaz moze sadzac po nicku to bardziej Saxonom) nadstawic (w sensie wypiac) tym zespołom tyłek. Wiec sam sie otrzasnij ;)

Prawda jest taka ze ajronom sie juz niechce i do tego sa zblazowani. Ostatni koncert z trasy maiden england utwierdzil mnie w tym przekonaniu.
Gdyby na koncerty wpuszczać za ukazaniem dowodu to być może w Polsce Iron Maiden miałoby mniejszą frekwencję niż Aria.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Iron_Black pisze:

Nie pisz nam o swoich preferencjach seksualnych, bo to, że lubisz coś komuś nadstawiać nie oznacza, że inni też tak robią i to tolerują. Zamiast zachowywać się jak gówniarz i internetowy napinacz zarejestruj się na forum.arija.pl i opisz szerzej koncerty z Kipem, na których byłeś.

Jesteśmy środowiskiem promującym Arię od dobrych 10 lat i chętnie przyjmiemy w swe szeregi kolejnego weterana, nawet jeśli zachował się jak niewłaściwie jak ty względem mnie dziś rano.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Naprawdę coś pięknego,czysty heavy metal w najlepszym wydaniu,co tydzień bym na takie koncerty chodził a Proxima jak nigdy pełnaaa i ludzie pod sceną i stojący dalej szaleli na maxa czy to przy Turbo czy(co oczywiste) przy Arii !!!!No i w końcu miałem okazję zobaczyć A R I E na żywo.
Zdobyłem autografy(na plakacie) od wszystkich chłopaków z Arii,szkoda ,że nie udało mi się zdobyć wszystkich na Piątym Żywiole - jedynie Pan Wojtek przed koncertem sie podpisał.
Podsumowując - pod względem muzyki i emocji -dla mnie jak na razie koncert roku.
prowler71
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: prowler71 »

ODPOWIEDZ