16/11/2013 - Aria - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/11/2013 - Aria - Warszawa
Było rewelacyjnie. Nie spodziewałem się, aż tak doskonałego koncertu. No i rzeczywiście - pełne zaskoczenie frekwencją.
Było zajebiście
Chłopaki z ARII są wielcy , superliga heavy metalu !
Może jeszcze kiedyś do nas zawitają .
PS. dzięki dla tych co przyszli w sobotę do Proximy.
Może jeszcze kiedyś do nas zawitają .
PS. dzięki dla tych co przyszli w sobotę do Proximy.
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Koncerty Iron Maiden, Judas Priest, Saxon... itp itd wypadaja blado przy tym co wczoraj pokazala Aria. Najlepszy koncertowy band z tego rodzaju muzyki. Koniec i kropka.
Turbo slabiutko, nowa muzyka slabiutka, nowe teksty glupie jeszcze bardziej... serce na stos... ehhhh bez komentarza. Zawsze byli slabsi od Kata.
Turbo slabiutko, nowa muzyka slabiutka, nowe teksty glupie jeszcze bardziej... serce na stos... ehhhh bez komentarza. Zawsze byli slabsi od Kata.
Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Spodziewałem się, że jakis fanboj z tego forum skomentuje mój post w sposób jaki zrobiles to ty. Arie z Kipelvoem widzialem na zywo kilka razy i wcale nie uwazam ze obecny skład jest w jakis sposob gorszy.krusejder pisze:Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę
Granice smiesznosci przekraczasz ty. Ja wyrazam swoja opinie, a ty ja smiesznie komentujesz. Widziałem nie jeden koncert Iron Maiden, Judas Priest itp zespolow. Kazdy z nich wypada blado iloscia pasji i zgraniem przy ARII. Zdaje sobie sprawe ze to forum Iron Maiden i pewnie krusejderku bylbys w stanie ze swojego fanatyzmu (chociaz moze sadzac po nicku to bardziej Saxonom) nadstawic (w sensie wypiac) tym zespołom tyłek. Wiec sam sie otrzasnij
Prawda jest taka ze ajronom sie juz niechce i do tego sa zblazowani. Ostatni koncert z trasy maiden england utwierdzil mnie w tym przekonaniu.
Bardzo dobry koncert i zaskakująco dobra frekwencja 
www.MetalSide.pl
Gdyby na koncerty wpuszczać za ukazaniem dowodu to być może w Polsce Iron Maiden miałoby mniejszą frekwencję niż Aria.Iron_Black pisze:Spodziewałem się, że jakis fanboj z tego forum skomentuje mój post w sposób jaki zrobiles to ty. Arie z Kipelvoem widzialem na zywo kilka razy i wcale nie uwazam ze obecny skład jest w jakis sposob gorszy.krusejder pisze:Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę
Granice smiesznosci przekraczasz ty. Ja wyrazam swoja opinie, a ty ja smiesznie komentujesz. Widziałem nie jeden koncert Iron Maiden, Judas Priest itp zespolow. Kazdy z nich wypada blado iloscia pasji i zgraniem przy ARII. Zdaje sobie sprawe ze to forum Iron Maiden i pewnie krusejderku bylbys w stanie ze swojego fanatyzmu (chociaz moze sadzac po nicku to bardziej Saxonom) nadstawic (w sensie wypiac) tym zespołom tyłek. Wiec sam sie otrzasnij![]()
Prawda jest taka ze ajronom sie juz niechce i do tego sa zblazowani. Ostatni koncert z trasy maiden england utwierdzil mnie w tym przekonaniu.
Nie pisz nam o swoich preferencjach seksualnych, bo to, że lubisz coś komuś nadstawiać nie oznacza, że inni też tak robią i to tolerują. Zamiast zachowywać się jak gówniarz i internetowy napinacz zarejestruj się na forum.arija.pl i opisz szerzej koncerty z Kipem, na których byłeś.Iron_Black pisze:Spodziewałem się, że jakis fanboj z tego forum skomentuje mój post w sposób jaki zrobiles to ty. Arie z Kipelvoem widzialem na zywo kilka razy i wcale nie uwazam ze obecny skład jest w jakis sposob gorszy.krusejder pisze:Otrząśnij się trochę Kolego, bo przekraczasz granicę śmieszności. Swoją drogą przykre, że jak promowaliśmy lepsze składy Arii, to jakoś zainteresowania nie było. Jak wreszcie przyjechali, to przesada w drugą stronę
Granice smiesznosci przekraczasz ty. Ja wyrazam swoja opinie, a ty ja smiesznie komentujesz. Widziałem nie jeden koncert Iron Maiden, Judas Priest itp zespolow. Kazdy z nich wypada blado iloscia pasji i zgraniem przy ARII. Zdaje sobie sprawe ze to forum Iron Maiden i pewnie krusejderku bylbys w stanie ze swojego fanatyzmu (chociaz moze sadzac po nicku to bardziej Saxonom) nadstawic (w sensie wypiac) tym zespołom tyłek. Wiec sam sie otrzasnij![]()
Jesteśmy środowiskiem promującym Arię od dobrych 10 lat i chętnie przyjmiemy w swe szeregi kolejnego weterana, nawet jeśli zachował się jak niewłaściwie jak ty względem mnie dziś rano.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Naprawdę coś pięknego,czysty heavy metal w najlepszym wydaniu,co tydzień bym na takie koncerty chodził a Proxima jak nigdy pełnaaa i ludzie pod sceną i stojący dalej szaleli na maxa czy to przy Turbo czy(co oczywiste) przy Arii !!!!No i w końcu miałem okazję zobaczyć A R I E na żywo.
Zdobyłem autografy(na plakacie) od wszystkich chłopaków z Arii,szkoda ,że nie udało mi się zdobyć wszystkich na Piątym Żywiole - jedynie Pan Wojtek przed koncertem sie podpisał.
Podsumowując - pod względem muzyki i emocji -dla mnie jak na razie koncert roku.
Zdobyłem autografy(na plakacie) od wszystkich chłopaków z Arii,szkoda ,że nie udało mi się zdobyć wszystkich na Piątym Żywiole - jedynie Pan Wojtek przed koncertem sie podpisał.
Podsumowując - pod względem muzyki i emocji -dla mnie jak na razie koncert roku.