Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 5490

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Deleted User 5490 »

Każdy ma swój ranking. U mnie przodujesz.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

spoko oceniaj VeeKinga ;) ja sie z nim nie utożsamiam :)
Deleted User 5490

VeeKing pisze:spoko oceniaj VeeKinga ;) ja sie z nim nie utożsamiam :)

Dziękuję. Nie mam więcej pytań. Rozpoznanie skończone. Diagnoza postawiona.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

VeeKing pisze:spoko oceniaj VeeKinga ;) ja sie z nim nie utożsamiam :)
:lol: :!: :?:

już myślałem, że mnie ten gość nie zaskoczy - a jednak :lol:

i znów pojawiające się pytanie od dawna czego oczekujecie po S.?
rozdawania przerwatyw z logo S.? Masowania po dupsku?
Bo ciągle, że nikt nic nie robi...
Zapraszam jeśli już nawet nie do pomocy, to do zapodania pomysłów, bo krytykować najłatwiej :roll:
Jest WOŚP - robimy aukcje, są urodziny Brucea - robimy flagę i to MY kombinujemy jak zdobyć na nią ponad tysiąc złotych bo jak przyszło do zbierania kasy - było gorzej, były koncerty w Gd i Ldz, były przez nas organizowane lokale z trooperem, muzyką itd, są koncerty za granicą szukamy ludzi odpowiedzialnych za organizację biletów czy przejazdów, eventowe koszulki, smycze, słuchamy propozycji co jeszcze chcecie i jak wyobrażacie sobie "pełnoprawne" funkcjonowanie naszego FC. Sanktuarium tworzymy my użytkownicy, a nie ja, Deleted User 804 czy Ralf.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Budziol pisze:obimy flagę i to MY kombinujemy jak zdobyć na nią ponad tysiąc złotych
wut??? :shock:

Na koncert Toto załatwiliśmy flage za niecałe 100zł nie pamietam dokładnie :)
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

VeeKing pisze:nie było mnie kilka lat na forum i jakoś większej aktywności nie było ;)
Niezły żart. Aktywność kilka lat temu była nieporównanie większa. Teraz to tu się nic nie dzieje. No ale zawsze można popisać o czasach w których się tutaj nie było, bo czemu nie? Teraz taka moda, że każdy pitoli o wszystkim nie mając pojęcia o niczym.

Co do działań wszelakich to choćby z tego co wymienił Budziol widać, że nie jest źle. Moje potrzeby są tutaj skutecznie zaspokajane ;-)
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Deleted User 5490

Mi się tutaj podoba. Właściwie to dobrze się tu czuję no chyba, że VeeKing zacznie coś bez sensu mędzić jak tutaj parę postów wcześniej. Wtedy mi się odbija jak po ciepłej wódce.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

To, że kilka lat temu nie pisałem nie znaczy, że nie czytałem. Jedynie wzmożona aktywność była jak koszulki robili.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Zajrzyj sobie w statystyki to może cie oświeci. Uwzględnij też, że dzisiaj połowa postów to jakieś rankingi. Jak zwykle masz urojenia.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Deleted User 5490

vyrus pisze:Zajrzyj sobie w statystyki to może cie oświeci. Uwzględnij też, że dzisiaj połowa postów to jakieś rankingi. Jak zwykle masz urojenia.
No przecież on wyraźnie napisał, że się ze sobą nie utożsamia. :) Czego innego spodziewałeś się po kimś takim?
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

tych postów w ogóle pod uwage nie biore ;) zajrzałem w statystyki i są spore spadki względem ostatnich lat ;) zwlaszcza lata 2011-2013.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

VeeKing pisze:
Budziol pisze:obimy flagę i to MY kombinujemy jak zdobyć na nią ponad tysiąc złotych

o czym Ty mówisz wikingu niewikingu :roll:
flaga SANKTUARIUM, która jeździła z nami w tym roku na trasie to koszt około 80zł jeśli dobrze pamiętam, całkowicie zrobiona za kasę tylko moją i Deleted User 804a.
Mówię o gigantycznej fladze na 50 urodziny Brucea, która wyniosła jeśli się nie mylę 1200zł, zebraliśmy połowę kwoty na forum i dopiero pomysł z cegiełkami na allegro chwycił
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

tak czy siak przepłaciliście ;)
Hubert
-#Invader
-#Invader

Post autor: Hubert »

VeeKing pisze:tak czy siak przepłaciliście ;)
Wyjaśnij mi jedno na ki grzyb ciągniesz? Tak, zauważyłem emotkę. Ale po co dolewać oliwy do ognia? Przepłacili to przepłacili ale ze swojego doświadczenia wiem, że takie projekty kosztują. A 1200zł to nie tylko wydrukowanie, a też zaprojektowanie i koszt materiałów. Ale co ja tam wiem o życiu seksualnym mrówek...
Awatar użytkownika
MrCrowley
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MrCrowley »

Budziol pisze: Sanktuarium tworzymy my użytkownicy, a nie ja, Deleted User 804 czy Ralf.
Pozwolę sobie dołączyć do dyskusji i przytoczyć ponownie słowa Budziola ;) trafne.

Warto też zwrócić uwagę, że sporo użytkowników pojawia się tu biernie - wpada przejrzeć co ciekawsze tematy i jeśli nie ma nic do powiedzenia, nic nie pisze. Mimo to są jakąś strukturą tego forum, a właściwie to forum jest jakimś wspólnym mianownikiem dla nich i aktywnych użytkowników.

Sam chętnie wpadam tu dla kłótni kilku użytkowników z resztą świata, poczytać newsy, prześledzić posty w niektórych tematach. Mimo że nie przyczyniam się do "wzrostu aktywności" w ilości postów, to gdzieś tu sobie jestem. I jest mi tu dobrze, skoro wracam.
Awatar użytkownika
Depeshka
-#Invader
-#Invader

Post autor: Depeshka »

VeeKing pisze:

Rzeczona flaga :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Hubert pisze:
VeeKing pisze:tak czy siak przepłaciliście ;)
Wyjaśnij mi jedno na ki grzyb ciągniesz? Tak, zauważyłem emotkę. Ale po co dolewać oliwy do ognia? Przepłacili to przepłacili ale ze swojego doświadczenia wiem, że takie projekty kosztują. A 1200zł to nie tylko wydrukowanie, a też zaprojektowanie i koszt materiałów. Ale co ja tam wiem o życiu seksualnym mrówek...
trolling veekinga jest nie do przebicia :roll:
nastepny pomysł (czy to flaga, czy koszulka) nie będziemy szukać kombinować, angażować Wydre, Jacka czy mnie wszystko od ręki i najlepiej oczywiście załatwi Veeking

a oto rzeczona flaga:
zrobisz taką za 100zł z projektem, wydrukiem itd.?
A więc jak już mówiłem jak masz pisać bez sensu nie pisz wcale - milczenie droższe niż złoto - i tego się trzymaj! :]
Załączniki
a oto rzeczona flaga:<br />zrobisz taką za 100zł z projektem, wydrukiem itd.?<br />A więc jak już mówiłem jak masz pisać bez sensu nie pisz wcale - milczenie droższe niż złoto - i tego się trzymaj! :]
a oto rzeczona flaga:
zrobisz taką za 100zł z projektem, wydrukiem itd.?
A więc jak już mówiłem jak masz pisać bez sensu nie pisz wcale - milczenie droższe niż złoto - i tego się trzymaj! :]
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

bez problemu :) na Toto za 100 zrobili niewiele mniejszą razem z projektem :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Depeshka pisze:
VeeKing pisze:

Rzeczona flaga :)
nie działa

szkoda, że jak szukaliśmy chętnych, kasy - nie byłeś taki chetny do pomocy, mimo że na forum jak piszesz jesteś od zawsze bo pamiętasz lepsze czasy
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

ja nie żałuje :)
ODPOWIEDZ