Ja to hasło żartem rzuciłem w komentarzach na overkillu i jakoś się przyjęło:P Na pewno lepiej się rymuje niż The Frayed Ends of Sanity
11/07/2014 - Sonisphere - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/07/2014 - Sonisphere - Warszawa
@Piwowarus
Ja to hasło żartem rzuciłem w komentarzach na overkillu i jakoś się przyjęło:P Na pewno lepiej się rymuje niż The Frayed Ends of Sanity
ja bym chetnie znów uslyszal caly Black Album przeplatany Death Magnetic 
No mam taką nadzieję, Slayer być musi, inaczej nie widzę sensu wydawać tyle kasy na bilet dla samej Mety.WICKER MAN pisze:utorom artykułu Slipknot pomylił się ze Slayerem.
Pablo1919 pisze:No mam taką nadzieję, Slayer być musi, inaczej nie widzę sensu wydawać tyle kasy na bilet dla samej Mety.WICKER MAN pisze:utorom artykułu Slipknot pomylił się ze Slayerem.
już nie mam tu najwięcej postów

Koncert w moje urodziny... ale za samą Metę 250 zł nie dam
a zespoły które pojawiają się w spekulacjach specjalnie mnie nie zachęcają do tej imprezy...
www.MetalSide.pl
Ja z kolei z zespołów na S znacznie chętniej obejrzałbym Slipknota.Pablo1919 pisze:No mam taką nadzieję, Slayer być musi, inaczej nie widzę sensu wydawać tyle kasy na bilet dla samej Mety.WICKER MAN pisze:utorom artykułu Slipknot pomylił się ze Slayerem.
- dewastator88
- -#Prisoner

głosować na st. anger
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Proponuję akcję "Olej Fixxxera, głosuj na St. Anger'a!"dewastator88 pisze:głosować na st. anger
Kupione, zagłosowane, ale boje się januszy, którzy mając taka okazje zaglosuja na Notink Elz Maders czy inne Sandmany które slyszeli miliard razy
jak nie będzie No Leaf Clover to nie ma co jechać 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Bardzo dobry pomysł, ludzie co Wy z tym Fixxxerem...WICKER MAN pisze:Proponuję akcję "Olej Fixxxera, głosuj na St. Anger'a!"dewastator88 pisze:głosować na st. anger
[center][shadow=white]
- Orion
To Live Is To Die
The Call of Ktulu
The Memory Remains
Dyers Eve
Battery
Metal Militia
The Day That Never Comes
Leper Messiah
Until It Sleeps
St. Anger
Motorbreath
No Remorse
Master of Puppets
Seek and Destroy
Fixxxer wygrał w eliminacjach na overkillu, taki był głos ludu 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Kolejny powód zeby nie lubić d***kracjilead pisze:Fixxxer wygrał w eliminacjach na overkillu, taki był głos ludu
Z tych kawałków na plakacie lubie tylko Ktulu
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
wszystko tylko nie Seek! Kończą tym każdy koncertlolp09 pisze:Bardzo dobry pomysł, ludzie co Wy z tym Fixxxerem...WICKER MAN pisze:Proponuję akcję "Olej Fixxxera, głosuj na St. Anger'a!"dewastator88 pisze:głosować na st. anger
[center][shadow=white][/shadow][/center]
- Orion
To Live Is To Die
The Call of Ktulu
The Memory Remains
Dyers Eve
Battery
Metal Militia
The Day That Never Comes
Leper Messiah
Until It Sleeps
St. Anger
Motorbreath
No Remorse
Master of Puppets
Seek and Destroy
przypomnę tylko, że na ostatnich 3 koncertach Mety w Polsce, nie grali mocarnego The Thing That Should Not Be!
Dawać jak najwięcej kawałków z ...And Justice for All
W sumie masz racje, trzy koncerty z Seek'iem wystarczy.
wszystko tylko nie Seek! Kończą tym każdy koncert![]()
przypomnę tylko, że na ostatnich 3 koncertach Mety w Polsce, nie grali mocarnego The Thing That Should Not Be!
[center]
- Orion
To Live Is To Die
The Call of Ktulu
The Memory Remains
Dyers Eve
Battery
Metal Militia
The Day That Never Comes
Leper Messiah
Until It Sleeps
St. Anger
Motorbreath
No Remorse
Ride the Lightning
The Thing That Should Not Be
Dla mnie będzie to pierwszy koncert Mety, więc jakakalwiek setlista będzie ok. Mam oczywiście jednak kawałki, które bardziej chciałbym usłyszeć - Fade To Black, The Memory Remains, Welcome Home (Sanitarium), Orion. Chętnie usłyszałbym też Of Wolf And Man ale nie ma na niego szans - nie dostanie tylu głosów. Z wymienionych na plakacie mogą zostać The Frayed... i To Live Is To Die. Z drugiej strony chyba jeden instrumental wystarczy na koncercie. Chociaż oczywiście to kwestia gustu.
A na jakich zasadach działa to głosowanie? Po zakupie biletu dostaję maila z linkiem do jakiejś strony? A jak zakupię 3 bilety to dostanę 3 linki, czy jak?
Tak, masz 3 kody, po jednym na każdy bilet. Albo mail, albo od razu po zakupie biletu przy podsumowaniu na Eventimie 
no tak... ledwie pół godziny sprzedaży i na liście mamy Notthing, Entera i Seek (ogrywane po milion razy), a pod kreską Dyers Eve (chlip...) i No Leaf Clover (drugie chlip...)