Tez fajnie mozna sie poczuc jak pół samurajBlood Brother pisze:A bić się z Eddiem na siekiery ????hiroszima pisze:czy ja wiemDeleted User 804 pisze: Dziękuje za pocieszenieNa szczęście moge się pocieszać że lepiej nie miec żadnego o Ironach niż mieć koszmar powiazany z nimi np. być gonionym przez Ediego jak z okładki killers który trzyma zakrwawioną sikiere
fajnie moglo by bylo uciekac przed eddiem...
Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden
Jak czytam posty co po niektórych to mam dziwne odczucia. Sen to po prostu uporządkowywanie mózgu, czyli zazwyczaj śni nam się istny mix wszelkich zdarzeń, myśli i emocji ostatnich dni. Zatem trochę dziwne mi się wydaje, żę śnią Wam się akurat teraz Maidańcy (bez skojarzeń z Ireną
), jest okres posuchy, nie ma wyczekiwania na album, na koncert... No ale jak to Hiroszima powiedział........
KMFDM
-
Deleted User 804
Nie zapominaj o DoD na DVDA i NML, więc jednak jest na co czekać.Greddo pisze:Jak czytam posty co po niektórych to mam dziwne odczucia. Sen to po prostu uporządkowywanie mózgu, czyli zazwyczaj śni nam się istny mix wszelkich zdarzeń, myśli i emocji ostatnich dni. Zatem trochę dziwne mi się wydaje, żę śnią Wam się akurat teraz Maidańcy (bez skojarzeń z Ireną), jest okres posuchy, nie ma wyczekiwania na album, na koncert... No ale jak to Hiroszima powiedział........
ja na nic nie czekam
oglnie to tylko raz w zyciu snilo mi sie cos o maiden. opisalem ten sen na forum. kiedys chcialem by przysnilo mi sie o maiden i staralaem sie o nich myslec przed snem itp ale to nic nie dawalo. jak zapomialem o nich to od razu mialem sen
tylko jeden ale wole jeden fajny i sensowny od masy glupkowatych snow
Znowu ostatnio był sen o Maiden. Miałam jechać na koncert do Spodka. Z mamą [
], koleżanką, za którą normalne nie przepadam i kolegą. Koncert miał być w Spodku o 18:00. Wcześniej chodziłam w nim, było tam już duuużo ludzi i ta atmosferka... mmm... :-) No a przed samym koncertem jakoś nie mogliśmy się pozbierać. Pamiętam, że jeszcze na kOMpie robiłam coś przed wyjściem i dokładnie o 17:56 go wyłączyłam. Więc spóźniłabym się na ten koncert na bank, i dobrze, że się obudziłam, bo sny, kiedy się spieszę są bardzo męczące.
Miałam ostatnio też taki, że byłam przy barierkach, już było też dużo ludzi, a na scenie był jakiś kabaret i niektórzy myśleli, że tj. już Maiden
Głupie.
Miałam ostatnio też taki, że byłam przy barierkach, już było też dużo ludzi, a na scenie był jakiś kabaret i niektórzy myśleli, że tj. już Maiden
Głupie.
Mi tez sie kilka razy snili!
A najlepszy sen mialam tuz po koncercie w Katowicach 2003. Snilo mi sie ze na drugi dzien jest specjalny koncert dla V.I.P i ktos mi zalatwil wejsciowke bo wiedzial ze ich uwielbiam!
Koncert byl oczywiscie extra choc malo kto sie oprocz mnie bawil...wiadomo jak to z vipami
A po koncerciku poszlam sobie za kulisy i z kazdym pogadalam, od Nicko dostalam paleczki, Steve frotke na reke, a reszta po kostce...oprocz Bruce´a oczywiscie!
Ach...marzenia
...zeby sietak spelnily te moje glupiutkie sny... :rocx ...co ja bym za to dala... 
A najlepszy sen mialam tuz po koncercie w Katowicach 2003. Snilo mi sie ze na drugi dzien jest specjalny koncert dla V.I.P i ktos mi zalatwil wejsciowke bo wiedzial ze ich uwielbiam!
A po koncerciku poszlam sobie za kulisy i z kazdym pogadalam, od Nicko dostalam paleczki, Steve frotke na reke, a reszta po kostce...oprocz Bruce´a oczywiscie!
Ach...marzenia
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
no mnie w ogole snia sie rozne psychiczne sny, ale co do Maiden to bylo ich kilka z tym ze pamietam je tak wyrywkowo, najlepiej pamietam sen w ktorym szlam na studniowke (ktora tak naprawde mialam 10 lat temu) z Harrisem, ktora odbywala sie na stadionie, w dodatku bylam ubrana w taka kiecke z lat 50-tych ( czesto w filmach amerykanskich wlasnie na bale dziewczyny takie maja). okazalo sie jeszcze ze Steve przyjechal ze swoim synkiem i moja przyjaciolka zaopiekowala sie dzieckiem przebywajac w tym czasie za jakim garazem , ale i tak Steve mogl obserwowac co sie z jego dzieckiem dzieje i w sumie to tyle... bo dalej nie pamietam ale fajnie bylo ,troche idiotycznie ale fajnie
-
Air Ride Siren
- -#Prowler

mi też, nawet częśto ale ta dziewica napewno nie była żelazna...Wrathman pisze:mnie sie tez kilka razy snila Dziewica......![]()
pozatym nie mam aż takich chorych fascynacji ironicznymi żeby mi sie śnili...
ps. Waldemarze czemu nie dostałem ostrzeżenia ze wulgarny podpis??
Fuck you very much!!!
Air Ride - coś ci z pyska kapie
-
Deleted User 622
...
Ostatnio zmieniony sob cze 25, 2011 2:10 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Air Ride Siren
- -#Prowler

cicho bo ktoś zobaczyfutrzak pisze:Air Ride - coś ci z pyska kapie
a żeby nie było offtopa: śniło mi sie niedawno pewne wydarzenie podczas którego miałem koszulke fear of the dark
Fuck you very much!!!
-
Ace
ja kiedyś miałem taki powalony sen: jak sie dobiłem pod barierki to scena nagle zaczęła sie unosić w góre
a po bisach adrian wyszedł goły przykryty tylko czarnym gobsonem

-
Vlad Tepes
Bo z durnymi ćwokami się nie negocjuje tylko ich banuje.Air Ride Siren pisze:mi też, nawet częśto ale ta dziewica napewno nie była żelazna...Wrathman pisze:mnie sie tez kilka razy snila Dziewica......![]()
pozatym nie mam aż takich chorych fascynacji ironicznymi żeby mi sie śnili...
ps. Waldemarze czemu nie dostałem ostrzeżenia ze wulgarny podpis??
ja miewalem takie sny przed koncertem we wroclawiu. byly to sny ze jestem na koncercie z dwoma kumplami. Jeden z tych snow byl o tyle dziwny bo sala na ktorej grali bardzioe przypominala mi sale teatralna lub kongresowa. no i Stefan poprosil w trakcie koncertyu jednego z moich kumpli na scene gdyz tamten podobmnie jak stefan gra na bassie i dal mu zagrac jeden kawalek. dziwny sen tym bardzie ze akurat ten kumpel nie mogl byc na koncercie. w innym zas snie udalo mi sie w trakcie koncertu zlapac frotke stefana. niestety jak sie obudzilem juz jej nie mialem
doban z takim snem z ktoregonie mozna nawet stefanowej frotki wyniesc 
ACH...a mi sie śniło, że byłam na Ich koncercie oczywiście<a wogóle to było przed Give me Ed...>no i miejsce miałam na płycie
!był cholerny ścisk<jak zawsze>, jednak 'Arry dał radę, aby wyciagnąc mnie na scenę:D to było piekne...podchodziłam do Niego< nie wiem w jakim celu
>, byłam już tak blisko, gdy nagle słyszę:"Anetko, sniadanie!!!"
o rany!!!jak moi rodzice mogli mi to zrobić?!aaaaa!!!! do dzisiaj nie moge się otrząsnąć
a drógi sen to był taki, że wracałm sobie jak gdyby nigdy nic z przystanku A do domu, gdy nagle podeszłam pod drzewo, bo stał tam mój kolega. Rozmawialismy sobie przez chwilę, gdy zaraz dołączył do nas kumplaszczak Janick, a potem Bruce
a co w tym najlepsze to to, że wszystko działo sie pod moim blokiem
ech...tęsknie za Nimi;/
o rany!!!jak moi rodzice mogli mi to zrobić?!aaaaa!!!! do dzisiaj nie moge się otrząsnąć
a drógi sen to był taki, że wracałm sobie jak gdyby nigdy nic z przystanku A do domu, gdy nagle podeszłam pod drzewo, bo stał tam mój kolega. Rozmawialismy sobie przez chwilę, gdy zaraz dołączył do nas kumplaszczak Janick, a potem Bruce
ciamciaramciamciam
hmm, jakies tam sny mi się śnią, ale zreguly nie pamiętam ich zaraz po obudzeniu, wiec, nie przytocze żadnego. Zreszta, chyba nie miałem snu z maidenami, a moze... ?? na pewno, miałem sen z Turbo, kiedy to ich koncert miał byc u mnie w mieście na boisku przy mojej szkole... taaa to był fajny sen 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Zawsze jezeli mi sie snia Ironi to jest to koncert na ktorym jest z jakies 20 osob. Pamietam ze raz snilo mi sie jak grali na festiwalu, pod wielka scena zgromadzilo sie kilkunastu fanow, zaczeli grac i w pewnym momencie skonczyli utwor a muzyka ciagle leciala. Steve wzial mnie za kulisy i powiedzial zebym nikomu nie mowil ale tak naprawde to graja z playbacku. Kiedy zapytalem sie jak to mozliwe bo przeciez kazdy koncert jest inny powiedzial ze przed koncertem graja za kulisami wszystkie utwory, nagrywaja je i potem puszczaja z tasmy na koncercie
Innym razem snil mi sie koncert z czasow BNW w spodku. Stalem na takim rusztowaniu prawie pod samym dachem skad obsluga oswietlala reflektorami zespol. Podczas BNW koles zaczal sie bawic swiatlali, wlaczal wszystkie na raz, co wkurzylo Brucea. Nagadal mu i chlopaki zdenerwowani przerwali koncert. Potem ich spotkalem i Janick mowil ze to byl swietny koncert i nie moga sie doczekac kiedy wroca....
Innym razem snil mi sie koncert z czasow BNW w spodku. Stalem na takim rusztowaniu prawie pod samym dachem skad obsluga oswietlala reflektorami zespol. Podczas BNW koles zaczal sie bawic swiatlali, wlaczal wszystkie na raz, co wkurzylo Brucea. Nagadal mu i chlopaki zdenerwowani przerwali koncert. Potem ich spotkalem i Janick mowil ze to byl swietny koncert i nie moga sie doczekac kiedy wroca....
miałem dzis sen - snilo mi sie ze jeden z moich znajomych wypowiedzial nazwe "Iron Maiden". To byl piekny sen.
A u mnie to już rzeczywistosc:P
Miałam parę snów zwiazanych z zespołem, moze opowiem później.
Ale to co mnie ostatnio spotyka we Wrocławiu jest lepsze, bo na przykład juz z 3 razy wydawało mi sie ze widziałam na żywaca Brucea D.
I stojąc na przystanku pytam kolesia o godzine patrze a to był wypisz wymaluj Bruce, no ale i tak mi w to nikt nie uwierzył tym bardziej ,ze mówił po polsku:P( jest 22.30).
:solo
Ps. postanowiłam chodzić teraz wszedzie z aparatem, jak go uwiecznie to przysle pewnikiem na forum romanum:P
Ale to co mnie ostatnio spotyka we Wrocławiu jest lepsze, bo na przykład juz z 3 razy wydawało mi sie ze widziałam na żywaca Brucea D.
I stojąc na przystanku pytam kolesia o godzine patrze a to był wypisz wymaluj Bruce, no ale i tak mi w to nikt nie uwierzył tym bardziej ,ze mówił po polsku:P( jest 22.30).
:solo
Ps. postanowiłam chodzić teraz wszedzie z aparatem, jak go uwiecznie to przysle pewnikiem na forum romanum:P
Love is a razor and I walked the line on that silver blade...
HURRRRRRRAAAAAA
tej nocy znów mi sie przysnili moi Panowie
A było tak...
oczywiście standardowo, znów konert Maiden, no i jak zwykle wleciałam na scenę, ale Ci cholerni ochroniarze<kórzy również wbiegli na scenę> nie pozwolili, abym miała zaszczyt dotknąć Iron'ów<i mnie od Nich odsuwali>
ale co najdziwniejsze, na perkusji nie grał Nicko, tylko jakis inny pajac
a gdy juz ucichło to całe zamieszanie i nikogo prawie nie było, ja ponownie wpadłam na scenę, chwyciłam basa<tylko to nie był Fender, ale jakies inne pudło
> i zaczęłam grać FEAR OF THE DARK! :solo STO LAT 'Arry!!! ta partia była dla Ciebie 
A było tak...
oczywiście standardowo, znów konert Maiden, no i jak zwykle wleciałam na scenę, ale Ci cholerni ochroniarze<kórzy również wbiegli na scenę> nie pozwolili, abym miała zaszczyt dotknąć Iron'ów<i mnie od Nich odsuwali>
a gdy juz ucichło to całe zamieszanie i nikogo prawie nie było, ja ponownie wpadłam na scenę, chwyciłam basa<tylko to nie był Fender, ale jakies inne pudło
ciamciaramciamciam