Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
GuMiS^666
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Post autor: GuMiS^666 »

Blood Brother pisze:
hiroszima pisze:
Deleted User 804 pisze: Dziękuje za pocieszenie :D Na szczęście moge się pocieszać że lepiej nie miec żadnego o Ironach niż mieć koszmar powiazany z nimi np. być gonionym przez Ediego jak z okładki killers który trzyma zakrwawioną sikiere
czy ja wiem 8) fajnie moglo by bylo uciekac przed eddiem... :wink:
A bić się z Eddiem na siekiery ???? :D
Tez fajnie mozna sie poczuc jak pół samuraj :D
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Jak czytam posty co po niektórych to mam dziwne odczucia. Sen to po prostu uporządkowywanie mózgu, czyli zazwyczaj śni nam się istny mix wszelkich zdarzeń, myśli i emocji ostatnich dni. Zatem trochę dziwne mi się wydaje, żę śnią Wam się akurat teraz Maidańcy (bez skojarzeń z Ireną :wink: ), jest okres posuchy, nie ma wyczekiwania na album, na koncert... No ale jak to Hiroszima powiedział........
KMFDM
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Greddo pisze:Jak czytam posty co po niektórych to mam dziwne odczucia. Sen to po prostu uporządkowywanie mózgu, czyli zazwyczaj śni nam się istny mix wszelkich zdarzeń, myśli i emocji ostatnich dni. Zatem trochę dziwne mi się wydaje, żę śnią Wam się akurat teraz Maidańcy (bez skojarzeń z Ireną :wink: ), jest okres posuchy, nie ma wyczekiwania na album, na koncert... No ale jak to Hiroszima powiedział........
Nie zapominaj o DoD na DVDA i NML, więc jednak jest na co czekać.
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

ja na nic nie czekam :) oglnie to tylko raz w zyciu snilo mi sie cos o maiden. opisalem ten sen na forum. kiedys chcialem by przysnilo mi sie o maiden i staralaem sie o nich myslec przed snem itp ale to nic nie dawalo. jak zapomialem o nich to od razu mialem sen :) tylko jeden ale wole jeden fajny i sensowny od masy glupkowatych snow
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Znowu ostatnio był sen o Maiden. Miałam jechać na koncert do Spodka. Z mamą [ :? ], koleżanką, za którą normalne nie przepadam i kolegą. Koncert miał być w Spodku o 18:00. Wcześniej chodziłam w nim, było tam już duuużo ludzi i ta atmosferka... mmm... :-) No a przed samym koncertem jakoś nie mogliśmy się pozbierać. Pamiętam, że jeszcze na kOMpie robiłam coś przed wyjściem i dokładnie o 17:56 go wyłączyłam. Więc spóźniłabym się na ten koncert na bank, i dobrze, że się obudziłam, bo sny, kiedy się spieszę są bardzo męczące.
Miałam ostatnio też taki, że byłam przy barierkach, już było też dużo ludzi, a na scenie był jakiś kabaret i niektórzy myśleli, że tj. już Maiden :roll:
Głupie.
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: karolcia »

Mi tez sie kilka razy snili! :D
A najlepszy sen mialam tuz po koncercie w Katowicach 2003. Snilo mi sie ze na drugi dzien jest specjalny koncert dla V.I.P i ktos mi zalatwil wejsciowke bo wiedzial ze ich uwielbiam! :wink: Koncert byl oczywiscie extra choc malo kto sie oprocz mnie bawil...wiadomo jak to z vipami :?
A po koncerciku poszlam sobie za kulisy i z kazdym pogadalam, od Nicko dostalam paleczki, Steve frotke na reke, a reszta po kostce...oprocz Bruce´a oczywiscie!
Ach...marzenia :oops: ...zeby sietak spelnily te moje glupiutkie sny... :rocx ...co ja bym za to dala... :cry:
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
maiden
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: maiden »

no mnie w ogole snia sie rozne psychiczne sny, ale co do Maiden to bylo ich kilka z tym ze pamietam je tak wyrywkowo, najlepiej pamietam sen w ktorym szlam na studniowke (ktora tak naprawde mialam 10 lat temu) z Harrisem, ktora odbywala sie na stadionie, w dodatku bylam ubrana w taka kiecke z lat 50-tych ( czesto w filmach amerykanskich wlasnie na bale dziewczyny takie maja). okazalo sie jeszcze ze Steve przyjechal ze swoim synkiem i moja przyjaciolka zaopiekowala sie dzieckiem przebywajac w tym czasie za jakim garazem , ale i tak Steve mogl obserwowac co sie z jego dzieckiem dzieje i w sumie to tyle... bo dalej nie pamietam ale fajnie bylo ,troche idiotycznie ale fajnie
Air Ride Siren
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Air Ride Siren »

Wrathman pisze:mnie sie tez kilka razy snila Dziewica...... :)
mi też, nawet częśto ale ta dziewica napewno nie była żelazna...
pozatym nie mam aż takich chorych fascynacji ironicznymi żeby mi sie śnili...

ps. Waldemarze czemu nie dostałem ostrzeżenia ze wulgarny podpis??
Fuck you very much!!!
Futrzak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Futrzak »

Air Ride - coś ci z pyska kapie
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

...
Ostatnio zmieniony sob cze 25, 2011 2:10 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
Air Ride Siren
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Air Ride Siren »

futrzak pisze:Air Ride - coś ci z pyska kapie
cicho bo ktoś zobaczy :lol: już wytarłem.....
a żeby nie było offtopa: śniło mi sie niedawno pewne wydarzenie podczas którego miałem koszulke fear of the dark
Fuck you very much!!!
Ace

Post autor: Ace »

ja kiedyś miałem taki powalony sen: jak sie dobiłem pod barierki to scena nagle zaczęła sie unosić w góre :shock: a po bisach adrian wyszedł goły przykryty tylko czarnym gobsonem :shock: 8)
Vlad Tepes

Post autor: Vlad Tepes »

Air Ride Siren pisze:
Wrathman pisze:mnie sie tez kilka razy snila Dziewica...... :)
mi też, nawet częśto ale ta dziewica napewno nie była żelazna...
pozatym nie mam aż takich chorych fascynacji ironicznymi żeby mi sie śnili...

ps. Waldemarze czemu nie dostałem ostrzeżenia ze wulgarny podpis??
Bo z durnymi ćwokami się nie negocjuje tylko ich banuje.
Mlody
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Mlody »

ja miewalem takie sny przed koncertem we wroclawiu. byly to sny ze jestem na koncercie z dwoma kumplami. Jeden z tych snow byl o tyle dziwny bo sala na ktorej grali bardzioe przypominala mi sale teatralna lub kongresowa. no i Stefan poprosil w trakcie koncertyu jednego z moich kumpli na scene gdyz tamten podobmnie jak stefan gra na bassie i dal mu zagrac jeden kawalek. dziwny sen tym bardzie ze akurat ten kumpel nie mogl byc na koncercie. w innym zas snie udalo mi sie w trakcie koncertu zlapac frotke stefana. niestety jak sie obudzilem juz jej nie mialem :evil: doban z takim snem z ktoregonie mozna nawet stefanowej frotki wyniesc :twisted:
aneta
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: aneta »

ACH...a mi sie śniło, że byłam na Ich koncercie oczywiście<a wogóle to było przed Give me Ed...>no i miejsce miałam na płycie :D !był cholerny ścisk<jak zawsze>, jednak 'Arry dał radę, aby wyciagnąc mnie na scenę:D to było piekne...podchodziłam do Niego< nie wiem w jakim celu :wink: >, byłam już tak blisko, gdy nagle słyszę:"Anetko, sniadanie!!!"
o rany!!!jak moi rodzice mogli mi to zrobić?!aaaaa!!!! do dzisiaj nie moge się otrząsnąć :cry: :wink:

a drógi sen to był taki, że wracałm sobie jak gdyby nigdy nic z przystanku A do domu, gdy nagle podeszłam pod drzewo, bo stał tam mój kolega. Rozmawialismy sobie przez chwilę, gdy zaraz dołączył do nas kumplaszczak Janick, a potem Bruce :D a co w tym najlepsze to to, że wszystko działo sie pod moim blokiem 8) ech...tęsknie za Nimi;/
ciamciaramciamciam
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

hmm, jakies tam sny mi się śnią, ale zreguly nie pamiętam ich zaraz po obudzeniu, wiec, nie przytocze żadnego. Zreszta, chyba nie miałem snu z maidenami, a moze... ?? na pewno, miałem sen z Turbo, kiedy to ich koncert miał byc u mnie w mieście na boisku przy mojej szkole... taaa to był fajny sen :)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Zawsze jezeli mi sie snia Ironi to jest to koncert na ktorym jest z jakies 20 osob. Pamietam ze raz snilo mi sie jak grali na festiwalu, pod wielka scena zgromadzilo sie kilkunastu fanow, zaczeli grac i w pewnym momencie skonczyli utwor a muzyka ciagle leciala. Steve wzial mnie za kulisy i powiedzial zebym nikomu nie mowil ale tak naprawde to graja z playbacku. Kiedy zapytalem sie jak to mozliwe bo przeciez kazdy koncert jest inny powiedzial ze przed koncertem graja za kulisami wszystkie utwory, nagrywaja je i potem puszczaja z tasmy na koncercie :D

Innym razem snil mi sie koncert z czasow BNW w spodku. Stalem na takim rusztowaniu prawie pod samym dachem skad obsluga oswietlala reflektorami zespol. Podczas BNW koles zaczal sie bawic swiatlali, wlaczal wszystkie na raz, co wkurzylo Brucea. Nagadal mu i chlopaki zdenerwowani przerwali koncert. Potem ich spotkalem i Janick mowil ze to byl swietny koncert i nie moga sie doczekac kiedy wroca....
Futrzak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Futrzak »

miałem dzis sen - snilo mi sie ze jeden z moich znajomych wypowiedzial nazwe "Iron Maiden". To byl piekny sen.
Atargatis
-#Prowler
-#Prowler

A u mnie to już rzeczywistosc:P

Post autor: Atargatis »

Miałam parę snów zwiazanych z zespołem, moze opowiem później.
Ale to co mnie ostatnio spotyka we Wrocławiu jest lepsze, bo na przykład juz z 3 razy wydawało mi sie ze widziałam na żywaca Brucea D.
I stojąc na przystanku pytam kolesia o godzine patrze a to był wypisz wymaluj Bruce, no ale i tak mi w to nikt nie uwierzył tym bardziej ,ze mówił po polsku:P( jest 22.30).
:solo
Ps. postanowiłam chodzić teraz wszedzie z aparatem, jak go uwiecznie to przysle pewnikiem na forum romanum:P
Love is a razor and I walked the line on that silver blade...
aneta
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: aneta »

HURRRRRRRAAAAAA :D tej nocy znów mi sie przysnili moi Panowie :wink:
A było tak...

oczywiście standardowo, znów konert Maiden, no i jak zwykle wleciałam na scenę, ale Ci cholerni ochroniarze<kórzy również wbiegli na scenę> nie pozwolili, abym miała zaszczyt dotknąć Iron'ów<i mnie od Nich odsuwali> :evil: ale co najdziwniejsze, na perkusji nie grał Nicko, tylko jakis inny pajac :shock:
a gdy juz ucichło to całe zamieszanie i nikogo prawie nie było, ja ponownie wpadłam na scenę, chwyciłam basa<tylko to nie był Fender, ale jakies inne pudło :? > i zaczęłam grać FEAR OF THE DARK! :solo STO LAT 'Arry!!! ta partia była dla Ciebie :wink:
ciamciaramciamciam
ODPOWIEDZ