zbanujcie tą panią, bo znowu spamuje elfami na pw
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
już nie mam tu najwięcej postów

mówisz masz 
ej to tak działa?Budziol pisze:mówisz masz
SUPER!!
profile.php?mode=viewprofile&u=2160 ej zbanujcie tego gościa bo piermarmoli jak potłuczony :j
Ostatnio zmieniony pt gru 06, 2013 11:31 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 804
masz racjeSzajba pisze:http://sanktuariumfc.org/...wprofile&u=2160 ej zbanujcie tego gościa bo piermarmoli jak potłuczony :j
Za naszymi plecami dzieją się rzeczy o których nie mamy pojęcia 
Może założycie na survivory jakis osobny dział?
Dla kogos kto nie bierze udziału w zabawie temat lekko spamuje.
Dla kogos kto nie bierze udziału w zabawie temat lekko spamuje.
no ale przecież nie musisz tam zaglądać? To osobny temat, a zakładać cały dział?
-
Deleted User 2259
Zawsze może ignorować temat,a to bardzo dużo na niektórych forach nie ma takiej możliwości.Budziol pisze:To osobny temat, a zakładać cały dział?
Problem w tym, że mimo dołączenia tematu do grona ignorowanych, wyświetla się on na stronie głównej forum w linku "ostatni post" - co praktycznie uniemożliwia korzystanie z tak wygodnej funkcji dla FORUM GŁÓWNEgo. Dlatego też byłbym za stworzeniem oddzielnego forum, chyba że da się ów błąd naprawić 
O to mi głownie chodzi.Brooce pisze:Problem w tym, że mimo dołączenia tematu do grona ignorowanych, wyświetla się on na stronie głównej forum w linku "ostatni post"
W tym momencie w 3 działach forum sa jakies survivory.
Np. przerzucic do Ankiet...
Mówisz - masz 
To akurat faktycznie bardzo dobry pomysł
To akurat faktycznie bardzo dobry pomysł
Dzieki
Survivory sajeszcze w dziale "different world" i "zespoły i albumy"
tak w razie co:P
Survivory sajeszcze w dziale "different world" i "zespoły i albumy"
tak w razie co:P
nie wiem tylko jak "zespoly i albumy" bo tam duzo takich tematow
W sumie racja. Te dwa starcza. Gitara.
Prosze o usuniecie ostatniego postu uzytkownika wydra77 z tematu o planach i spekulacjach na 2014. Przez niego ten bezsensowny potok postow o niczym zostal w niecny sposob zablokowany 
Nie wiem jak innym, ale mi przez baner WOŚP rozjeżdża się całe forum.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
ja tam zablokowałem ten banner
napisz cokolwiek i ruszy lawinaSzymon pisze:Prosze o usuniecie ostatniego postu uzytkownika wydra77 z tematu o planach i spekulacjach na 2014. Przez niego ten bezsensowny potok postow o niczym zostal w niecny sposob zablokowany
już nic się nie rozjeżdża jeśłi chodzi o baner WOŚP, przynajmniej u mnie
-
Deleted User 804
daj screena i napisz jaką masz przeglądarkę i rozdzielczość ekranu a się naprawimimski pisze:Nie wiem jak innym, ale mi przez baner WOŚP rozjeżdża się całe forum.
nie masz czym się chwalić / a co to kogo obchodzi?VeeKing pisze:ja tam zablokowałem ten banner