teraz na lapku przy rozdziałce 1366x768 jest spoko, ale na stacjonarnym mam 1024x728 i tam po prostu baner jest szerszy niż strona i trzeba suwakiem przesuwać to w lewo to w prawo. A używam opery na obu kompach.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ja do niego grzecznie a ten.... Dodam, że wcześniej pisał, że może mi sprzedać info bo sam je kupił a teraz nie dość, że się wypiera to jeszcze bez powodu mnie obraża
może załatwmy to jak dorośli więc na pw a nie na forum ogólnym.
Poza tym, nie życzę sobie publikowania moich PRYWATNYCH wiadomości.
bardzo więc proszę o skasowanie tych postów
Pw to pw nic nam do tego.
Skarzycie na siebie jak dzieci w piaskownicy;-)
P.S. DM odwolalo koncert w Kijowie i siedzi w Andelsie i faktycznie laza po Manufakturze:-)
Bylem dzis po bilet na IM w Manu, ale Davea i spolki nie spotkalem;-)
P.S.2 Tak zupelnie prywatnie uderzasz txt troche ponizej pasa dewastator, jakiego ciezkiego charakteru veeking by nie mial, ale tylko moja opinia
Upublicznianie prywatnych wiadomości nie jest niezgodne z prawem i z regulaminem forum ale dobry obyczaj nakazuje aby wiadomości prywatnych nie upubliczniać. Zamiast to zgłosić na pw moderatorowi znowu szukasz rozgłosu. W temacie należy zgłaszać kwestie, które stanowią obszar zainteresowań dla większej liczby użytkowników. Gwarantuję Ci, że takie pyskówki nikogo nie interesują więc kolejnym razem zastosuj się do mojej rady.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Budziol pisze:
P.S. DM odwolalo koncert w Kijowie i siedzi w Andelsie i faktycznie laza po Manufakturze:-)
Bylem dzis po bilet na IM w Manu, ale Davea i spolki nie spotkalem;-)