Rarytasy i wyprzedaże
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rarytasy i wyprzedaże
A nie wiesz czy cos oprocz Live after Death, Real live dead, donington zostalo tak wydane?
Death on the road albo rio, w sumie nigdzie nie widzialem, ale moze zle szukam :j
Death on the road albo rio, w sumie nigdzie nie widzialem, ale moze zle szukam :j
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ani Rio ani Death On The Road póki co na grubych pudełkach nie wyszły. Rio pierwsze wydanie wyszło w slipcase z okładką 3D i OBI a następne wydania już bez okładki 3D. Dance Of Death wyszły w normalnym plastikowym cienkim pudełku, pierwsze wydanie z całkowicie czarnym OBI i czerwonym napisem a następne już z OBI czarnym z dodatkami i czerwono białym napisem
Pozdr
Pozdr
Czy cena tutaj: http://allegro.pl/iron-maiden-flight-66 ... 83630.html nie jest za niska? Zwykle widuję po ~50 zł, a tutaj prawie połowa tego
Pewnie mają jakąś promocje.Trzeba brać jak jest okazja.
Tyrany of souls w Saturnie 12.99
przynajmniej we Wrocku
Wchodzę do Saturna i słyszę Dickinsona, musiałem kupić
przynajmniej we Wrocku
Wchodzę do Saturna i słyszę Dickinsona, musiałem kupić
Derek Riggs sprzedaje swoje rysunki maidenów z autografem, zostało niby tylko 40. Może kogoś zainteresuje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 831&type=1
-
Deleted User 804
Z tego co pamiętam to raczej były podpisane wydruki a nie rysunki. Całkiem niedawno sprzedawał je razem z autografem i dedykacją. 
Czy ja dobrze rozumiem że za 25$ + 15$ ( przesyłki) mamy 1 płyte + pudełko i reszte sie potem co tydzień dokupuje kolejne płyty ? 
Tak samo jak bylo z boxem z vinylami.
Ja juz zamowilem. Powinno przyjsc w przyszlym tygodniu. Wrzue fotki jakby co gdy juz bede to mial :-)
Ja juz zamowilem. Powinno przyjsc w przyszlym tygodniu. Wrzue fotki jakby co gdy juz bede to mial :-)
Kupiłem:
- Live After Death RIP 1 UK 2LP 1985 EMI
- No Prayer For The Dying EMD 1017 UK LP 1st Press 1990 EMI
- Piece Of Mind EMA 800 UK LP 1st Press 1983 EMI
- Powerslave EJ 240200 UK LP 1984 POWER 1 EMI
- Seventh Son Of A Seventh Son EMD 1006 UK LP 1988 EMI
- The Number Of The Beast FA 3178 UK LP EMI
- Somewhere In Time EMC 3512 UK LP 1986 EMI
- The First Ten Years w IDEALNYM stanie, vinyle ponoc nieogrywane
Dałem 320 funtów. Jeleń ze mnie czy okazja się trafiła?
- Live After Death RIP 1 UK 2LP 1985 EMI
- No Prayer For The Dying EMD 1017 UK LP 1st Press 1990 EMI
- Piece Of Mind EMA 800 UK LP 1st Press 1983 EMI
- Powerslave EJ 240200 UK LP 1984 POWER 1 EMI
- Seventh Son Of A Seventh Son EMD 1006 UK LP 1988 EMI
- The Number Of The Beast FA 3178 UK LP EMI
- Somewhere In Time EMC 3512 UK LP 1986 EMI
- The First Ten Years w IDEALNYM stanie, vinyle ponoc nieogrywane
Dałem 320 funtów. Jeleń ze mnie czy okazja się trafiła?
Dawno już nie przeglądałem jak to z vinylami teraz, ale wydaje mi się, że jakaś wielka okazja to nie była; trochę cierpliwości i byś to taniej kupił. Z drugiej strony też czasem wolę więcej zapłacić i dostać konkretna paczkę, niż podbijać koszt ceną wysyłki.
Samo 'first 10 years' w granicach 150 funtów można upolować (ja za swoje jakoś 100-120 dałem), także nie ma co płakać, w końcu konkretne pozycje do kolekcji przybyły
;-j
Samo 'first 10 years' w granicach 150 funtów można upolować (ja za swoje jakoś 100-120 dałem), także nie ma co płakać, w końcu konkretne pozycje do kolekcji przybyły
Somewhere in Time... z dedykacja z autografem Blaze Bayley'a!
Mogl zalatwic podpis na BNW. Byloby bardziej zasadne.
Mogl zalatwic podpis na BNW. Byloby bardziej zasadne.
Blaze tez wstydu nie ma ze podpisuje plyty z ktorymi nie ma nic wspolnego
-
Deleted User 4783
czysto teoretycznie; W momencie wydania tego albumu Blaze byl w Iron Maiden 
Nic dla mnie dziwnego, że podpisał płytę na której nie wystąpił...
Dam przykład: Dżem
Maciej Balcar też pewnie podpisuje płyty na których śpiewał jeszcze Riedel...
Jedyne z czym ludzie mają tutaj problem to, że Bruce wrócił... I jestem pewny, że ktoś wziął graf Bruśka na Iron Maiden albo Killers lub Janicka na którymś LP z lat 80'siątych
Jedyne z czym ludzie mają tutaj problem to, że Bruce wrócił... I jestem pewny, że ktoś wziął graf Bruśka na Iron Maiden albo Killers lub Janicka na którymś LP z lat 80'siątych
Taa ale Bruce wykonywał kawałki z Jedynki i Killers i wykonuje je do dziś regularnie aczkolwiek i tak bym nie brał grafu Dicka na The Killers
A BLaze jedynym kawałkiem jaki pod czas 2 tras grał z SiT był Heaven Can Wait a reszte znał tylko z radia
Tak więc dawanie Blazey'owi ? do podpisu SiT jest tym samym co by dać mu The Killers
Ale co ja tam wiem jestem tylko psycho fanem
A BLaze jedynym kawałkiem jaki pod czas 2 tras grał z SiT był Heaven Can Wait a reszte znał tylko z radia
Tak więc dawanie Blazey'owi ? do podpisu SiT jest tym samym co by dać mu The Killers
Ale co ja tam wiem jestem tylko psycho fanem
"Ktoś wziął" nie jest uzasadnieniem, bo to tak naprawdę dość głupie. Analogicznie pisarzowi możesz dać do podpisu dowolną książkę, chociażby telefoniczną, bo co to za różnica?Michał pisze:Nic dla mnie dziwnego, że podpisał płytę na której nie wystąpił...
Uważam, że czym innym jest płyta podpisana przez artystę-twórcę, a czym innym płyta podpisana przez artystę, który na płycie nie występuje. W pierwszym przypadku to fajny gadżet, pamiątka itd., w drugim IMHO niepotrzebnie zabazgrana książeczka, lepiej było dać bilet, koszulkę, czy po prostu jakąś kartkę.