11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Bardzo liczę na Airbourne przed Sabbathami, kto wie, może akurat się uda 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Live Nation z dumą prezentuje
Walking Papers na Impact Festival!
Kolejnym zespołem, który zagra 12 czerwca w Łodzi będzie amerykanska grupa Walking Papers.
SeattleTimes nazywa ich "najlepszym rockowym zespołem w Seattle". Brytyjski magazyn Classik Rock umieścił ich na liście 20 najlepszych zespołów. Wszystko to nie bez przyczyny, gdyż Walking Papers to silny rockowy zespół z nieprzeciętnym składem.
Walking Papers na Impact Festival!
Kolejnym zespołem, który zagra 12 czerwca w Łodzi będzie amerykanska grupa Walking Papers.
SeattleTimes nazywa ich "najlepszym rockowym zespołem w Seattle". Brytyjski magazyn Classik Rock umieścił ich na liście 20 najlepszych zespołów. Wszystko to nie bez przyczyny, gdyż Walking Papers to silny rockowy zespół z nieprzeciętnym składem.
Pierwsze słyszę, ale skoro są lepsi od PJ, AIC, Soundgarden i całej reszty jeszcze grających kapel z Seattle, to respect dla LN za sprowadzenie takiej megagwiazdy 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Równie dobrze mogłoby Chicago zaprosić na jakiś festiwal Konin Gospel Choir, bo wg "KoninTimes" to jest ich najlepsza kapela w mieście.Benson pisze:Pierwsze słyszę, ale skoro są lepsi od PJ, AIC, Soundgarden i całej reszty jeszcze grających kapel z Seattle, to respect dla LN za sprowadzenie takiej megagwiazdy
Tak na poważnie, to jedyne co przemawia za tym zespołem to mckagan z GnR.
- Mercenary155
- -#Invader

Sprzedam bilet GC EE na Black Sabbath.
Cena nominalna ( czytaj 440 złociszy) warto zaznaczyć, że bilety na BS nie są już dostępne.
Cena nominalna ( czytaj 440 złociszy) warto zaznaczyć, że bilety na BS nie są już dostępne.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Live Nation z dumą prezentuje
Skillet na Impact Festival!
Dwukrotnie nominowany do nagrody Grammy zespół Skillet zagra 11 czerwca na drugiej scenie Impact Festivalu!
Zespół Skillet zyskał olbrzymią popularność po wydaniu entuzjastycznie przyjętego albumu ‘Awake‘, który zadebiutował na drugim miejscu Billboard Top 200 Album Chart i jako jeden z trzech rockowych krążków pokrył się platyną w 2012 roku (obok ‘El Camino‘ Black Keys i ‘Babel‘ Mumford & Sons). Rok wcześniej - w 2011 - Skillet otrzymał Billboard Music Award w kategorii Top Christian Album za ‘Awake‘. W 2013 roku Skillet rozgrzewał polską publiczność jako support Nickelback.
11 czerwca Skillet powraca do Polski , wystąpi na drugiej scenie pierwszego dnia Impact Festival.
LINE UP
I dzień: BLACK SABBATH; SKILLET
= HAHAHA. Dobry żart LN. Rock chrześcijański - a pózniej na BS palimy krzyże.
Liczę, szczerze, że to 3 zespół, - jak treatment na II dzień - i niedługo będzie niespodzianka.

Skillet na Impact Festival!
Dwukrotnie nominowany do nagrody Grammy zespół Skillet zagra 11 czerwca na drugiej scenie Impact Festivalu!
Zespół Skillet zyskał olbrzymią popularność po wydaniu entuzjastycznie przyjętego albumu ‘Awake‘, który zadebiutował na drugim miejscu Billboard Top 200 Album Chart i jako jeden z trzech rockowych krążków pokrył się platyną w 2012 roku (obok ‘El Camino‘ Black Keys i ‘Babel‘ Mumford & Sons). Rok wcześniej - w 2011 - Skillet otrzymał Billboard Music Award w kategorii Top Christian Album za ‘Awake‘. W 2013 roku Skillet rozgrzewał polską publiczność jako support Nickelback.
11 czerwca Skillet powraca do Polski , wystąpi na drugiej scenie pierwszego dnia Impact Festival.
LINE UP
I dzień: BLACK SABBATH; SKILLET
= HAHAHA. Dobry żart LN. Rock chrześcijański - a pózniej na BS palimy krzyże.
Liczę, szczerze, że to 3 zespół, - jak treatment na II dzień - i niedługo będzie niespodzianka.

W pierwszej chwili też tak zareagowałem, ale szczerze mówiąc, to posłuchałem kilku kawałków i nawet nie jest to najgorsze
słyszałem wiele gorszych supportów...
Night Mistress Fan Club Łódź
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Ja p... gorzej już chyba nie będzie.Lando pisze:W pierwszej chwili też tak zareagowałem, ale szczerze mówiąc, to posłuchałem kilku kawałków i nawet nie jest to najgorszesłyszałem wiele gorszych supportów...
Nie dziwie się dać to jako support nickelback, czy też soundgarden, ale TU na BS.
Ja po prostu tego nie ogarniam.
Jeszcze jedno takie cudo a zacznę żałować, że nie wybrałem IM w Poznaniu.
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2014 3:30 pm przez thekingcrimson, łącznie zmieniany 1 raz.
Swoją droga 2 scena? Patrząc na miejsca na sali to scena będzie chyba na wolnym powietrzu przed Areną.
Dokładnie, druga scena będzie znajdowała się poza Areną 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

To znaczy, że też będzie obowiązywał podział stref ?phenom pisze:Dokładnie, druga scena będzie znajdowała się poza Areną
Migracja - cienko to widzę.
Wydaje mi się, że pierwszych kilka koncertów będzie poza Areną, by potem kontynuować wydarzenie w środku. Czy będzie obowiązywał podział na zewnątrz, to nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że powinno tak być.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Powiedz mi proszę jeszcze do której mniej więcej będzie fest ?
Jeszcze nie zorganizowałem sobie transportu... .
Jeszcze nie zorganizowałem sobie transportu... .
A to to cholera wie, będzie wiadome dopiero, gdy ogłoszą konkretne godziny. Bo na razie nic nie wiemy. Ale pewnie koło 24, o ile headlinerzy zaczną o 22.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Pytam tak właśnie na podstawie doświadczeń z zeszłoroczego impactu, - jeżeli ktoś był.phenom pisze:A to to cholera wie, będzie wiadome dopiero, gdy ogłoszą konkretne godziny. Bo na razie nic nie wiemy. Ale pewnie koło 24, o ile headlinerzy zaczną o 22.
Bo mam powrotny o 1 godz. a lipa byłaby, gdyby headliner się rozkręcał jeszcze.
Tak obstawiając maksymalne obciążenie do godz. 1 się wyrobią ?
Ajajaj, - szkoda mi odpalać auta.
Dokładniej mówiąc pierwsze trzy koncerty poza Areną, a kolejne trzy w Arenie.phenom pisze:Wydaje mi się, że pierwszych kilka koncertów będzie poza Areną
Do 1 na pewno koncert się skończy.
Ja i tak jadę tylko na Black Sabbath, więc guzik mnie obchodzi co oni tam planują. Mogą nawet poza Areną grilla robić. 
To jaki sens mają wtedy bilety early entrance?seba115 pisze:Dokładniej mówiąc pierwsze trzy koncerty poza Areną, a kolejne trzy w Arenie.
One nigdy nie mają sensu 
Sens nabicia kasy organizatorowi.HolyDiver pisze:To jaki sens mają wtedy bilety early entrance?
Może zrobią przerwę np. godzinną, pierwsze pół godziny będzie wchodzić EE, resztę czasu posiadacze "zwykłego" biletu. Ale znając życie to w takim przypadku nie zdążą