KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Zrobiłeś kawał dobrej roboty i najfajniejszą koszulkę Iron Maiden jaką miałem, szkoda że faktycznie przy tym nie obyło się bez komentarzy internetowych twardzieli. Tak czy inaczej rozumiem podejście ale ja osobiście będę popierał pomysł koszulki jak by miał iść z Twojej strony, bo do tej pory nikt nie wymyślił i nie wprowadził w czym niczego fajniejszego. Ale pierdolących mądrości było całe stadko. Koniec końców i tak każdy się srał żeby mieć tą unikalną koszulkę, tym razem pewnie było by tak samo.wydra77 pisze:Powiedzialem KONIEC!!!!
Znowu robi sie dziecinada jak w przypaku koszulki SanktuariuM. Tysiace glupkowatych komentarzy i nieudane rysunki.
Zreszta mam juz niemile doswiadczenie przy okazji tamtej koszulki. Nie potrzebuje zbednych stresow, glupich komentarzy, oskarzen i wybrzydzania bo temu to nie pasuje a tamtemu co innego.
Koszulka postanie ale nie przewiduje sprzedazy na Sanktuarium. Wiec oficjalnie zamykam ten temat. Nikomu nie zabraniam zrobienia alternatywnej koszulki (Wszyscy jednak widzieli jak to wygladalo przy okazji koszulki fanklubowej) ale prosze sobie otworzyc nowy temat a nie pisac w tutaj.
TEMAT ZAMKNIETY!!!
PS: Powinny być bany za głupie komentarze i oskarżenia z ręki tych którzy nigdy nie zrobili NIC dla forum czy forumowiczów.
Dzięki Jacek. Właśnie o to mi chodziło
Temat powstanie jak projekt będzie skończony. Nie wcześniej, zeby uniknąć dziecinady.
A tak jak mówiłem wcześniej jak ktoś będzie chciał koszulkę to wie gdzie szukać
Temat powstanie jak projekt będzie skończony. Nie wcześniej, zeby uniknąć dziecinady.
A tak jak mówiłem wcześniej jak ktoś będzie chciał koszulkę to wie gdzie szukać
Ja Cię znajdę na bank jak przyjdzie co do czego, więc spodziewaj się 

dobrze Jack prawi, każdy gówno robi, ale ostro krytykuje już nie wspomnę o trollowskich atakach na Wydrę
tak czy siak z niecierpliwością czekamy na finalny efekt i gotowe grafiki.
fajnie, że komuś się chce coś zrobić
tak czy siak z niecierpliwością czekamy na finalny efekt i gotowe grafiki.
fajnie, że komuś się chce coś zrobić
I to jest Polska właśnie niestety
, jak komuś coś się chce to od razu jest atakowany że to źle tamto nie tak itd. Tak czy inaczej wielki szacun dla Wydry że się nie zraził
. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na pierwsze grafiki 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Nie każdy jest super pro rysownikiem. Zapewne większość to były rysunki poglądowe.Jack pisze:nieudane rysunki
BTW. pomysł z kozłem jest ciekawy
Albo Eddie a'la The Number of The Beast trzymający urwaną głowe kozła ;]
Tyl super, prosto i na temat w koncu kontynuacja trasy z 2013;-)
Jesli chodzi o przod korzystasz z uslug tej dziewczyny co ostatnim razem?
Jesli to nie tajemnica na jakim etapie jest projekt?:-)
Tak ta sama projektantka co robiła mi wszystkie poprzednie wzory.Budziol pisze:Tyl super, prosto i na temat w koncu kontynuacja trasy z 2013;-)
Przód jest na razie w fazie tworzenia szkicu i dogorywania szczegółów ale widzę ze będzie gicior
Miazga!
Teraz jeszcze bardziej czekam na efekt końcowy!
Teraz jeszcze bardziej czekam na efekt końcowy!
Baaardzo dobra rzecz!
fajny tył, czekamy na przód, a jeśli wolno spytać - czy celowo "błyskawica" z oka Eddiego jest w miejscu Poznania na mapie PL ?? czy to tylko przypadek ? 
tyl naprawde w pyte
czekam na przod i bankowo zamawiam egzemplarz 
Tak akurat wyszłowojteq pisze:fajny tył, czekamy na przód, a jeśli wolno spytać - czy celowo "błyskawica" z oka Eddiego jest w miejscu Poznania na mapie PL ?? czy to tylko przypadek ?
Ps. Chciałem trafić w Świebodzin
Czekamy na przód!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Szczegóły nie mogą dogorywać, trzeba je reanimować!wydra77 pisze:Przód jest na razie w fazie tworzenia szkicu i dogorywania szczegółów
Tył jest piękny, z zacieszem na pysku czekam na przód.
Tył super, prosty nie jakiś udziwniony i to jest fajne
, czekam na przód koszulki 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Słuchaj a może na przód wkomponować sam stadion? On bardzo efektownie wygląda...
wydra77 pisze:Powiedzialem KONIEC!!!!
Znowu robi sie dziecinada jak w przypaku koszulki SanktuariuM. Tysiace glupkowatych komentarzy i nieudane rysunki.
Zreszta mam juz niemile doswiadczenie przy okazji tamtej koszulki. Nie potrzebuje zbednych stresow, glupich komentarzy, oskarzen i wybrzydzania bo temu to nie pasuje a tamtemu co innego.
Koszulka postanie ale nie przewiduje sprzedazy na Sanktuarium. Wiec oficjalnie zamykam ten temat. Nikomu nie zabraniam zrobienia alternatywnej koszulki (Wszyscy jednak widzieli jak to wygladalo przy okazji koszulki fanklubowej) ale prosze sobie otworzyc nowy temat a nie pisac w tutaj.
TEMAT ZAMKNIETY!!!