24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Cóż za piękny news w tak zjebany dzień. Jeszcze Behemoth i będę w niebie ;]
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No to z koncertu Iron Maiden zrobił się nagle najciekawszy tegoroczny festiwal w kraju 
Czekam na dalsze narzekania na ceny biletów 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No i jeszcze trzeba ponarzekać, że będzie żenada, bo grali u nas w zeszłym roku i stadion pusty będzie, a bilety się słabo sprzedają 
10/ 10Mr.Hankey pisze:No to z koncertu Iron Maiden zrobił się nagle najciekawszy tegoroczny festiwal w kraju
mogliby jeszcze dodać Stonsów na support
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chyba na odwrót, chociaż Kamienie pewnie by wyśmiały maiden tak jak kiedyś metallikekrusejder pisze:mogliby jeszcze dodać Stonsów na support
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
+1M@ti pisze:Jeszcze Behemoth i będę w niebie ;]
teraz czekac jak na eventimie gig poznanski poszybuje w gore 
"Z przyjemnością możemy potwierdzić, że w roli supportów przed poznańskim koncertem Iron Maiden wystąpią zespoły Slayer oraz Ghost!"
to sugeruje, ze to koniec supportów... I bardzo dobrze

to sugeruje, ze to koniec supportów... I bardzo dobrze
Nie sądzę aby supporty znacznie wpłynęły na frekwencjeqracoss pisze:teraz czekac jak na eventimie gig poznanski poszybuje w gore
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja mysle ze Slayer i Ghost doloza swoja cegielke i sprzedaz biletow skoczy 
Gdybym był fanem Slayera to bym się nie skusił na oglądanie go w roli supportu
Jako fan Maiden, chętnie go obczaję. Na liście eventimu Maiden w drugiej części tabeli, trochę pewnie podskoczy bo konkurencja na liście wcale nie jest bardzo mocna, poza może dwoma pozycjami, ale dużej optycznej różnicy frekwencyjnej to nie zrobi.
3 pieczenie na jednym ogniu bo zawsze chciałem zobaczyć Slayera i Ghost a do tej pory nie miałem okazji 
+1krusejder pisze:10/ 10Mr.Hankey pisze:No to z koncertu Iron Maiden zrobił się nagle najciekawszy tegoroczny festiwal w kraju
Fuck Yeah
Koncert Iron Maiden > Impact i Soni razem wzięte
Chyba miałem orgazm jak się dowiedziałem o tych supportach
Chyba miałem orgazm jak się dowiedziałem o tych supportach
Jakby tak jeszcze dali Slipknot?!!
a to niespodziankaFrost No pisze:Na kapele pokroju Slayer , Arch Enemy nie ma co liczyc
www.MetalSide.pl
moze nie ostatnia 
Pół Slayera, niestety. Ale jednak są. Myślałem, że tylko Ghost będzie supportował, tak jak V6 na poprzedniej trasie. Nie ma co narzekać, jak komuś mało to może śmiało zamienić się z fatassem z Killing FloorPablo1919 pisze:3 pieczenie na jednym ogniu bo zawsze chciałem zobaczyć Slayera i Ghost a do tej pory nie miałem okazji
Nooo i to ja rozumiem.

To już są argumenty żeby zainwestować w bilet 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12