24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Do obklejania miasta jest zapał a potem sprzątać nie ma komu 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pisałem wcześniej do Go-ahead w sprawie pomocy przy promocji- raczej nie z powodów chęci promowania, a z chęci zgarnięcia biletów- nie raz już Go-Ahead tak robiło. Za plakatowanie dawało wejściówki. No ale dostałem maila następującej treści...
Wygląda to zupełnie tak jakby im nie zależało na promocji...
A może to po prostu Częstochowa.
2 kwietniaBardzo nam miło, że jesteś zainteresowany współpracą. Niestety w zamian za współpracę nie oferujemy biletów na koncert Iron Maiden. Jeżeli mimo wszystko jesteś zainteresowany współpracą z nami i promocją naszych koncertów, to niedługo ruszamy z promocją Jarocin Festiwal.
Wygląda to zupełnie tak jakby im nie zależało na promocji...
A może to po prostu Częstochowa.
Widać, że im raczej nie zależy!
W sprzedaży biletów trochę podskoczyliśmy wczoraj na miejscu piątym dzisiaj czwartym.
to się nazywa poświęcenie dla sztukiBudziol pisze:Juz kiedys robilismy taka akcje nawet mandaty zgarnelismy;-)
Temat trochę z innej beczki:
proszę o kontakt osoby, które wybierają się na koncert z Wawy bądź południowych okolic, ewentualnie gdzieś z okolic trasy W-wa-Poznań. Kumple się na mnie wypięli i nie mam z kim jechać
Będę jechał autkiem, więc mogę kogoś zabrać ze sobą. Drobna zrzutka na wachę i śmigamy.
proszę o kontakt osoby, które wybierają się na koncert z Wawy bądź południowych okolic, ewentualnie gdzieś z okolic trasy W-wa-Poznań. Kumple się na mnie wypięli i nie mam z kim jechać
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale dostępność biletów na płytę jest oznaczona teraz jako "średnia". Jednak chyba coś tam schodzi 
Ta, podobno wszystkiego na płytę kilka setek zostało (według Go-Ahead). No i na trybunach powoli schodzi... Powinno te 20K się odliczyć.
Gdzie Go Ahead podało taką informację? Masz jakieś wtyki?RALF pisze:Ta, podobno wszystkiego na płytę kilka setek zostało (według Go-Ahead). No i na trybunach powoli schodzi... Powinno te 20K się odliczyć.
No, sie wie... oni doskonale wiedzieli, że tyle pójdzie i nie spieszyli się z reklamą. Oczywiście do koncertu 2 miesiące jeszcze, będzie dobrze.
Tymczasem Maiden spadło w eventimie na 6 miejsce, kilkaset biletów do końca płyty włóżcie między bajki 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Może ta Koza się tak dobrze sprzedaje?
No i te mecze, na które prawie w ogóle nie schodzą bilety...
Płyta ma już małą dostępność. Coś za szybko to dzisiaj schodzi
Płyta ma już małą dostępność. Coś za szybko to dzisiaj schodzi
NIE! To akurat prawda, na trybuny schodziły bardzo wolno ale to płyta od początku dobrze szła! Nieraz wystarczy że 10 biletów pójdzie i już pokazuje "małą".
- Mercenary155
- -#Invader

Chciałem sprawdzić ile biletów na płytę jeszcze pozostało i ......
Wybrałem do zakupu 3 bilety i jak chciałem wybrać kolejny ( czytaj czwarty) to wywaliło mi komunikat, że brak dostępnych biletów na ten sektor
Czyli płyta wyprzedana ;p
Wybrałem do zakupu 3 bilety i jak chciałem wybrać kolejny ( czytaj czwarty) to wywaliło mi komunikat, że brak dostępnych biletów na ten sektor
Czyli płyta wyprzedana ;p
Taa, tak jak było wyprzedane miejsca w Ergo Arenia a potem dało się kupić bez problemu na parę dni przed koncertem 
To wyjaśnij mi dlaczego potem na tych meczach jest prawie zawsze komplet kibiców, za darmo rozdają bilety?mikdyb pisze:No i te mecze, na które prawie w ogóle nie schodzą bilety...
Ostatnio zmieniony czw kwie 24, 2014 11:23 am przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze mogą dołożyć kilkanaście/kilkadziesiąt. Ja to samo... płyta bliska wyprzedaniu...
Czytaj RALF. A jak skończysz, przeczytaj raz jeszcze. I jeszcze raz. Aż zrozumiesz.
15 kwietnia
15 kwietnia
23 kwietniaRALF pisze:Ale dziadostwo, znów będzie "niska frekwencja bo nie było zainteresowania koncertem". A dupa - 80% potencjalnych nabywców nawet o nim nie wie!!! Może wypowiadam się zbyt dosadnie, najzwyczajniej w świecie nie toleruję odwalania tandetnej, słabej roboty. GO-AHEAD kompletnie za taki koncert nie powinni się brać, co najwyżej organizować sobie mogą trasy Di'Anno i Blaze'a. No kompletny brak profesjonalizmu. PARTACZE! (...) W ogromnej mierze to wina organizatora i jego bylejakości, jak nie umiecie - to się nie bierzcie!!!!
RALF pisze:No, sie wie... oni doskonale wiedzieli, że tyle pójdzie i nie spieszyli się z reklamą. Oczywiście do koncertu 2 miesiące jeszcze, będzie dobrze.

Cóż, nikt nie jest nieomylny, ja tez dopiero 4 dni temu dowiedziałem się jak jest dzięki przypadkowi, życzliwy kolega ma kontakty...
Nobody's Perfect Dude!
Nobody's Perfect Dude!
https://www.youtube.com/watch?v=OmJYfL5u0W4RALF pisze:dowiedziałem się jak jest dzięki przypadkowi, życzliwy kolega ma kontakty...
Znasz Piotrka Świerczewskiego? Bomba!