24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Spr w marcu i nie mozna bylo:-P
Wreszcie pojawił się plakat we Wrocławiu - owinięty wokół latarni. Mam nadzieję że to oznacza począte większej kampanii, bo sam w sobie wielkiej reklamy raczej nie robi...
Czarny humor Wydry do mnie nie przemawia.
No. Ale mi wielka kampania reklamowa, z nóg zwala, normalnie!
Brooce, Nie gadaj, bo we Wrocławiu jest sporo plakatów. Przejdź się i zobacz. Przy dużych ulicach, Hallera, Piłsudskiego na przykład.
- Mercenary155
- -#Invader

W Poznaniu jeszcze nic nie widziałem.
W TV cisza.
Czasami w Radiu Merkury wspominają że będą w czerwcu ale też nic specjalnego.
Martwi mnie trochę ten brak reklamy
W TV cisza.
Czasami w Radiu Merkury wspominają że będą w czerwcu ale też nic specjalnego.
Martwi mnie trochę ten brak reklamy
Tak samo po najmniejszej linii oporu był MYSTIC FEST'05 robiony!
Jest? OK, to przepraszam. Ten był pierwszy który zauważyłem, a jeszcze w czwartek jechałem tramwajem na drugą część miasta i nic nie widziałem (również nikt jeszcze nie pisał).Python pisze:Brooce, Nie gadaj, bo we Wrocławiu jest sporo plakatów. Przejdź się i zobacz. Przy dużych ulicach, Hallera, Piłsudskiego na przykład.
Trochę jednak tego jest w Poznaniu: plakaty, tramwaje, te "przewijające się billboardy"Mercenary155 pisze:W Poznaniu jeszcze nic nie widziałem.
I to nie w jednym miejscu widziałem.
Taaa ale Poznań to jednak za mało...
W Krakowie plakaty są już praktycznie wszędzie
Jak ja nawet zauważyłem to znaczy że sa dobrze widoczne i jest ich dużo 
To ja poprosze jedenDARTH pisze:W Krakowie plakaty są już praktycznie wszędzieJak ja nawet zauważyłem to znaczy że sa dobrze widoczne i jest ich dużo
W nowym MH nie ma nawet reklamy tego koncertu, ciekawe jak będzie w TR? Cienko, bardzo cienko. Go-Ahead nastawili się na Wielkopolskę a chyba nie jest to region naszego kraju wykazujący największe "zagęszczenie wyznawców metalu".
Ale. Policzyłem dzisiaj ilość sprzedanych bilecików na trybuny i wyszło około 8k. Jeśli do tego dodać, iż oprócz GC płyta jest wyprzedana, to możemy mówić o ponad 20k sprzedanych biletów na prawie 2 miesiące przed startem imprezy.
Mniej optymistyczny wariant - płyta wyprzedana w połowie - to by było ponad 15 k. Sądzę, ze 24 czerwca aż tak źle nie będzie, choć po głowie kołacze się myśl, iż z odrobiną wysiłku promocyjnego byłoby lepiej... TRUDNO. Polska, po prostu
Ale. Policzyłem dzisiaj ilość sprzedanych bilecików na trybuny i wyszło około 8k. Jeśli do tego dodać, iż oprócz GC płyta jest wyprzedana, to możemy mówić o ponad 20k sprzedanych biletów na prawie 2 miesiące przed startem imprezy.
Mniej optymistyczny wariant - płyta wyprzedana w połowie - to by było ponad 15 k. Sądzę, ze 24 czerwca aż tak źle nie będzie, choć po głowie kołacze się myśl, iż z odrobiną wysiłku promocyjnego byłoby lepiej... TRUDNO. Polska, po prostu
Ale przeciez nikt nie oczekuje ze bedzie 45K.
Dla mnie osobiscie jesli bedzie 30K, czyli tyle samo co na open-air'ach na Gwardii i Bemowie i na dwóch halowych koncertach razem w zeszlym roku, to bedzie wystarczajacy sukces.
Dla mnie osobiscie jesli bedzie 30K, czyli tyle samo co na open-air'ach na Gwardii i Bemowie i na dwóch halowych koncertach razem w zeszlym roku, to bedzie wystarczajacy sukces.
Nie, no jasne...
Organizator niezbyt jest zainteresowany promocją koncertu w mediachRALF pisze:W nowym MH nie ma nawet reklamy tego koncertu, ciekawe jak będzie w TR? Cienko, bardzo cienko. Go-Ahead nastawili się na Wielkopolskę a chyba nie jest to region naszego kraju wykazujący największe "zagęszczenie wyznawców metalu".
www.MetalSide.pl
UNDERGROUND FOREVER!
To Ty (ewentualnie) tracisz pieniądze czy organizator? Ich sprawa jak organizują promocję...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A po co mają tracić kasę na promocję? Sierściuchy i tak będą wiedzieć o koncercie i kupią bilety...
Przynajmniej będzie luźno pod sceną 
W Poznaniu dzisiaj widziałam plakat chociażby na Garbarach
W Poznaniu dzisiaj widziałam plakat chociażby na Garbarach