24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
W Olsztynie przykładowo nie ma co liczyć na jakiś plakat nawet. W sumie, nigdy nie było jakiegoś wyjątkowego promowania ich koncertów. Organizatorzy i tak sobie zdają sprawę z tego, że ten kto będzie miał wiedzieć o tym koncercie i tak się o nim dowie, więc oszczędzają przy okazji
. Gdyby to był jakiś początkujący artysta jednej piosenki to wtedy musieliby się wysilić, żeby ludzie chociażby z ciekawości przyszli na taki koncert. A Ironi to solidna marka sama w sobie, więc nie muszą zachęcać. Aby mieć dzień wolny, pieniądze na bilet, dojazd i w drogę
. Słabsza frekwencja może być (ale szczerze wątpię) ze względu na to jedynie, że rok temu grali i jest ciąg dalszy tej samej trasy. Ale to tylko takie głupie gdybanie. Myślę, że będzie podobnie jak na Sonisphere z frekwencją
.
Ja też tak sądzę!
Do Łodzi zabrałem 4 kolegów którzy nigdy nie byli na takim koncercie, a jutro ide po bilety i kupuje nie 4-5 szt, a 12
spodobało się.
spodobało się.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
I tak trzeba!!!!!!! 
Najlepszą reklamę zawsze robili i będą robić fani 
-
Ancient Mariner
- -#Invader

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyżby koncert miał zostać przeniesiony do Krakow Areny?Ancient Mariner pisze:Pojawiło się FTTB...do Krakowa![]()
![]()
[url=http://www.image-share.com/upload/2534/164m.jpg]Obrazek[/URL]
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Chciałbym, ale wątpię. Hala jeszcze nie została otwarta, są jakieś opóźnienia.WICKER MAN pisze:Czyżby koncert miał zostać przeniesiony do Krakow Areny?Ancient Mariner pisze:Pojawiło się FTTB...do Krakowa![]()
![]()
Może początkowo był plan na koncert w Krakowie i komunikacja zawiodła wewnątrz managementu, co wcale mnie nie dziwi. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

30 maja jest jakiś event Disney'a Pixar in Concert więc rozumiem, że do tego czasu muszą już otworzyć halę... Hmm, po ogłoszeniu Slayera jako supportu nie widzę za bardzo możliwości przeniesienia show do hali, a szkoda, bo byłoby fajne aftertparty w Kitschu i Karaoke Bar...Ancient Mariner pisze:Chciałbym, ale wątpię. Hala jeszcze nie została otwarta, są jakieś opóźnienia.WICKER MAN pisze:Czyżby koncert miał zostać przeniesiony do Krakow Areny?Ancient Mariner pisze:Pojawiło się FTTB...do Krakowa![]()
![]()
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2014 1:19 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo jakieś nieporozumienie albo te bilety na Inee rzeczywiście słabo schodziły. W sumie, wole hale, więc Krakowska Arena by mnie nie ziębiła.
Bardziej mnie martwi to, że być może będziemy paradować z Poznańskimi Koziołkami po Krakowie.
Bardziej mnie martwi to, że być może będziemy paradować z Poznańskimi Koziołkami po Krakowie.
-
Drake
Właśnie, to też mnie zdziwiło. Tym bardziej, że Kraków Arena miała zostać otwarta dzisiaj, ale przesunięto otwarcie na maj i nawet sami nie wiedzą, kiedy dokładnie.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Gdyby zrobili jednak Hale i na dodatek w Krakowie to spełnienie marzeń i będę na 1000%, a tak Poznań odpuszczam na rzecz Brna i Budapestu 
Raczej błąd systemu. Wydaje się, że łączna sprzedaż biletów na gig w Poznaniu, przekracza limit 14.000 w Krakowie:P
-
Drake
W Krakowie jest limit grubo ponad 14 tyś., z tego co pamiętam.
Oficjalnie 15k.
Tez sklanialbym sie do tej opcji, inaczej kozla trzeba smokiem zastapic;-) i jednak w kwietniu ruszylo fttb;-)Madril pisze:Może początkowo był plan na koncert w Krakowie i komunikacja zawiodła wewnątrz managementu, co wcale mnie nie dziwi.
Też się zdziwiłem, ale własnie możliwe że tak było , że pierwotne plany były na Kraków. ciekawe ale nie widziałem żeby sie w stosunku do innego miasta tak walneli.
A moze 2 koncerty
haha nie sądzę 
A moze 2 koncerty
Trochę głupie pytanie, ale wybaczcie, bo robię to pierwszy raz. Przy zapisywaniu się do FTTB w polu your real name mam wpisać swoje imię i nazwisko? wybaczcie, ale nie jestem pewny. Wiem, bardzo głupie pytanie