24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
To by był news gdyby drugi koncert się odbył
ale na 100% to zwykły błąd z tym Krakowem 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
A może przeniosą koncert do Krakowa? To by tłumaczyło dlaczego tam tyle plakatów jest porozwieszanych 
Nie wieszali by plakatów z napisem IRON MAIDEN koncert w POZNANIU gdyby koncert miał się odbyć w Krakowiemikdyb pisze:To by tłumaczyło dlaczego tam tyle plakatów jest porozwieszanych
Na początku miał być gig w Krakowie - potem zmieniono plany a nazwa została i tyle...
Zanim oglosili Poznan liczylem po cichu na Krakow. Mialem nawet projekt koszulki przygotowany 
No cóz mialem nosa i gdyby nie opoznienia mielibysmy pewnie concert w Królewskim Grodzie Kraka!!!
Ale co sie odwlecze to nie uciecze. Poczekamy do kolejnej trasy
No cóz mialem nosa i gdyby nie opoznienia mielibysmy pewnie concert w Królewskim Grodzie Kraka!!!
Ale co sie odwlecze to nie uciecze. Poczekamy do kolejnej trasy
Lekko sracie Panowie. Wrzućcie na luz. Bilety idą swoim tempem. Na pewno będzie blisko fulla. Bez paniki.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Jeżeli dla Ciebie blisko fulla to 25 k na 45 tysięcznym stadionie, to tak, będzie blisko fullaKimal_ pisze:Na pewno będzie blisko fulla
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Przecież 12k jest zdjętych (górne trybuny), Więc takie 28 - 30 byłoby 'blisko fula'.
- Saimon1995
- -#Moderator

W Metal Hammerze może nie ma, ale Teraz Rock w jakiś tam sposób promuje (reklama na całą stronęRALF pisze:W nowym MH nie ma nawet reklamy tego koncertu, ciekawe jak będzie w TR? Cienko, bardzo cienko. Go-Ahead nastawili się na Wielkopolskę a chyba nie jest to region naszego kraju wykazujący największe "zagęszczenie wyznawców metalu".
- Emilio
- -#Lord of the flies

Zbliżamy się do wypadnięcia z Top 10 Eventimu, obecnie 8 miejsce. Szkoda, że nawet Soni, które w sprzedaży jest dłużej sprzedaje się lepiej.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie ma co panikować! Life Festival czy inny Rybnik z 30StM od dawna nie są na tej liście a jednak powoli schodzą. Kilka tysi do 24 czerwca zejdzie.
No i znów są na płytę, oznaczone jako "mało".
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

a mam takie pytanko ile może wejsc ludzi z FC ? z tego całego konkursu ?
-
Drake
60 osób wygrywa i każdy może wziąć jednego gościa, więc 120.
Z osobami towarzyszącymi? No bez jaj... To się nie dopcham do 3 rzędu... :/.
Czym bym musiał przekupić jakiegoś posiadacza fttb aby mnie wziął jako swoją osobę towarzyszącą?
Czym bym musiał przekupić jakiegoś posiadacza fttb aby mnie wziął jako swoją osobę towarzyszącą?
Zrobiłem sobie wycieczkę do Poznania, wpadłem na stadion aby się przyjrzeć z bliska miejscu, jakie wykupiłem na koncert na trybunach, ale niestety nie było tam dojścia. Z trybuny naprzeciwko mniej więcej oceniłem gdzie jest miejsce i się zastanawiam, czy trochę za wysoko to jest. Być może scena będzie na pewnym podwyższeniu i w sumie dźwięk dotrze na sektor dobrej jakości, co lepiej wpływa na odbiór koncertu.
Odwiedziłem też pub - miejsce spotkania przed i po koncercie. Mroczny klimat /mało światła/ ale myślę, że się spodoba
Barman potwierdził, że zamkną wówczas, kiedy ostatni klient opuści lokal, czyli spokojnie można się przechować przez długi czas. Poza tym blisko do przystanku tramwaju nr 13, który jedzie pod stadion. A jeszcze jedno - blisko pubu jest jadłodajnia o nazwie bodaj Chatka Babuni - podają m. in. kasze w różnych wersjach i pierogi różniste. Jedzenie musi być tam dobre, ponieważ pełno ludzi było, kilka osób czekało w kolejce na zewnątrz. Nie udało mi się tam dostać, nie miałem już czasu.
Odwiedziłem też pub - miejsce spotkania przed i po koncercie. Mroczny klimat /mało światła/ ale myślę, że się spodoba
"Still my heart calculate and pray"
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

to słabo.. :/ w sumie jak tyle ludzi może wejsc przed wszystkimiDrake pisze:60 osób wygrywa i każdy może wziąć jednego gościa, więc 120.
O ile wszystkiego nie spieprzy Walker. Lepiej żeby się trochę postarał, bo w zeszłym roku było okropnie...Hospes pisze: i w sumie dźwięk dotrze na sektor dobrej jakości, co lepiej wpływa na odbiór koncertu.
-
Deleted User 4783
trzeba się będzie dopchać do 2-3 rzędu i git:D