11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
thekingcrimson, yh yh, a nie ma być przypadkiem na odwrót? Tj:
scena AA: Black Sabbath, Reignwolf, 1 slot wolny
scena przed AA: Skillet, Cochise, zwycięzca Antyfest.
Cytuję Evil Nation:
"11 czerwca Reignwolf wystąpi na głównej scenie Impact Festival."
"11 czerwca Skillet powraca do Polski , wystąpi na drugiej scenie pierwszego dnia Impact Festival. "
Cytuję Evil Nation:
"11 czerwca Reignwolf wystąpi na głównej scenie Impact Festival."
"11 czerwca Skillet powraca do Polski , wystąpi na drugiej scenie pierwszego dnia Impact Festival. "
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Tak, tak, - skopiowałem posta użytkownika i nie doczytałem treści.Python pisze:thekingcrimson, yh yh, a nie ma być przypadkiem na odwrót? Tj:
Tym niemniej różnica prowizoryczna, - żadna z tych "gwiazd" nie zmiecie sceny.
Czekać tylko na zwycięzcę antyfest naszego pokroju typu "bajzel, brud i syf" i zagranicznego jak "Tokio hotel".
No cóż, nie wybieram się na występy przed AA, i już się zmartwiłem że będę musiał słuchać Skillet w środku ;_; A to by było smutne 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Na tą chwilę dostępne są bilety na GC EE na Black Sabbath
i trybuny plus GC EE na Aerosmith.
i trybuny plus GC EE na Aerosmith.
GC na pół płyty? Wielce prawdopodobne 
-
Deleted User 4876
skoro na DM mogło być na 2/3 a na Systemach tez 1/2 jak nic to czemu tutaj miałoby być inaczej?? już dawno temu GC przestało cokolwiek znaczyć w PL - dobrze ze BS zrobiłem w Pradze, a Aero zobaczę u Germańców - jak nie trzeba EvilNation kasy nabijac to tego nie róbta
Tylko wiesz, nie kupisz ty, to kupią inni... EN sobie nabije, a ty stracisz koncert. Bojkot nic nie da, potrzebna jest większa konkurencja między organizatorami 
Co do rozmiarów GC. Nie mam wątpliwości że będą zbliżone do tych na Depeche Mode.
Co do rozmiarów GC. Nie mam wątpliwości że będą zbliżone do tych na Depeche Mode.
-
Deleted User 4876
Tylko,ze w DE czy CZ jak płacę za GC to otrzymuję jakość a nie 3/4 płyty :-) zresztą bojkotuje EvilNation wtedy kiedy mogę - cena za Aerosmith w Łodzi 330 zł, cena za Aero w Dortmundzie 336 zł - ok kwestie dojazdu - Do Łodzi 75 pln, Dortmund 200 - ale komfort odbioru wyzszy, no i zawsze można pozwiedzać :-) Juz w tamtym roku bilety na Maiden w Paryżu były tańsze niż na gigi w Łodzi czy Gdańsku. Teraz byłem na Jurop w Czechach, bilet 39 zł,a Polsce 150 zł - tak długo jak będziemy( będziecie ) dawać się dymać tak długo bedziemy ( będziecie) dymani. Proste.
Przecież thorgal napisał, że nie traci koncertów, tylko jeździ w inne miejsca.Python pisze:Tylko wiesz, nie kupisz ty, to kupią inni... EN sobie nabije, a ty stracisz koncert
Doskonale go rozumiem. Po tym jak kupiłem w Łodzi bilet na Depeche Mode na płytę, już nie dam się LiveNation zrobić w konia i Black Sabbath, Aerosmith czy Metallikę zobaczę zagranicą
Jasne, ja też byłem na BS w Pradze, ale żadnej okazji na koncert ulubionego zespołu nie przepuszczę...
Zapłaciłem wtedy 1250CZK za bilet (niestety GC było wyprzedane już) + opłaty i przesyłka... Wyszło mniej więcej tyle co płyta na Impact (dzieliłem koszty z koleżanką). Fakt że GC było w normalnych rozmiarach. Dodatkowo podróż zajęła ok 6 godzin i kosztowała łącznie stówę.
Powtórzyłbym to z chęcią zamiast Łodzi, ale już nie grają na tyle blisko żeby robić trip.
Zapłaciłem wtedy 1250CZK za bilet (niestety GC było wyprzedane już) + opłaty i przesyłka... Wyszło mniej więcej tyle co płyta na Impact (dzieliłem koszty z koleżanką). Fakt że GC było w normalnych rozmiarach. Dodatkowo podróż zajęła ok 6 godzin i kosztowała łącznie stówę.
Powtórzyłbym to z chęcią zamiast Łodzi, ale już nie grają na tyle blisko żeby robić trip.
-
Deleted User 4876
Z Wrocka do Berlina też nie jest daleko :-) a bilety były po 80 ero razy 4,2 wychodzi ~340 PLN - podobnie jak na Łódż GC - a i plenerek ładniejszy i kultura wyższa ( bez rzeżnickiego bydła pod sceną ) - W Pradze to akurat nasi rodacy robili największe bydło. Fakt bilety na razie sold-out, ale pewnie przed koncertem sie jeszcze jakieś sztuki pojawią :-) zresztą dośc długo były dostępne - BS to nie RS
Od dawna na Berlin wyprzedane.thorgal_30 pisze:Z Wrocka do Berlina też nie jest daleko :-) a bilety były po 80 ero razy 4,2 wychodzi ~340 PLN - podobnie jak na Łódż GC - a i plenerek ładniejszy i kultura wyższa ( bez rzeżnickiego bydła pod sceną ) - W Pradze to akurat nasi rodacy robili największe bydło. Fakt bilety na razie sold-out, ale pewnie przed koncertem sie jeszcze jakieś sztuki pojawią :-) zresztą dośc długo były dostępne - BS to nie RS
-
Deleted User 4876
no zgadza się, ale były dośc długo dostępne, no i pewnie tydzień lub dwa przed gigiem rzucą jeszcze ze 50 biletów i posprzątane.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Kiedy ma być ogłoszenie albo jakaś lista 10 nominantów do tego zagrania na Antyfest ?
- Saimon1995
- -#Moderator

- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Aha, - nic mi to nie mówi, - czytaj żaden zespół do mnie nie przemawia.
- Śmiałem się z Cochise, ale widzę, że na 2 dzień dali jeszcze większą petardę:
- Alegorya.
Tak, żeby zespół nie tracił kasy na dojazdy - to prosto z Łodzi.
Już szkoda słów na to co gra. Lub nie gra.
Jedno wielkie gówno ten festiwal. 666 x żałuję, ze nie pojechałem do Pragi w grudniu... :/
Oj tak, masz czego żałować, uwierz 
?? No tego, że mogłem dwa razy widziec BS w ciągu pół roku, primo drugie - w Pradze byl konkretny support i od razu BS a nie jakieś bzdury
Przychodzisz na późniejszą godzine i już. Tak wielu robi, zjawiaja sie na godzine przed tym, jak ma grac kapela ktora ich interesuje. Sam chyba daruje sobie te wystepy przed hala i przyjde na poltorej godziny przed otwarciem wejsc do niej.