24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
A moja zona mowi ze mam swira bo mam po 10 roznych wydan tej samej plyty, a Ralf nawet dzingle radiowe kolekcjonuje

-
Deleted User 4876
mistrzowie.orgBudziol pisze:A moja zona mowi ze mam swira bo mam po 10 roznych wydan tej samej plyty, a Ralf nawet dzingle radiowe kolekcjonuje![]()
We Wrocku są, czy to jest sukces?RALF pisze:Jakby się w Łodzi czy Wawie pojawiły, to by był sukces. To chyba koncert targetowo tylko na Poznań i okolice zorientowany
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Golden Circle jest SOLD OUT. 
Od wczoraj!
A jednakWICKER MAN pisze:Golden Circle jest SOLD OUT.
Bardzo dziwne, LOL, z strony tego organizatora się tego nie spodziewałem, myślałem, będzie kosił 299 zł ile wlezie. Hmmm, a być może tym wyłączeniem chce po prostu płytę i trybuny podciągnąć;)
Już i tak mało tych GC zostało. Sądzę, ze lada tydzień płyta zniknie...
-
Deleted User 1499
Mam nadzieje że to chwilowy brak GC , bo się kur..a naczytałem tutaj i odpuściłem kupywanie wcześniej . . .
Pisałem do Go Ahead czy mogą dać 10 plakatów dla siebie i znajomych i dostałem taką odp :
Niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli podejdzie Pan do naszego biura możemy ewentualnie przekazać Panu jeden plakat.
Lipa ;C
Niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli podejdzie Pan do naszego biura możemy ewentualnie przekazać Panu jeden plakat.
Lipa ;C
To Ty nie wiesz, że prognozy Sanktuarian są dokładnie odwrotne od przewidywanych? 
No chyba, że to prognozy RALF'a, któraś z nich zawsze się zgadza.Papa pisze:To Ty nie wiesz, że prognozy Sanktuarian są dokładnie odwrotne od przewidywanych?
Podejrzewam, że jest to taki sam sold out jak był z płytą, w której teraz dostępność jest "duża" 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
RALF pisze:Już i tak mało tych GC zostało. Sądzę, ze lada tydzień płyta zniknie...
czyli idąc po bilet na płyte na początku czerwca usłyszysz od pani w empiku: "NIE MA" ?
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
W dniu koncertu nawet kupisz, nie siejcie fermentu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2259
Jak wyżej.Emilio pisze:W dniu koncertu nawet kupisz, nie siejcie fermentu.
-
Deleted User 1499
Też tak myślę , jeszcze nie było żeby IM miał sold out na stadionie a już zwłaszcza na GC które może być do bólu powiększane.
Że wam się nie znudzi spuszczanie się nad tym czy będzie SOLD OUT czy nie...