11/07/2014 - Sonisphere - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/07/2014 - Sonisphere - Warszawa
Jednak ciągle jest szansa na Ktulu. Na koncertach jeżeli chodzi o utwory z miejsc 17, 18 i 19 będzie wybierało się smsem jeden z tych trzech.
Teraz tylko broń Boże żeby Fuel nie dogoniło także RtL, a na to się zanosi powoli...
Ceny biletów po prostu masakryczne. Dwa razy trybuna dolna gdyż z tatą się wybieram, jeden bilet 328 zł...jeszcze trzeba będzie przybyć o wiele wcześniej żeby miejsce w miarę dobre zająć. No ale cóż, obecność obowiązkowa
.
to prawda, że w 2012 jakiś ochroniarz dawał randomowym ludziom z GC opaski do Snake Pit? Niestety nie jestem w Met Clubie, a z chęcią bym się wbił do SP.
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2014 7:07 pm przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzie z MC rozdawali opaski fanom z np. koszulkami Metclubowymi 
Wie ktoś, kiedy będzie ogłoszenie setlisty?
-
Deleted User 2259
Set już jest oficjalnie podany bez żadnych zmian,metallica by request(wpisz sobie w google)ir0nka94 pisze:Wie ktoś, kiedy będzie ogłoszenie setlisty?
Głosowanie na koncerty lipcowe trwa do 19 czerwca, więc wtedy ostatecznie będzie wiadomo jaki set zagrają u nas. Ale raczej nic już się nie zmieni i polecą te kawałki które łapią się teraz. Jedyna niewiadoma to jeszcze Vote of the Day - głosowanie sms na samym koncercie między ostatnim łapiącym się na listę i dwoma najwyżej poza listą, w Polsce Fuel, the Day i Ktulu. Głosujcie na Ktulu!ir0nka94 pisze:Wie ktoś, kiedy będzie ogłoszenie setlisty?
+1lead pisze:Głosujcie na Ktulu!
Naprawdę jest to piękna kompozycja, którą bardzo bym chciał usłyszeć na żywo.
Trzeba przyznać, że The Day jest w miarę ok, ale do Ktulu się nie umywa.
Mam nadzieję, że akurat w tym będą ludzie mieli podobne zdanie.
Poczekamy
Może coś z tego będzie 
Głosem januszy wygra fuel
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

+1Kimal_ pisze:Głosem januszy wygra fuel
Można mniej lub bardziej narzekać na sety układane przez Larsa, ale to, co wybrał naród przechodzi ludzkie pojęcie...
Jak to jest z tym głosowaniem 'Vote of a Day"? Z tego co kminię wchodzą trzy kawałki (u nas The day that never comes, Fuel i TKOC) i następuje głosowanie na jeden, który pojawia się na bisy... zatem Ctulu jeszcze nie przepadło, trzeba tylko 11.07 zorganizować mega akcję i wygrać z januszami!
Sonisphere na Narodowym
Jak się wam wydaje, jak wypadnie ta impreza na takim obiekcie jak Stadion Narodowy? Po koncertach w ramach Orange poważnie zastanawiam się nad sprzedażą biletu na GC, nie chcę słuchać bezsensownej kakofonii lub grzmotów z kibla.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Na narodowym ciężko o dobra akustykę, podobnie jest niestety w Poznaniu.
Co do Januszy, to zawsze wybiorą szrot, który znają z telewizorni.
Co do Januszy, to zawsze wybiorą szrot, który znają z telewizorni.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mam bilet na górną trybunę. jeszcze nigdy na tym obiekcie nie byłem, więc liczę na dwie porady. To miejsca bez przydzielonych krzesełek, kto pierwszy ten lepszy.
Gdzie usiąsc, zeby było najlepiej widać? Naprzeciwko sceny, może gdzie bardziej na łuku, po boku?
Bedzie w ogóle cos z tej górnej trybuny widać?:D
Gdzie usiąsc, zeby było najlepiej widać? Naprzeciwko sceny, może gdzie bardziej na łuku, po boku?
Bedzie w ogóle cos z tej górnej trybuny widać?:D
Mnie bardziej ciekawi gdzie usiąść u góry żeby było coś słychać, bo mam taką samą wejściówkę, a z opinii, które się pojawiają jeszcze nic pozytywnego o akustyce na Narodowym nie wyczytałem...
Re: Sonisphere na Narodowym
jak będziesz sprzedać GC to piszę smiało do mnie priv. Chętnie kupie.mazi pisze:Jak się wam wydaje, jak wypadnie ta impreza na takim obiekcie jak Stadion Narodowy? Po koncertach w ramach Orange poważnie zastanawiam się nad sprzedażą biletu na GC, nie chcę słuchać bezsensownej kakofonii lub grzmotów z kibla.