Jedyne źródło to oficjalne forum. Podobno grali w jakimś małym teatrze. Czy to prawda? Nie sądzęwydra77 pisze:Ktoś coś słyszał o tym wczorajszym koncercie Maidenów w Berlinie?
Tour 2014 - oficjalnie potwierdzone daty koncertów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tour 2014 - oficjalnie potwierdzone daty koncertów
I nikt by nic nie nagrał? Raczej gdyby zagrali taki koncert to by się dało coś znaleźć.
-
Deleted User 2259
Sprawdzałem nikt nie wrzucił żadnego setu na setlist.fm,więc to chyba jakiś wał. 
Było już losowanie FTTB na Barcelonę? Do koncertu 46 godzin...
Pewnie pobożne życzenia 
Wyobrażacie sobie Becura wyjącego na encorach aces high a nastepnie run to the hills? Ja nie bardzo...
Fake. Gdyby jeszcze ten set wrzuciła osoba która dodawała jakieś inne setlisty kiedyś wcześniej i była w jakiś sposób zweryfikowana - to ok, ale ten koleś zarejestrował się wczoraj i jedyna setlista którą dodał, to ta z właśnie tego wymyślonego koncertu.
Co do zmian w secie to myślałem teraz i sądzę, że wyleci ATSS a w zamian wejdzie jakiś numer gdzie solo gra Janick, bo już i tak na tej trasie gra mało, więc jeśli wyleci ten kawałek, to pewnie wejdzie inny gdzie też gra solo - strzelałbym, że może Revelations? Kto wie
Pewnie coś jeszcze się zmieni, chciałoby się Infinite Dreams, myślę że to mało prawdopodobne, ale nie widzę podstaw by miało być tak zupełnie niemożliwe jak tutaj piszą niektórzy. Chociaż fakt, ja też wątpię że akurat ten numer wejdzie.
Co do zmian w secie to myślałem teraz i sądzę, że wyleci ATSS a w zamian wejdzie jakiś numer gdzie solo gra Janick, bo już i tak na tej trasie gra mało, więc jeśli wyleci ten kawałek, to pewnie wejdzie inny gdzie też gra solo - strzelałbym, że może Revelations? Kto wie
Na bank wejdzie Hallowed, Powerslave i Revelations i Wrathchild kosztem Afraid, Phantom i Seventh Son
na trasie Maiden England ma nie byc Siodmego Syna ???? Smiac mi sie chce
Jezeli wyleci to tylko ATSS,Phantom zostanie bo to mega koncertowa petarda...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Już jutro wszystko będzie jasne i te wszystkie żałosne dywagacje nareszcie się skończą...
Mr.Hankey pisze:Już jutro wszystko będzie jasne i te wszystkie żałosne dywagacje nareszcie się skończą...
... I zacznie się marudzenie, że set do dupy 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

i że ID nie ma 
W Barcelonie scena już stoi. Raczej nie zagrają Powerslave, bo nie ma wejścia dla Bruce'a. Zdjęcia sceny
Skąd wniosek? jakiego wejścia?
Jak nie ma wejścia to jak ma wejść na scenę? xD
Bilety na na wszystkie sektory w Budapeszcie cały czas dostępne... w tym GC !!! - można kupić pod linkiem:
http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuze ... aiden.html
(górny link GC za 24900 HUf = 350 zł)
zostało jeszcze kilka miejsc w busie do Budapesztu z Krakowa - szczegóły w wątku: viewtopic.php?p=676349#676349
http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuze ... aiden.html
(górny link GC za 24900 HUf = 350 zł)
zostało jeszcze kilka miejsc w busie do Budapesztu z Krakowa - szczegóły w wątku: viewtopic.php?p=676349#676349
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Koncert w Barcelonie - pod względem formy zespołu raczej powyżej oczekiwań. Za to jeśli chodzi o setlistę - sporo poniżej... Stąd też remis.
Słychać i widać było, że zespół czuje się komfortowo z granym już 3-ci rok z rzędu materiałem - jak na pierwszy gig zaskakująco mało wpadek (Bruce zdaje się pomylił się w zwrotce Troopera, a któryś z muzyków, chyba Nicko, rozjechał się w Prisonerze) i naprawdę wysoka forma, znana już z zeszłego roku. Hala Palau St. Jordi, mieszcząca ok. 18.000 osób, daleka była od wyprzedania - na oko pozostało ok. 3-4000 wolnych miejsc na trybunach, głównie tych na wprost sceny. Aha, po raz pierwszy nie było "barierkowej" fotki na oficjalnego Facebook'a...
olewka jednym słowem tej części trasy na maxa