Livestream Rock Am Ring 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mercenary155
- -#Invader

Livestream Rock Am Ring 2014
YY ja nie umieć dobrze niemiecka.
Ktoś może przybliżyć gdzie i o której naszego czasu możemy obejrzeć dzisiejszy LIVE STREAM.
Myślę, że nie jestem jedyną osobą , która ma problem z ogarnięciem tego streama.
Ktoś może przybliżyć gdzie i o której naszego czasu możemy obejrzeć dzisiejszy LIVE STREAM.
Myślę, że nie jestem jedyną osobą , która ma problem z ogarnięciem tego streama.
Re: Livestream Rock Am Ring 2014
o 21-szej
A gdzie?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jakiś link?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sehr Gut !! Tylko, że jak raz o 20 konferencja Wiedźmina 3 jest :/ chyba że do 21 się wyrobią i skończą
Całkiem super to wygląda, aczkolwiek trochę za cicho, ale ważne, że w HD. Oby na Maiden było tak jak na Offspring:)
Zobaczymy, jak to wypadnie - czekamy!!!
a jaki tu można mieć problem? link, play i dawajMercenary155 pisze:YY ja nie umieć dobrze niemiecka.
oglądam, słucham... Bruce straaaaasznie niedomaga...
już nie mam tu najwięcej postów

Doctor Doctor zawsze było takie? To co puścili tutaj to nie wersja śpiewana przez Bayleya. Tak mi się przynajmniej wydaje.
- heavencanwait
- -#Prisoner

Nie no nie wierzę, pod sceną koleś z telefonem przy ustach nawet nie patrzący na scenę. Załamka
Nigdy nie puszczają wersji z BlazemMichał pisze:Doctor Doctor zawsze było takie? To co puścili tutaj to nie wersja śpiewana przez Bayleya. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Koncert w Gdańsku był nie cały rok temu a ja już nie pamiętam :/...Roberrcik pisze:Nigdy nie puszczają wersji z BlazemMichał pisze:Doctor Doctor zawsze było takie? To co puścili tutaj to nie wersja śpiewana przez Bayleya. Tak mi się przynajmniej wydaje.
- Mercenary155
- -#Invader

Hahahahahahahahahhaha
Nicko dostał czapeczkę

Nicko dostał czapeczkę

Mnie się wydawało, że zawsze to jest wersja z Blazem właśnie i tak było dziś. Jak dla mnie koncert spoko, choć szału też nie zrobili szczególnego. Revelations za to wymiotło i nie mogę się go doczekać w Poznaniu !!! 
Bo setlista nudna, też będę w węża grał w Poznaniu.Revelejszyns pisze:Nie no nie wierzę, pod sceną koleś z telefonem przy ustach nawet nie patrzący na scenę. Załamka
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A Bruce zapomniał o swojej pilotce i spiewał z nią The Evil That Men Do 
Przed Maiden jest wersja live, bodaj z 1975 roku (mogę się mylić, nie pamiętam). Ja nie kojarzę, żeby kiedyś była wersja z Blazem...wojteq pisze:Mnie się wydawało, że zawsze to jest wersja z Blazem właśnie i tak było dziś. Jak dla mnie koncert spoko, choć szału też nie zrobili szczególnego. Revelations za to wymiotło i nie mogę się go doczekać w Poznaniu !!!
Bruce TETMD w tym roku śpiewa w pilotce już od Barcy.
Ostatnio zmieniony czw cze 05, 2014 11:02 pm przez Madril, łącznie zmieniany 1 raz.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Generalnie to nie rozumiem po co grają kawałki typu CIPWM czy AH... Bruś nie śpiewa nawet połowy tych utworów w linii. Szwaby sztywne jak chuj po wiagrze. Sanctuary beznadziejnym jest outrem. Sto razy wolę RF. Nie wiem czy odczuliście jak Adrian z Janickiem albo nie stroili, albo grali nie w tempie? Nie wiem, ale dziwnie to brzmiało. Dave też sobie grał radosną twórczość zamiast tego co chciałem usłyszeć.
Nie ma już tej magii co kilka lat temu. Na szczęście na żywo zawsze wychodzi się zadowolonym.
Nie ma już tej magii co kilka lat temu. Na szczęście na żywo zawsze wychodzi się zadowolonym.
- heavencanwait
- -#Prisoner

Heh ,bekowo. Bruce śpiewał w czapeczce z Aces High pół TETMD
. Świetnie wyszły Revelations i Phantom. Koncert ogólnie spoko.