Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Na dniach ogłoszą trase: http://judaspriest.com/news/
ed: zwróćcie uwage na thunderclap i liczbe dni do konca akcji. Czyzby przyblizona data rozpoczecia trasy?
ed: zwróćcie uwage na thunderclap i liczbe dni do konca akcji. Czyzby przyblizona data rozpoczecia trasy?
To maja być wyselekcjonowane daty koncertów promujących album, jedna jest już znana - FUNFUNFUN FEST 2014 w Texasie, listopad.
Prawda. RALF, gdzieś znalazł info o występie JP na Fun Feście? Przeglądam co jakiś czas fb z główną i nic.
http://funfunfunfest.com/
- line up
Za krótkie by oceniać, ale mnie jakoś nie porwał ten fragment. Chociaż nie brzmi źle, wygląda na to, że będzie fajne solo w tym numerze.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Słaby fragment, nie wiem co w nim widzicie...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
http://www.youtube.com/watch?v=eVRrE4VTKvc
Kolejny krótki fragment z nowej płyty. Dla mnie brzmi kiepsko.
Kolejny krótki fragment z nowej płyty. Dla mnie brzmi kiepsko.
Cienias... i tyle.
- Emilio
- -#Lord of the flies

March of the Damned na razie najlepszy z tego co słyszałem.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jakbym ktoś dał mi do odsłuchania te wszystkie już opublikowane fragmenty nie mówiąc czyj to album to dałbym głowę że to piosenki z nowej solowej płyty Halforda.
Ta ostatnia próbka chyba najsłabsza. Może jednak w całości będzie lepszym utworem w odbiorze. A do pierwszych dwóch nowych kawałków już się przyzwyczaiłem i uważam, że są całkiem niezłe. Na albumie ma być sporo kawałków, więc ciągle liczę na to, że wszystko co najlepsze nie zostało dotąd odkryte.
Ale i tak czekam jeszcze bardziej niecierpliwie na nowy album Iron Maiden. Co więc nas czeka w tej materii?
Ale i tak czekam jeszcze bardziej niecierpliwie na nowy album Iron Maiden. Co więc nas czeka w tej materii?
"Still my heart calculate and pray"
Też czekam, pewnie po trasie coś ruszy w tym temacieHospes pisze: Ale i tak czekam jeszcze bardziej niecierpliwie na nowy album Iron Maiden. Co więc nas czeka w tej materii?![]()
A co do Judasów to z dotychczasowych fragmentów najbardziej polubiłem ten March of Damned, reszta niezbyt w moim guście. Może nie ujawniają się jeszcze z najlepszymi numerami, ale jeśli tak jest, to nie lepiej zmniejszyć liczbę numerów i zostawić same najlepsze? No, ale nie ma co spekulować, zobaczymy jaka to będzie płyta.
march of the damned może się podobać za trochę taki "ozzy'owy" styl śpiewu halforda. nie zapominajmy o halls of valhalla - fragment zapowiada świetny kawałek
reszta niezbyt, ale zobaczymy jak reszta albumu 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
https://www.youtube.com/watch?v=shwOv_J7QGo - kolejny kawałek z albumu
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- purpendicular
- -#Prisoner

I kolejny słaby...
Świetny kawałek, tylko wnerwiają mnie te stłumione gitary. To nie to brzmienie do którego przyzwyczaiło nas JP.
no drugi painkiller to to nie jest...
DUPY NIE URYWA, ale może być.
DUPY NIE URYWA, ale może być.
- Rattlehead
- -#Invader

Prawda! Jednak najnowszy Dragonaut jest chyba najbardziej Judasowy ze wszystkich nowych kawałków. Chyba najbardziej mi się podoba. Taki Pain pomieszany z AOR. No i Rob wreszcie jest bardziej żwawy! Jest jeszcze nadzieja.Pablo1919 pisze:Jakbym ktoś dał mi do odsłuchania te wszystkie już opublikowane fragmenty nie mówiąc czyj to album to dałbym głowę że to piosenki z nowej solowej płyty Halforda.