11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź

Post autor: LukaSieka »

Soloist pisze:Kiedy ja mówię o koncercie Aerosmith, nie od Sabbsach. Od BS nic nie odwróciłoby mojej uwagi :D Kto był, to widział...
Ja podczas "Dirty Women" widziałem jedną po lewej stronie przed sceną.
Papa pisze:Jakby jechała na rękach tłumu ze szparą na wierzchu ku scenie, to też ok? Cycki jak cycki, popatrzeć zawsze miło, ale nie zmienia to faktu, że nie ruszyłbym tego 2 metrowym kijem.
A kto mówi, żebyś ruszał. To tylko część rock 'n' rollowej zabawy na takim koncercie i tyle. Na mnie to jakoś wielkiego wrażenia nie robię. No chyba, Że ktoś piersi nie widział to co innego.... A jak takie dziewczyny Ci nie leżą to poszukaj i pooglądaj jakieś w bibliotece :)
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Emilio »

Soloist pisze:a ja myślałem, że to jakaś fajna dziewczyna
A co niefajna?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Wuja
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Wuja »

Jeżeli podobają się Tobie wypacykowane blond dziewczęta z napompowanymi cyckami i rysami twarzy transseksualisty to pewnie fajna. ;-)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Emilio »

Męskich rysów u niej nie widzę. A do wypacykowanych blond dziewcząt z dużymi buforami nic nie mam (Do brunetek i rudych też), kiedyś z paroma współpracowałem - przez jakiś czas fajnie było :cool:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ODPOWIEDZ