Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Ja za box z pierwsza plyta dalem kolo 25 funtow, a reszte razem z przesylka mam miec zapewnione za 280 euro = 223£ = 1115 zl
Nawet fajnie to wygląda.
Ten $teve Harri$ to ma łeb
Ten $teve Harri$ to ma łeb
i nawet fajnie kosztuje 
Z ciekawości, czy grzbiety wszystkich płyt tworzą jakaś grafę wspólną? Czy jest to po prostu powiększony oryginał?
Za kostkę Murraya oddałbym lewą dłońThe_Alchemist pisze:4
Ja po Gdańskim koncercie przez 2 tygodnie miałem ślady zębów na lewej ręce walcząc o pałeczkę Nicko. I walkę przegrałem. 
-
Deleted User 4783
a najbardziej się cieszę z autografu DiAnno, zdobytego osobiście po koncercie w Łodzi 
Ja napisałem do organizatorów czy nie mogliby zdobyć dla mnie grafu na okładce Killers którą wysłałem (miałem być ale wyszły sprawy rodzinne...), odpisali, że nie ma sprawy i do dzisiaj nie ma odpowiedziThe_Alchemist pisze:a najbardziej się cieszę z autografu DiAnno, zdobytego osobiście po koncercie w Łodzi
Czyżbyś był Giorgio Chiellinim?Hubert pisze:Ja po Gdańskim koncercie przez 2 tygodnie miałem ślady zębów na lewej ręce walcząc o pałeczkę Nicko. I walkę przegrałem.
Nieee, Chiellini miał na ramieniu, ja na wierzchu dłoni. Ale widać że zęby neandertala bo przez 50 min forsował barierkę aż wybił znajomego, który musiał sie ewakuować bo nie dawał rady od ścisku. No a potem Nicko rzucał i złapaliśmy we dwoje. Finał już jest wam znany 
Można zrobić pre-order, 45 funciaków za trzy sztuki 
na ebayu juz zamowilem 
drugi raz nie popelnie bledu nie kupienia boxu za grosze a ptem sam karton kilka stów
drugi raz nie popelnie bledu nie kupienia boxu za grosze a ptem sam karton kilka stów
-
Deleted User 4783
nowe nabytki
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2014 12:09 am przez Deleted User 4783, łącznie zmieniany 1 raz.