27/06/2015 - Judas Priest - Łódź, Atlas Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/06/2015 - Judas Priest - Łódź, Atlas Arena
No to jadę musowo
!Tak blisko nie wypada nie być.Zastanawiam się tylko,które miejscówki wybrać.
Setlista
Spoiler http://www.setlist.fm/setlist/judas-pri ... f6ef5.html
Cóż... jestem umiarkowanie zawiedziony.
Spoiler http://www.setlist.fm/setlist/judas-pri ... f6ef5.html
Cóż... jestem umiarkowanie zawiedziony.
Będę miała wreszcie okazję zobaczyć Łódź
.
-
Deleted User 4783
nie ma nic ciekawego w łodzi xD
Ja byłem wielokrotnie w Łodzi.... Nigdy z innego powodu niz koncert 
ta set lista jest do... luftu :/ Painkiller, Judas Rising, Angel, Prophecy - od tych numerów zaczyna się set Judasza.
edit: Łódź jest piękna! Zapraszam wszystkich na spijanie bronka w parku Poniatowskiego przed koncertem i w Iron Horse po koncercie.. dwie obowiązkowe miejscówki dla HM wiary.
edit: Łódź jest piękna! Zapraszam wszystkich na spijanie bronka w parku Poniatowskiego przed koncertem i w Iron Horse po koncercie.. dwie obowiązkowe miejscówki dla HM wiary.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Akurat brak Painkillera to jeden z większych atutów tego seta 
Jak to bez Painkillera? Liczyłem nawet na Night Crawler
... I tak chętnie pojadę, ale trochę szkoda. Oby coś zmienili.
- Saimon1995
- -#Moderator

Też bym z chęcią pojechał, bo ostatnia płyta bardzo mi się podoba, ale patrząc na te ceny... No cóż - wiadomo w sumie czego się spodziewać po Live Nation, ale mogliby w końcu się opamiętać i dostosować ceny do zarobków w naszym pięknym kraju.
żartujesz, nie?Mr.Hankey pisze:Akurat brak Painkillera to jeden z większych atutów tego seta
Podpisuję się pod tymMr.Hankey pisze:Akurat brak Painkillera to jeden z większych atutów tego seta
Night Mistress Fan Club Łódź
Pełna zgoda. Słuchanie, jak Rob się od pewnego czasu męczy z tym kawałkiem nie należy do przyjemnych.Mr.Hankey pisze:Akurat brak Painkillera to jeden z większych atutów tego seta
Na eventimie cały sektor E wyłączony ze sprzedaży. Na przeciwko, na sektor P z tego co widzę sporo biletów w niższych rzędach poszło. Gdzie by tu się ulokować...
Set jest dobry, ale za krótki. Przydałyby się jeszcze z dwa, trzy numery. Akurat na brak "Painkillera" nie narzekam. Na krążku, z którego pochodzi, jest wiele ciekawszych rzeczy, chociażby "Hell Patrol". Smuci brak "Heading Out to the Highway". Ale Judasi nie Ironi, set mogą zmienić. Przypuszczam, że jego długość i brak niektórych utworów są spowodowane tym, że lekarz zabronił Halfordowi się przemęczać.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Relatywnie najlepsza jest cena GC, przy tym Evil Nation są znani z rozszerzania tej strefy zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem, więc myślę, że przynajmniej do końca 2014 r. ta pula się nie wyczerpie.FaithNoMore pisze:Też bym z chęcią pojechał, bo ostatnia płyta bardzo mi się podoba, ale patrząc na te ceny... No cóż - wiadomo w sumie czego się spodziewać po Live Nation, ale mogliby w końcu się opamiętać i dostosować ceny do zarobków w naszym pięknym kraju.
Nie da się ukryć. Halford miał ostatnio problemy ze zdrowiem (w 2013 coś z kręgosłupem, a niedawno przepuchlina i chyba miał nawet operację), Glenn też już nie jest w takiej dobrzej formie jak kilka lat temu, jego palce już nie są tak szybkie.kmberserker pisze:Przypuszczam, że jego długość i brak niektórych utworów są spowodowane tym, że lekarz zabronił Halfordowi się przemęczać.
Jeszcze nie dawno nikt nawet nie śnił o ponownym koncercie Priest w Polsce, a gdy jednak zapowiedzieli powrót to wszyscy narzekają że set za krótki. Ot narobili wszystkim smaka na Epitaph Tour grając co noc przez 2h30min i teraz wszyscy dalej by tego chcieli, a gdyby wtedy grali tak krótko jak teraz to nikt by na to nie narzekał
-
Deleted User 2259
Nie pamiętam tych koncertów, bo jak na nich byłem to trochę porobiony, ale wydaję mi się, że nawet 2 godzin nie było.Pablo1919 pisze:2h30min
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

oba koncerty w Katowicach trwały na 666% po 2,5h
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 2259
Skoro tak to szybko zleciałoLukaSieka pisze:po 2,5h
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

W żadnym wypadku. Akurat słuchanie Painkillera w wykonaniu Roba w ostatnich latach to była czysta farsa, komedia wręcz. W żadnym wypadku nie dało się już tego słuchać bez odruchów wymiotnych.Soloist pisze: żartujesz, nie?![]()
Poza tym na krążku, z którego pochodzi ten utwór, jest wiele ciekawszych rzeczy, w dodatku takich, których zaśpiewanie nie stanowi wielkiego wyczynu, chociażby Hell Patrol czy Between The Hammer And The Anvil, i to brak tych utworów, czy w ogóle brak czegokolwiek z tak legendarnego albumu, uważam po prostu za niefajny...
Aż 9 numerów z seta dotąd nie słyszałem, więc jestem raczej na TAK. Mogliby jeszcze dorzucić np. Tyrant
Latka lecą, trzeba się nieco oszczędzać. Niech grają jak najdłużej.
Latka lecą, trzeba się nieco oszczędzać. Niech grają jak najdłużej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...