Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Wywiady i newsy
Często newsowo się uaktywniają w grudniu, chyba mają sentyment do tego miesiąca, w końcu w nim powstała Dziewica. 
No, powinni już cos zapodać bo sie nudnawo robi...
-
Deleted User 1499
No wokalista masakra - Blaze po kastracji , gitarnicy też jacyś nie za konieczniremi pisze:Jest już na YT wczorajszy minikoncert Nicko. Ogólnie on zagrał całkiem nieźle, czego nie można powiedzieć o innych muzykach (poza basistą)Czyżby Wicker Man, Blood Brothers i Hallowed już na 100% wróci do setu w przyszłym roku? Obstawiam, że pewnie tak. W końcu te trzy kawałki były ostatnio zagrane w sierpniu 2011 roku w Londynie.
https://www.facebook.com/CavemanProduct ... ts&fref=ts
Shirley wrócił już z Paryża, czyli nagrali...
Shirley wrócił już z Paryża, czyli nagrali...
Podobno magazyn FC #99 został rozesłany już w miniony poniedziałek. Teraz najwyżej jeszcze overduby i miksy i mamy gotowy album. Mówi się na forach (Maidenfans, MaidenFans United) że ponoć premiera CD w kwietniu, ale mi sie nie chce wierzyć... Chyba, że z trasą też zaskoczą i zaczna ja wcześniej niż w sierpniu.
-
Deleted User 4783
już kwiecień? szybko by było. Celowałem w drugą połowę 2016, ale nie obrażę się
ciekawe jak trasę zaczną, na Europę nie ma co w 2015 liczyć, pewnie Azja lub Ameryka, więc mamy tak czy inaczej przerwę w koncertach u nas
- Saimon1995
- -#Moderator

Kwiecień? Byłoby pięknie. Jeśli okaże się to prawdą, to niebawem powinni zacząć coś ogłaszać (singiel, okładka itd.). Już w sumie nie mogę się doczekać i chciałbym w końcu usłyszeć jakiś komunikat, bo przebieram z niecierpliwości nóżkami.RALF pisze:Podobno magazyn FC #99 został rozesłany już w miniony poniedziałek. Teraz najwyżej jeszcze overduby i miksy i mamy gotowy album. Mówi się na forach (Maidenfans, MaidenFans United) że ponoć premiera CD w kwietniu, ale mi sie nie chce wierzyć... Chyba, że z trasą też zaskoczą i zaczna ja wcześniej niż w sierpniu.
Żebyś wiedział jak ja, właściwie to już odbywam maraton... Niech tylko nie spieprzą tego albumu bo ich chyba POZABIJAM!!!
Ja dzisiaj chyba nie zasnę!!! 
Nie mów nigdy, "nigdy"... No cóż, zawsze mogą zrobić trasę po arenach w UK albo w wybranych salach EU (jak w 2006). W 2016 objechać stadiony i festiwaleThe_Alchemist pisze:ciekawe jak trasę zaczną, na Europę nie ma co w 2015 liczyć
Iron Maiden - Polska [Facebook] wiedzą coś więcej?Bardzo prawdopodobne, że już jutro pojawi się informacja, na którą wszyscy czekamy!
Cholera ich wie...
Coś pięknego...
Ac/Dc i Iron Maiden w 2015 <3 Lepszego roku nie mogło być!
Ac/Dc i Iron Maiden w 2015 <3 Lepszego roku nie mogło być!
Wlasnie tez mnie zastanawia skad maja ten newsMichał pisze:Iron Maiden - Polska [Facebook] wiedzą coś więcej?Bardzo prawdopodobne, że już jutro pojawi się informacja, na którą wszyscy czekamy!
-
Deleted User 4783
RALF, ja się nie obrażę jak przyjadą 3 rok z rzędu do PL
tak tylko myślę, że mogą nam dać odpocząć, w końcu 3 koncerty w ciągu 2 lat to dla niektórych fanów przesyt i frekwencja może być trochę słaba. Dodajmy jeszcze Judas Priest, AC/DC, Deep Purple... kilka dobrych koncertów w 2015 się szykuje.
Podobno magazyn FC # 99 przesunęli na 2015, więc raczej nie dadzą jakiś newsów!
Niiie do RP nie przyjadą na bank 2016... 
- Saimon1995
- -#Moderator

+1Budziol pisze:Wlasnie tez mnie zastanawia skad maja ten newsMichał pisze:Iron Maiden - Polska [Facebook] wiedzą coś więcej?Bardzo prawdopodobne, że już jutro pojawi się informacja, na którą wszyscy czekamy!
Mnie też to bardzo ciekawi. Nie pisaliby (chyba) takiego posta tylko po to, żeby napisać i wywołać ogromne zamieszanie. Czyli czekamy do wieczora (?) na jakieś konkretne ogłoszenie.
A moze właśnie napisali... Tam jest masa gimbazy, niemniej milczenie IM może także prowokować do domysłów i nerwowego oczekiwania.