25/07/2015 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/07/2015 - AC/DC - Warszawa
no to powodzonka wszystkim w w alce o najlepsze miejsca
tik tak...
4 x Inner Circle kupione 
Trzymajcie kciuki żeby Inner barier zostało do 28 grudnia.
A jak nie zostanie a ktoś będzie sprzedawał to pamiętać o mnie.
A jak nie zostanie a ktoś będzie sprzedawał to pamiętać o mnie.
-
Deleted User 4876
eh kupno Wembley graniczyło z cudem, taki sam syf jak z JuTU
(
Jeśli dobrze patrzę, to na Ticketmaster.co.uk można kupić stojące na Wembley za 80 funtów.
Inner Barrier kupione
a teraz na eventimie sa juz niedostepne... chyba pierwsza pula wyprzedana
https://www.last.fm/user/kamooo
Na ticket master inner barrier jest dostepne
W ogóle wiecie, że na plakacie są 4 osoby a nie 5 ? AC/DC chyba w piątke grają, nie? Trochę to wszystko lipą zalatuje jak z jakiegoś Bravo albo Popcorn.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobrze o nich świadczy, że na zdjęciu w materiałach zapowiadających trasę są osoby, które na pewno wezmą udział w tych koncertach. Przecież jeżeli coś się zmieni, w kolejnych press releases mogą być w szerszym składzie.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Nie dość, że jest tylko czterech (co nawiasem mówiąc wygląda dziwacznie i wręcz komicznie, jakby ktoś im coś zabrał) to na plakacie jest tylko trzech ze składu AC/DC hehe. Samo zdjęcie jakieś takie za bardzo wymodelowane, nie wiem. Jakby z gumy te ryje mieli 
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
No fakt. Ale cóż tam i tak liczy się Angus 
Zurich - 2 koncerty. Oby dwa sold out. Wczoraj bilety poszły w 10 min dziś po 5 min już nie było żadnych biletów. Normalnie wczoraj to przeżyłem szok. Dziś już bardziej przygotowany na to byłem. I co ciekawe - w tym samym czasie rzucono bilety na FOO FIGHTERS i jakoś system wytrzymał. Można? Można.
AC/DC to w tym momencie największa kapela świata, nie ubliżając U2 czy innym The Rolling Stones. Bonn byłby dumny...
Mam pytanie, bo mówicie tutaj o szybkim wyprzedawaniu się biletów. Na niemieckim eventim na Berlin są tylko bilety na niektóre sektory, dosłownie kilka sektorów. Czy to oznacza, że reszta się już sprzedała ?? (co graniczy z niemożliwością, bo ta sytuacja była już wczoraj rano w dniu otwarcia sprzedaży) Czy ktoś z Was coś więcej wie na ten temat? Dla mnie to dość istotna kwestia czy płacić 35 Euro za przesyłkę (co jest chorą ceną), czy czekać aż ktoś ze znajomych pojedzie do Berlina i mi kupi, tudzież samemu jechać do Prenzlau lub Berlina... Zawsze kupowałem bilety od razu, ale okazywało się że jak bym spokojnie czekał, to i tak prawie nic by nie zmieniło. Teraz chciałbym poczekać chwilę, ale się boję 
wojteq w Szwajcarii masz tak, że jak zaplacisz 80CHF rocznie jako abonament to wykupujesz pakiet VIP na eventimie i masz dostęp do biletow wczesniej. Stąd tez na takie koncerty jak wchodzi oficjalna sprzedaż to już prawie pół obiektu nie ma. Nie wiem jak jest w DE. Pogrzeb na stronie gdzie kupujesz bilety i jak znajdziesz taki program to masz jak w banku, że miejsca sprzedane oznaczają de facto sprzedane. Poza tym, na mój rozum, w DE nikt się nie bawi jak u nas Live Nation, że rzucają po kilka pul biletów. Tam albo są albo nie ma.
Te całe wyprzedawanie biletów zawsze dla mnie niebyło jasne. Nieraz na stronie widnieje 'sold out' a tu się okazuje, że jak na koncert póldziesz, to widać wolne miejsca