Najbardziej niedoceniany utwór Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najbardziej niedoceniany utwór Iron Maiden
O Sun And Steel chciałem właśnie napisać to samo. Ciekawy utwór z wpadającym w ucho refrenem i dobrą solówką.
Nikt nigdy nie mówił nic dobrego o The Alchemist (tym z The Final Frontier). Ktoś napisał nawet, że kiedyś nie byłby nawet B-Sidem. Nie zgodzę się. Mi na stałe został w głowie tekst i chwytliwy refren, w którym jakby słychać nostalgię, co wiąże się z tekstem właśnie.
Ale dobra, zaraz dojdziemy do wniosku, że połowa utworów jest niedoceniana.
Nikt nigdy nie mówił nic dobrego o The Alchemist (tym z The Final Frontier). Ktoś napisał nawet, że kiedyś nie byłby nawet B-Sidem. Nie zgodzę się. Mi na stałe został w głowie tekst i chwytliwy refren, w którym jakby słychać nostalgię, co wiąże się z tekstem właśnie.
Ale dobra, zaraz dojdziemy do wniosku, że połowa utworów jest niedoceniana.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dla mnie Out of the silent planet jest niedoceniany. To, że BNW to genialna płyta z mega dobrymi utworami nie znaczy, że OotSP ma być spychany na bok! Bardzo lubię ten utwór. Podobnie jak Clansmana!
Głos poszedł na Adriana i 22AA
Głos poszedł na Adriana i 22AA
-
Deleted User 6661
The Nomad to dla mnie najlepszy utwór od czasu powrotu Bruce'a. 99,9999999% rocka progresywnego traci przy nim sens.
Paschendale - w temacie na najlepszy utwór z lp Dance of Death jest najwyżej oceniany ale w ostatnim survivor 2020 poleciał jako pierwszy. Poza tym grali go chyba tylko na dwóch trasach. Uwielbiam ten utwór.
To Tame a Land, Only the Good Die Young, Deja Vu, Judas be my Guide, Educated Fool, Face in the Sand. Któryś z tych.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co w tej ankiecie robi Alexander 
-
Deleted User 5490
A zagrali Alexandra choć jeden, jedyny raz na koncercie? Nie. To znaczy, że jest niedoceniany przez zespół.
Inny, czyli Fear is the Key.
-
Deleted User 8107
Głos na To Tame A Land, mój nr 1, a mam wrażenie, że jest trochę niedoceniany.