Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Skąd info, że tylko jeden koncert będzie? Iron Realm napisało tylko, że szczegóły za miesiąc ogłoszą, chyba że coś przeoczyłem.
A to ja nie wiem ile koncertów będzie.kmberserker pisze:Skąd info, że tylko jeden koncert będzie?
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
Iron Realm Productions:
"Może fajnie byłoby ogłosić daty na Blaze'a już, co? Będzie jedno miasto na północy, którego nie było w zeszłym roku"
czyli więcej niż 1 koncert, poczekajmy jeszcze kilka dni i wszystko się wyjaśni!
"Może fajnie byłoby ogłosić daty na Blaze'a już, co? Będzie jedno miasto na północy, którego nie było w zeszłym roku"
czyli więcej niż 1 koncert, poczekajmy jeszcze kilka dni i wszystko się wyjaśni!
No to mamy 5 koncertów

Będę w Krk 100%
Blaze jest najbardziej szczerym muzykiem spośród tych których jeszcze w dodatku lubię posłuchać.
Blaze jest najbardziej szczerym muzykiem spośród tych których jeszcze w dodatku lubię posłuchać.
Na pewno zaliczę gig w Krakowie.
-
Deleted User 4783
kur... spodziewałem się 2 koncertów u nas, ale 5? MASAKRA!!! teraz tylko nie wiem na który się wybrać, wszystkich nie obskoczę pewnie
Muszę obczaić zjazdy na uczelni, koncerty wypadają od środy do niedzieli, więc może Wrocław? Najbliżej byłaby Wa-wa, ale to akurat sobota. Zobaczymy. Stawiam się na bank przynajmniej na 1 gigu \m/
Muszę obczaić zjazdy na uczelni, koncerty wypadają od środy do niedzieli, więc może Wrocław? Najbliżej byłaby Wa-wa, ale to akurat sobota. Zobaczymy. Stawiam się na bank przynajmniej na 1 gigu \m/
Szkoda, że Poznań w czwartek :/ Ale chyba wpadnę 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja też wiadomo, Poznań lub Wrocek, zależy jaki termin będzie pasował. Blaze'a już 3 razy się widziało i nigdy mało. Koleś na żywo jest niesamowity. Cieszy, że set nadal z przewagą własnego materiału, głównie Silicon Messiah, bo się bałem że jakąś trasę pod Ironów zrobi.
-
Deleted User 6661
Może Poznań, zobaczymy jeszcze... Jeśli czwartek, to pasi.
Kurde, teraz dopiero zczaiłem, że Wrocław pokrywa się z Accept w Krakowie. Zatem jak mi Accept nie wypali to biję na Blaze'a
Więcej gigów u nas niż w Anglii
Fajnie że tyle dat, któraś na pewno przypasuje - obstawiam Wrocław lub Kraków. Tylko czemu nie ma Gdańska! A w zamian... Olsztyn!? o_O
Ale ten konflikt z Acceptem to mi się nie podoba... ich chyba będę musiał odpuścić. Oby tylko Unisonic nie doszło na support, bo będzie dramat!
Ale ten konflikt z Acceptem to mi się nie podoba... ich chyba będę musiał odpuścić. Oby tylko Unisonic nie doszło na support, bo będzie dramat!
Blaze coś nowego knuje - żadnych szczegółów, prócz tego:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 9222_o.jpg
Może płyta? Bo "King of Metal" już "parę" lat ma...Slaug pisze:Blaze coś nowego knuje - żadnych szczegółów, prócz tego:
www.MetalSide.pl
Chyba nawet na pewno, bo koncertówkę też ostatnio wydał z Pragi. Dwie koncertówki z rzędu to wątpliwe
-
Deleted User 4783
na 100% nowy album i trasa w przyszłym roku. To już pewne, info od samego Blaze'a po koncercie we Wrocławiu 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker