Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Trzymam kciuki!!!!
Wkleję coś optymistycznego, zwłaszcza, że nius dotyczy bratniego zespołu Saxon: bębniarz grupy wraca do zdrowia po tętniaku mózgu
Nigel Glockler
I am pleased to say that the neurosurgeons have informed me that I have made a full 100% recovery and there is zero damage at all from the ruptured aneurysm, mainly due to the part of the brain it was located in.
This means that I am okay to get back to work, but I am told to ease back into it and on my own timeframe - meaning whatever I am comfortable with. To that end I have started to work on getting my stamina back up and I look forward to being back full time very soon.
Thank you all again for the support and well wishes!

Nigel Glockler
I am pleased to say that the neurosurgeons have informed me that I have made a full 100% recovery and there is zero damage at all from the ruptured aneurysm, mainly due to the part of the brain it was located in.
This means that I am okay to get back to work, but I am told to ease back into it and on my own timeframe - meaning whatever I am comfortable with. To that end I have started to work on getting my stamina back up and I look forward to being back full time very soon.
Thank you all again for the support and well wishes!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Najgorsze jest teraz to czekanie na jakiekolwiek oficjalne newsy o Brucie
-
Deleted User 1499
No dokładnie , mogli troszkę pózniej to ogłosić np w kwietniu , teraz to mamy zapewnioną nerwówkę przez 3 miesiące 
No o Nigelu też pomyślałem - może rzeczywiście Bruce dojdzie na 100% do siebie i nawet w trasę ruszą? Sądzę, że przez owe trzy miesiące jakieś informacje będą się pojawiały, w obozie zespołu musi się coś dziać!
Przecież to stare odcinki, nic nowego.
Czyli nie jest najgorzej. Gdyby było bardzo kiepsko, to nie mógłby jej prowadzić.
To jest chyba retransmisja a nie nadawnie "live".
-
Deleted User 1499
Raczej na pewno , za wcześnie jest chyba żeby co week prowadził audycję.
http://www.onlinemarketingrockstars.de/ ... speaker215
Z ONLINE Marketing Rockstars zniknął więc i radia by nie prowadził.
http://www.onlinemarketingrockstars.de/ ... speaker215
Z ONLINE Marketing Rockstars zniknął więc i radia by nie prowadził.
Ma dopiero pojawić się latem w Meksyku i Brazylii, jak wszystko pójdzie OK.
Kilka słów otuchy - Rod Steward miał raka gardła (!!!) i w 2000 r. przeszedł operację chirurgicznego usunięcia fragmentów tkanki zaatakowanej przez nowotwór!!! Lekarze jasno mu powiedzieli - że może już nigdy nie zaśpiewać. Po 9 miesiącach - był gotów do śpiewania.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... ancer.html
INNA RZECZ - dziś rozmawiałem z lekarką, która zajmuje się rehabilitacją osób z urazami narządów mowy, w tym osób po przebytym leczniu nowotworów tychże narządów. Przedstawiłem sprawę...
Otóż, jej zdaniem jeśli rzeczywiście guzek był w fazie pierwotniej - istnieje ogromna szansa na całkowity powrót Dickinsona do zdrowia. Jej zdaniem, dużo będzie zależeć od dalszej terapii - czy chemia i radioterapia wystarczą. Jeśli będzie konieczna interwencja chirurgiczna, może to oznaczać konieczność resekcji fragmentu języka... Cóż, raczej nie pozostawałoby to bez wpływu na możliwość emisji głosu.
Miejmy nadzieję, że chemia i radio zrobią swoje i może nie w tym ale w przyszłym roku Bruce zmiecie nas spod estrady, niczym huragan Katrina!!!
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... ancer.html
INNA RZECZ - dziś rozmawiałem z lekarką, która zajmuje się rehabilitacją osób z urazami narządów mowy, w tym osób po przebytym leczniu nowotworów tychże narządów. Przedstawiłem sprawę...
Otóż, jej zdaniem jeśli rzeczywiście guzek był w fazie pierwotniej - istnieje ogromna szansa na całkowity powrót Dickinsona do zdrowia. Jej zdaniem, dużo będzie zależeć od dalszej terapii - czy chemia i radioterapia wystarczą. Jeśli będzie konieczna interwencja chirurgiczna, może to oznaczać konieczność resekcji fragmentu języka... Cóż, raczej nie pozostawałoby to bez wpływu na możliwość emisji głosu.
Miejmy nadzieję, że chemia i radio zrobią swoje i może nie w tym ale w przyszłym roku Bruce zmiecie nas spod estrady, niczym huragan Katrina!!!
-
Deleted User 1499
Czyli właściwie potwierdziła to co było napisane w newsie. Mam nadzieje że w przeciągu kilku/kilkunastu dni pojawi się jakiś choćby krótki wpis o stanie Bruce , bo skoro raczyli nas poinformować tą informacją to dobrze by było aby ujawniali jakieś małe info. Jednak do Maja trochę czasu zostało.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
fajnie by tez bylo jakby Bruce za jakis czas wystosowal od siebie jakies oswiadczenie. Na razie potrzeba troche czasu dla wszystkich, zeby ochlonac, poczekac na wyniki i diagnozysekcjazwlok pisze:Czyli właściwie potwierdziła to co było napisane w newsie. Mam nadzieje że w przeciągu kilku/kilkunastu dni pojawi się jakiś choćby krótki wpis o stanie Bruce , bo skoro raczyli nas poinformować tą informacją to dobrze by było aby ujawniali jakieś małe info. Jednak do Maja trochę czasu zostało.
- dewastator88
- -#Prisoner

znajomy znajomego sprząta u Dickinsona (!), spróbuję się dowiedzieć chociaż jak wygląda teraz Bruce.
Wygląda pewnie niezbyt ciekawie po chemii.
-
Deleted User 1499
To zależy jaką chemię mu aplikowaną po tych najlżejszych niezbyt się mógł zmienić. Nie wiem jaką dostawał Iommi ale widzę że wygląda w miarę ok.
Ja natomiast powiem że w tym roku trasy nie będzie .