14-15/03/2015 - Overkill & Sanctuary - Katowice/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
14-15/03/2015 - Overkill & Sanctuary - Katowice/Gdańsk
OVERKILL
SANCTUARY
+SUPPORT
14.03.2015 sobota
Katowice, MegaClub
Bilety: 80/90 zł
15.03.2015 niedziela
Gdańsk, B-90
Bilety: 70/80 zł
http://knockoutprod.net/site/news/overk ... y-w-polsce
SANCTUARY
+SUPPORT
14.03.2015 sobota
Katowice, MegaClub
Bilety: 80/90 zł
15.03.2015 niedziela
Gdańsk, B-90
Bilety: 70/80 zł
http://knockoutprod.net/site/news/overk ... y-w-polsce
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 14-15/03/2015 - Overkill & Sanctuary - Katowice/Gdańsk
Do oddania wejściówka na koncert w Katowicach: https://www.facebook.com/MetalSidePL
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Od siebie dodam że warto się wybrać , Overkill i Sanctuary petarda , dodatkowo dwa supporty też na poziomie.
Suborned - Bitch
Suborned - Bitch
Ktoś kupowal bezpośrednio w Mega Club bilety ale nie w dzień koncertu? W jakich godzinach można tam podskoczyć i nabyć?? Prowadzą w ogole coś takiego??
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Koncert już niebawem. Z miłą chęcią zobaczę Sanctuary ze względu na ich dwie pierwsze płyty. Tej nowej "The Year The Sun Died" w ogóle nie znam, ale się na żywo posłucha. Oby tylko jak najwięcej kawałków grali z "Into The Mirror Black"
. Ale przed tym najpierw jeszcze Master w Poznaniu.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Wbija ktoś z Poznania do Katowic pociągiem? Skład mi się wykruszył i samemu muszę jechać 
Wie ktoś o której zaczyna Sanctuary?
Katowice:
18:00 Drzwi
18:30 - 19:00 Suborned
19:15 - 19:45 Methedras
20:15 - 21:25 Sanctuary
21:55 - ... OVERKILL
18:00 Drzwi
18:30 - 19:00 Suborned
19:15 - 19:45 Methedras
20:15 - 21:25 Sanctuary
21:55 - ... OVERKILL
www.MetalSide.pl
Są jeszcze bilety w klubie? Bo kontakt z nimi to tragedia, w ogóle co za bęcwały to prowadzą...
Jeszcze mi w uszach dzwoni. Nagłośnienie nie należy w Mega Club do najlepszych. Podczas Sanctuary nie słyszałem prawie w ogóle wokalu. Ale sam koncert bardzo OK, zwłaszcza, że słabo znam ten zespół.
Co do gwiazdy wieczoru - to naprawdę, niech każdy się tak starzeje jak BOBBY. Mała elektrownia. Cały czas uśmiechnięty, dużo gestykuluje, bardzo ekspresywny. Zresztą cały OverKill to maszynka do zabijania. Widać, że jest nowy, świeży oddech w tej kapeli, że te 3 ostatnie LP dużo wniosły. Przez cały koncert czyste szaleństwo. Klub wydawał mi się trochę za mały, albo ludzi było ciut za dużo. Sam nie wiem. Stracone dwa badziki i naderwana naszywka przy katanie, to bilans walki w moshpit. Ogólnie wyjazd na plus.
Old thrash never die!
Co do gwiazdy wieczoru - to naprawdę, niech każdy się tak starzeje jak BOBBY. Mała elektrownia. Cały czas uśmiechnięty, dużo gestykuluje, bardzo ekspresywny. Zresztą cały OverKill to maszynka do zabijania. Widać, że jest nowy, świeży oddech w tej kapeli, że te 3 ostatnie LP dużo wniosły. Przez cały koncert czyste szaleństwo. Klub wydawał mi się trochę za mały, albo ludzi było ciut za dużo. Sam nie wiem. Stracone dwa badziki i naderwana naszywka przy katanie, to bilans walki w moshpit. Ogólnie wyjazd na plus.
Old thrash never die!
I co? Nikt nie był? Ale bida, widzę, że tam lepiej się jakimś Radiohead podniecać albo innym Timberlake'em niż soczystym thrashowym wyziewem. Mogłem się spodziewać 
Byłem. Totalny rozpierdziel. Bobby powoli do 60tki się zbliża, a bije większość 20-30 latków na łopatki. Set porządny, sporo klasyków, choć coś z W.F.O. by się przydało. Na prawe ucho nic nie słyszę. Kostka Verniego złapana. Sanctuary też pozamiatało (za Nevermorem nie trzeba już tęsknić). 10/10
-
Deleted User 2868
Byłem, totalnie zajebiste koncerty i Sanctuary i Overkill. Nie było mi dane zobaczyć Nevermore, to chociaż usłyszałem/zobaczyłem Warrela. Overkill za każdym razem robi totalną miazgę na żywo, więc i tym razem nie mogło być inaczej. Ich energia jest niesamowita, pełna zgoda z Widmanem. Trudno też się nie zgodzić co do tłoku w Mega Clubie. Coraz więcej wiary chodzi na koncerty i zaczynają się za małe te kluby robić, to samo było dzień wcześniej w Fabryce na Death to All. 
PS: Oczywiście za Nevermore trzeba tęsknić.
PS: Oczywiście za Nevermore trzeba tęsknić.
Ja też byłem .Overkill i Sanctuary bez zastrzeżeń jeśli chodzi o repertuar ale nagłośnienie - nie wiem o co chodzi z tym Megaclubem ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się być tam na dobrze brzmiącym koncercie . Dane kiedy tylko próbował swoich górek słychać było gówno. Overkil energetyczny jak zwykle ale ten dudniąco -pierdzący bas Verniego niesamowicie irytujący .Ponadto organizatorzy i sprzedawcy piwka sami się proszą o jakieś nieszczęście bo tylko kwestią czasu jest kiedy jakiś dobrze najebany bęcwał rzuci butelką lub puszką w band lub w tłum ( nie chciało sie ,swoją drogą ślicznym dziewczynom za barem , przelewać piwka do plastików ? ) .Wracając do sedna ,koncerty za je bi ste . Nieźle oldschoolowy rok się zapowiada .
No tak, jeszcze poprawi EXODUS niedługo w czerwcu, dołoży TestAmenT.... no sporo, sporo, tylko pieniędzy nie ma 
A fakt, z butelkami i nagłośnieniem to się zgodzę. Parę razy butelka przetoczyła mi się pod butem. Chyba najlepszy klub pod tym względem to Stodoła w Warszawie, odpowiednio duży, z konkretną ochroną, lubię tam wracać. Nowa Progresja też ma bary w tłumie. Dziwne to jest trochę bo jak patrzę na wiarę na tych koncertach to sporo debili jednak się widzi.
A fakt, z butelkami i nagłośnieniem to się zgodzę. Parę razy butelka przetoczyła mi się pod butem. Chyba najlepszy klub pod tym względem to Stodoła w Warszawie, odpowiednio duży, z konkretną ochroną, lubię tam wracać. Nowa Progresja też ma bary w tłumie. Dziwne to jest trochę bo jak patrzę na wiarę na tych koncertach to sporo debili jednak się widzi.