Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Bruce wróci do siebie - NIE MA INNEGO WYJŚCIA, głupie raczysko nie wie z kim zadarło...
Do konca maja jak slusznie zauwazyles, a wiec zostaje jeszcze 7miesiecy 2015 roku. Powiem tak moim zdaniem w zaistnialej sytuacji trasa odbedzie sie w 2016 o ile co najwazniejsze zdrowie Bronka na to pozwoli.
Co do plyty to mysle, ze ja wydadza niebawem. Poniewaz jest skonczona juz jakis czas temu, a artysci maja to do siebie ze z uplywem czasu wszystko by poprawiali. Takze jak zaczekaja jeszcze z rok to Harris dojdzie do wniosku ze jest do dupy i nagra ja od nowa
Zreszta zespol chyba nie zawiesil dzialalnosci tylko czeka na rozwoj sytuacji
Co do plyty to mysle, ze ja wydadza niebawem. Poniewaz jest skonczona juz jakis czas temu, a artysci maja to do siebie ze z uplywem czasu wszystko by poprawiali. Takze jak zaczekaja jeszcze z rok to Harris dojdzie do wniosku ze jest do dupy i nagra ja od nowa
Zreszta zespol chyba nie zawiesil dzialalnosci tylko czeka na rozwoj sytuacji
Pewnie w maju oprócz informacji odnośnie stanu zdrowia Bronka, pojawi się zarys planów na przyszłość...
Wiadoma sprawa, że płyty można się spodziewać w tym roku. A co do trasy to wszystko przecież zależy od zdrowia BD. Jednak na ten rok nie ma co się nastawiać. Komunikaty głoszą, iż te kilka miesięcy potrwa dojście do pełnego zdrowia.Budziol pisze:Do konca maja jak slusznie zauwazyles, a wiec zostaje jeszcze 7miesiecy 2015 roku. Powiem tak moim zdaniem w zaistnialej sytuacji trasa odbedzie sie w 2016 o ile co najwazniejsze zdrowie Bronka na to pozwoli.
Co do plyty to mysle, ze ja wydadza niebawem. Poniewaz jest skonczona juz jakis czas temu
Naprawdę?Bruce wróci do siebie - NIE MA INNEGO WYJŚCIA, głupie raczysko nie wie z kim zadarło...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 1499
Ja bym chyba wolał kontynuację RTTH a niżeli po raz kolejny czytanie o tym samym.
Do RTTH prawa ma Mick Wall - tylko on może dopisać cz. IV
-
Deleted User 1499
Pewnie takowa wyjdzie jak już Maiden zakończy działalność.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Właśnie jestem w trakcie czytania poraz kolejny RTTH cz.1 więc jestem na bieżąco
Z drugiej strony lata 78-82 są tak zmienne, że ciężko w głowie ustalać kto kiedy z kim i po co...
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli na polskim rynku się ukaże to wiadomo, że obowiązkowo trzeba zakupić.
-
Deleted User 1499
hipcio_stg pisze:Właśnie jestem w trakcie czytania poraz kolejny RTTH cz.1 więc jestem na bieżącoZ drugiej strony lata 78-82 są tak zmienne, że ciężko w głowie ustalać kto kiedy z kim i po co...
Też miałem z tym problem a czytałem RTTH kilka razy. Po prostu za dużo nazwisk i dat jednocześnie i właściwie do przyjścia Di`Anno jest jeden wielki burdel
- hipcio_stg
- -#Moonchild

I do tego cały czas skakanie po osi czasu. Raz Metal for muthas Di Ano, ważny koncert w marquee, to znowu Neal Kay i tak w kółko 
No OBY!
czy mi się zdaje czy wąsa zgolił 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 1499
http://www.ironmaidenbrasil.com.br/2015 ... mente.html
Dziwne , ledwo co się wykurował a już browarka popija ? Z wyglądu nie zmienił nic a nic. Kurde no do tego Maja już tak nie wiele , wtedy można będzie w końcu odetchnąć.
Dziwne , ledwo co się wykurował a już browarka popija ? Z wyglądu nie zmienił nic a nic. Kurde no do tego Maja już tak nie wiele , wtedy można będzie w końcu odetchnąć.
No... wąsa zgolił, wygląda nieźle, jak w maju potwierdzą że jest zdrowy, to może w tym roku jeszcze na scenę wróci?
-
Deleted User 1499
A moim zdaniem nie mają się co śpieszyć. W sumie nie dziwie się że Bruce się już pokazuję. Ile on by wysiedział nic nie robiąc ? Jeszcze chwile i znów go będzie wszędzie pełno
Do pozazdroszczenia wigoru.
To prawda, trzech by przeskoczył, trzymajmy kciuki za maj... 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Bajka!