02-03/06/2015 - Testament - Gdańsk/Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

02-03/06/2015 - Testament - Gdańsk/Kraków

Post autor: SOBER1Z »

TESTAMENT

02.06.2015 wtorek
Gdańsk, B-90
Bilety: 70 zł (pierwsza pula), 80 zł (druga) oraz 90 zł w dniu koncertu

03.06.2015 środa
Kraków, Fabryka
Bilety: 80 zł przedsprzedaż, 90 zł w dniu koncertu

http://knockoutprod.net/site/news/testa ... -2015-roku
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Re: 02-03/06/2015 - Testament - Gdańsk/Kraków

Post autor: Pablo1919 »

Można robić koncerty za mniej niż 300zł? Można!
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Oczywiście że idę :!: :twisted:

Byłem w zeszłym roku w klubie Studio jak grali, myślałem że je wtedy rozniosą :jee: Mam nadzieję na solidną powtóreczkę w Fabryce :)
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Kolejny koncert organizowany przez Knock Out i znowu brak Wawy :sad: Obrazili się czy co...
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
Soloist
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Soloist »

do zobaczenia w Gdańsku ;)
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Odpuściłem ostatnio, będzie okazja do nadrobienia zaległości. Trochę słabo, że w tygodniu, ale albo w Krakowie albo w Gdańsku się pojawię. Będzie miazga! :twisted:
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

kam pisze:Kolejny koncert organizowany przez Knock Out i znowu brak Wawy :sad: Obrazili się czy co...
Elegancko, z południa są, to tam też głownie działają. Bez urazy, ale mało już tam w tej Warszawie macie gigów? :razz:

A tak na serio, nie bez znaczenia jest tu chyba fakt, że KO ma swoje udziały w Fabryce.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Pasowałoby zrobić rodzinny wypad do Krk, miło spędzić dzień czy dwa, a wieczorkiem... :)
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Pablo1919 pisze:Można robić koncerty za mniej niż 300zł? Można!
A propos, w 2012 ceny biletów były nawet wyższe jak teraz, odpowiednio 95/110 zł. Pewnie, że skład był nieco inny (mnie tam w ogóle nie ruszał), a teraz pewnie dołożą coś lokalnego, ale nie zmienia to faktu, że da się ustalić cenę biletów na rozsądnym poziomie.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

W Studiu było mega :D chętnie znów ich zobaczę :)
Night Mistress Fan Club Łódź
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Jak jest z wentylacją w B-90 i Fabryce? To ważne w kontekście początku czerwca.
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Podejrzewam, że Fabryka będzie pełna = sauna :razz: W Studio nie było kompletu, ale przyszło naprawdę sporo ludzi.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

SOBER1Z pisze:
Pablo1919 pisze:Można robić koncerty za mniej niż 300zł? Można!
A propos, w 2012 ceny biletów były nawet wyższe jak teraz, odpowiednio 95/110 zł. Pewnie, że skład był nieco inny (mnie tam w ogóle nie ruszał), a teraz pewnie dołożą coś lokalnego, ale nie zmienia to faktu, że da się ustalić cenę biletów na rozsądnym poziomie.
Na pewno coś lokalnego - zagrają u nas między festami w Monachium i Wiedniu.
Awatar użytkownika
Soloist
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Soloist »

Niestety do Gdańska nie dotrę ze względu na pracę. Dlatego mam do sprzedania 2 bilety w cenie 70 zł każdy. Pzdr
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Chuck oprowadza po nightlinerze:
www.youtube.com/watch?v=tWQgZUqEjYQ
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Do oddania jedna wejściówka na krakowski koncert: http://www.metalside.pl/konkurs1.php
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Byłem w Krakowie.

Dupy mi nie urwało. Tak oględnie mówiąc. Ani mnie Virgin Snatch nie porwał, ani gwiazda wieczoru.

W przypadku Virgin ..... nawalanka bez ładu i składu dla mnie. Na jedno kobytko. Trochę dziwne - taki Zielony tu i tam deklaruję uwielbienie dla, chociażby, Davida Coverdale`a, sam nic zaś nie zaśpiewa, a tylko ryczy jak wół. Ja wiem że inna stylistyka, że gardło nie to, ale jednak może by to coś w tej jednostajnej młócce odmieniło. Było tak sobie.

Z kolei Testament..... no cóż, ciężko się było oprzeć wrażeniu że to był dla nich taki gig "zapchajdziura" pomiędzy kolejnymi festiwalami. Grali ledwo 75 minut. Bez jakiegoś specjalnego zaangażowania. Bez jakiejś mega ikry. Bez jakiegoś super przekonania czy cudów w secie. Do tego posiadają akustyka który jest normalnie głuchy. Cały tył sali na kolesia co jakiś czas patrzył, a ten sobie patrzył w konsolę na zasadzie .... "gdzie ja to miałem .....a chu**.... coś tam słychać". No właśnie - coś tam było słychać. A że Fabrykę można doskonale nagłośnić to dowiódł tego chociażby ostatni koncert Accept. Zresztą - Gene Hoglan i Steve DiGiorgio też coś temacie powinni wiedzieć - dwa miesiące temu na DTA dźwięk był żyleta. A dzisiaj (wczoraj) tego jak było kiepsko dowodzi chociażby wstęp do "Souls of Black" który był jednym .... dudnieniem. Szkoda.

Reasumująć: źle nie było. Co najwyżej - przyzwoicie :)
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2015 12:43 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

A ja mocno żałuję, że nie byłem na tym koncercie w Gdańsku. Miałem się wybrać, ale mam teraz tyle na głowie, że musiałem odpuścić. Co do koncertu, to wg relacji mojego znajomego Testament zmiótł, ale on jest fanem więc pewnie lekko przesadził ;) Bardzo szkoda, że nie widziałem tego koncertu, bo Testament to u mnie 3 miejsce jeśli chodzi o ulubione thrashowe kapele.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Kuba pisze:Byłem w Krakowie.

Dupy mi nie urwało. Tak oględnie mówiąc. Ani mnie Virgin Snatch nie porwał, ani gwiazda wieczoru.

W przypadku Virgin ..... nawalanka bez ładu i składu dla mnie. Na jedno kobytko. Trochę dziwne - taki Zielony tu i tam deklaruję uwielbienie dla, chociażby, Davida Coverdale`a, sam nic zaś nie zaśpiewa, a tylko ryczy jak wół. Ja wiem że inna stylistyka, że gardło nie to, ale jednak może by to coś w tej jednostajnej młócce odmieniło. Było tak sobie.

Z kolei Testament..... no cóż, ciężko się było oprzeć wrażeniu że to był dla nich taki gig "zapchajdziura" pomiędzy kolejnymi festiwalami. Grali ledwo 75 minut. Bez jakiegoś specjalnego zaangażowania. Bez jakiejś mega ikry. Bez jakiegoś super przekonania czy cudów w secie. Do tego posiadają akustyka który jest normalnie głuchy. Cały tył sali na kolesia co jakiś czas patrzył, a ten sobie patrzył w konsolę na zasadzie .... "gdzie ja to miałem .....a chu**.... coś tam słychać". No właśnie - coś tam było słychać. A że Fabrykę można doskonale nagłośnić to dowiódł tego chociażby ostatni koncert Accept. Zresztą - Gene Hoglan i Steve DiGiorgio też coś temacie powinni wiedzieć - dwa miesiące temu na DTA dźwięk był żyleta. A dzisiaj (wczoraj) tego jak było kiepsko dowodzi chociażby wstęp do "Souls of Black" który był jednym .... dudnieniem. Szkoda. Obrazu całości "nędzy i rozpaczy" dopełnia cykajaca fotki niebieskowłosa Romana Makówka :roll:

Reasumująć: źle nie było. Co najwyżej - przyzwoicie :)
Chuck jest gruby, szybko się męczy i musi oszczędzać formę na festy. ;) Na szczęście ryknąć potrafi jak za dawnych lat.

Od Romany Makówki dostaję beznadziejne newslettery przeznaczone dla mediów, gdzie ciągle powtarzają się formułki typu "znamy support...", jakby sama reprezentowała medium, a nie Galicję. :facepalm:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Obrazu całości "nędzy i rozpaczy" dopełnia cykajaca fotki niebieskowłosa
Co tym razem zrobiła i czym zasłynęła? :)
ODPOWIEDZ