Jaką wersję albumu kupisz ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaką wersję albumu kupisz ?
A jak brzmienie winylków?
Clanowy pisze:Z racji miejsca pobytu wysłałem żonę by zakupiła jutro każdą wersję (oprócz winyla , bo nie mam odtwarzacza).
A kto ma ?
Jutro przejade sie po pracy po swoje egzemplarze, ale przez to ze material sluchany od tygodnia, magia chwili premiery uleciala
-
Deleted User 804
No coś ty. Miałbym je rysować igłą??!!RALF pisze:A jak brzmienie winylków?
Ja mam i o zgrozoBudziol pisze:A kto ma ?![]()
www.MetalSide.pl
Nie no wiadomo, zarcik taki.
Sam mialem w planach nabyc gramofon, ale zawsze cos ...
Sam mialem w planach nabyc gramofon, ale zawsze cos ...
PolecamBudziol pisze:Sam mialem w planach nabyc gramofon, ale zawsze cos ...
www.MetalSide.pl
Wiadomo, polozenie plyty na talerz i brzmienie.jedyne w swoim rodzaju.
Fajnie w sumie, ze pp pieknych pictureach teraz.wydali na czarnych klasycznych plackach
Fajnie w sumie, ze pp pieknych pictureach teraz.wydali na czarnych klasycznych plackach
-
Deleted User 804
Daj im czas. Znając panów z IM wyjdą pewnie jeszcze picture disci i clear vinyle tego albumuBudziol pisze:Wiadomo, polozenie plyty na talerz i brzmienie.jedyne w swoim rodzaju.
A tymczasem BoS już na Spotify. Kusi...oj, kusi
ale wytrzymam. Zaraz idę spać 
Zamówiłem deluxe w Empiku chyba ze 3 tygodnie temu, jeżeli rano pójdę i okaże się, że nie ma mojego deluxe tylko jedzie gdzieś z magazynów to już nigdy więcej nie zamówię nic na czas premiery w tej sieci. Przy okazji zamówiłem nowego Riverside i mam nadzieję, że również jego dostanę w ręce 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wielkie oczekiwanie. Dziś się zacznie wysyp zadowolonych userów z czarnymi pudłami w rękach.
Już się nie mogę doczekać
(jeszcze nie słuchałem płyty).U mnie w MM ponoć dziś ma być dostawa koło południa i od razu jak przyjdzie to wrzucają do sprzedaży.Kupuję wersję standardową - cena 62,99 (deluxe i winyle już w drodze,wczoraj wysłali) .
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A ja zamawiałem na allegro, ciekawe czy dziś dostane, choć szczerze wątpię.
ja przez empik zamawiałam i już wiem że dziś nie dostanę
(
Nie dostanieszsajki pisze:A ja zamawiałem na allegro, ciekawe czy dziś dostane, choć szczerze wątpię.
Dlaczego? U mnie zamówienie ma status - zrealizowane. Za pół godziny otwierają Empik i jadę po albummaiden pisze:ja przez empik zamawiałam i już wiem że dziś nie dostanę(
Aha, no to szkoda. Jakby jednak było inaczej, to dam znać.brezdi pisze:Nie dostanieszsajki pisze:A ja zamawiałem na allegro, ciekawe czy dziś dostane, choć szczerze wątpię.Niestety sklepy na allegro dziś dopiero będą wysyłać, bo dopiero dziś dostawa.
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

brezdi pisze:Dlaczego? U mnie zamówienie ma status - zrealizowane. Za pół godziny otwierają Empik i jadę po albummaiden pisze:ja przez empik zamawiałam i już wiem że dziś nie dostanę(
rozmawiałem z babką z empiku online - ze strony internetowej wysyłka do salonu w dniu premiery - 1-2 dni robocze :/
trzeba będzie po prostu kupić w salonie (bez zamawiania z internetu)
Jeszcze nikt nie ma? Ja tymczasem japonca zamowilem :-)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

10:00 zaczyna się szturm na empiki
Ja podjadę po pracy dopiero. Póki co mam mpch...