Otóż to. Ciułam już na bilety i również robię ponownie maraton od 2013r.WICKER MAN pisze:Wielu osobom może przypaść do gustu taka propozycja metalowego weekendu na początku lipca
03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Zastanawiam sie bardzo poważnie nad opcją Wrocław/Praga - dla mnie to oczywiste, że na dniach ogłoszą też Czechy...
Sektor. W poniedziałek zrobię odpowiedni wpis w temacie Black Sabbath i ewentualne transakcja na priv żeby nie zaśmiecać tematu.sekcjazwlok pisze:A na co masz ?Mandrake pisze:U mnie zupełnie odwrotnie. Jak tylko potwierdzą w poniedziałek Maiden sprzedaję bilet na BS,Emilio pisze:Niestety koncert Black Sabbath, który jest dzień wcześniej na pewno zabierze spokojnie za 3k potencjalnych fanów, którzy mogliby się pojawić we Wrocławiu.nie dam rady zrobić maratonu ...
Akurat w moim przypadku kwestie logistyczne to nie problem, tyle tylko że ja Black Sabbath nie słucham ;P ... chciałem zobaczyć z ciekawości, ale w zaistniałych okolicznościach wybieram jeden właściwy cel
Cieszę się z koncertu, cieszę się z supportu (widziałem na impact), mam świetne wspomnienia z 2003 roku więc jak tylko zacznie się presale to zapodaję
PS. Czy żeby wziąć udział w FTTB to muszę mieć bilet na GC ?
Why so serious?
Jestem w podróży i mam słaby dostęp do internetu dlatego średnio mam jak czytać cały temat, a zgaduję, że gdzieś było o tym pisane - wiadomo od kiedy są w sprzedaży bilety i w jakich cenach?
W poniedziałek będzie wiadomo.
GC na pewno. Nie wiem tylko, czy aby EE nie jest też wymagany. Ostatnio jak wygrałem FTTB i się pytałem, to zarzekali się, że ma być EE i koniec.Mandrake pisze:PS. Czy żeby wziąć udział w FTTB to muszę mieć bilet na GC ?
Biorę płytę, w 200 PLN się zmieszczę...
To niezbyt atrakcyjny ten przywilej. A kto się zarzekał? LN czy IMFC ?Papa pisze:GC na pewno. Nie wiem tylko, czy aby EE nie jest też wymagany. Ostatnio jak wygrałem FTTB i się pytałem, to zarzekali się, że ma być EE i koniec.Mandrake pisze:PS. Czy żeby wziąć udział w FTTB to muszę mieć bilet na GC ?
Why so serious?
Sprzedaż od 30 października od godz. 10:00Dejavu pisze:Jestem w podróży i mam słaby dostęp do internetu dlatego średnio mam jak czytać cały temat, a zgaduję, że gdzieś było o tym pisane - wiadomo od kiedy są w sprzedaży bilety i w jakich cenach?
Wcześniej przedsprzedaż dla FC
Ps. Bedzie 3cia edycja koszulek eventowych Maiden Poland 2016
Zapodawaj projekt - zobaczymy. Może EDDIE z tym serduchem w łapie z wnętrza książeczki płyty a za nim w tle stadion wrocławski w poświacie nocy...
http://img59.imageshack.us/img59/2620/dsc4708shiftn.jpg
Oczywiście, trzeba by było kolory podmienić, żeby było mrrrrrocznie, jak na okładce "Killers:
Może napis: Welcome Back To Wroclaw, Ed!!!
http://img59.imageshack.us/img59/2620/dsc4708shiftn.jpg
Oczywiście, trzeba by było kolory podmienić, żeby było mrrrrrocznie, jak na okładce "Killers:
Może napis: Welcome Back To Wroclaw, Ed!!!
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

lepszy byłby Ed rozwalający sky tower
Wprawdzie we Wrocku tylko raz byłem, i to w listopadzie zeszłego roku, ale wydawało mi się, że do tego Eddiego z dżungli chyba pasowałoby otoczenie pergoli koło Hali Stulecia, gdzie w okresie wiosenno-letnim chyba sporo roślinności jest: http://i1.trekearth.com/photos/79827/hala2.jpg oczywiście na rzecz obrazka można trochę więcej roślin dać, ale klimat to by wtedy miało
ot, taki pomysł rzucam...

A to, jakby odpowiednio przerobić. Projekt powinien być czytelny i prosty w wykonaniu. Wystaczy trochę zabawy z Photoshopem
-
Deleted User 5490
Bardzo miło z ich strony, że zagrają we Wrocku. Szkoda, że to podobno jedyny polski koncert na tej trasie. Nie bardzo to rozumiem, bo ostatnia historyczna miała swoje 3 odsłony u nas i ludzi nie brakowało.
Fajnie że u mnie w mieście, szkoda że na Stadionie. Tego się właśnie obawiałem. No ale cóż, skoro u mnie, to będę siłą rzeczy. Miły weekend się zapowiada. A halówkę się zrobi za rok.
Jedyny w 2016. Może w 2017 znów przyjadą do hali?
no bede no. Ale wolałbym trybuny...
już nie mam tu najwięcej postów

Nie pamiętam, kto organizował koncerty w 2013, ale personel (czytaj: ochrona) przy wejściu twierdziła, że bez GCEE nie ma wstępu na FTTB. Co ciekawe, na oficjalnej piszą, że wystarczy bilet na ''miejsce stojące'', nie ma konkretnie wzmianki o GC czy GCEE, więc teoretycznie bilet na zwykłą płytę powinien starczyć. Jednak chyba to prawda, bo użytkownicy oficjalnego forum też piszą, że GCEE musi być, jeśli jest dostępne. Mówi się trudno.Mandrake pisze:To niezbyt atrakcyjny ten przywilej. A kto się zarzekał? LN czy IMFC ?Papa pisze:GC na pewno. Nie wiem tylko, czy aby EE nie jest też wymagany. Ostatnio jak wygrałem FTTB i się pytałem, to zarzekali się, że ma być EE i koniec.Mandrake pisze:PS. Czy żeby wziąć udział w FTTB to muszę mieć bilet na GC ?
I podejrzewam, że właśnie to może być przyczyną - podczas ostatniej trasy odwiedzili nas zaskakująco wiele razy. Możliwe, że obawiają się, że przedobrzą i drugi koncert nie wypali frekwencyjnie przez zwyczajne przejedzeniem się zespołem u nas. A tak to zagrają stadion raz a dobrze, który spokojnie zastąpi im drugi występ pod względem $$$.Pierre Dolinski pisze: Szkoda, że to podobno jedyny polski koncert na tej trasie. Nie bardzo to rozumiem, bo ostatnia historyczna miała swoje 3 odsłony u nas i ludzi nie brakowało.
Ostatnio zmieniony sob paź 24, 2015 9:19 pm przez Papa, łącznie zmieniany 1 raz.
W 2013 - LN.