KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Znaczy xxl w pt bedzie u sumaka to wez mu tylko xl, natomiast rozumiem ze eMke mam wziac ze soba?
Tak ja wezmę XL (która miała byc dla WICKERa) dla sumaka a Ty weź M dla AxoRix'aBudziol pisze:Znaczy xxl w pt bedzie u sumaka to wez mu tylko xl, natomiast rozumiem ze eMke mam wziac ze soba?
Pare koszulek zostalo nie odebranych. Prosze kontaktowac sie z Budziolem w sprawie wysylki.
Acha, prosze nie wysylac mi zapytan o koszulki, gdyz wszystkie 100 sie rozeszlo. Nie mam juz wiecej na zbyciu.
[center]SOLD OUT!!!![/center]
[center]SOLD OUT!!!![/center]
I jeszcze taki newsik 
Wczoraj w faktach na TVN mozna bylo zobaczyc nasze koszulki.
Para, na ktorej weselu Maideni zagrali w Poznaniu w 1984 roku tez dostala jedna koszulke na pamiatke
O weselu i koszulkach mozna poczytac i obejrzec tutaj
Wczoraj w faktach na TVN mozna bylo zobaczyc nasze koszulki.
Para, na ktorej weselu Maideni zagrali w Poznaniu w 1984 roku tez dostala jedna koszulke na pamiatke
O weselu i koszulkach mozna poczytac i obejrzec tutaj
Gratulacje wydra77 ! Fajnie, że pomyśleliście żeby tej parze też wręczyć pamiątkę. Widywałem wczoraj parę razy osoby w "sanktuaryjnych" koszulkach, choć sam byłem w tej pierwszej, z Edkiem-husarią.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Heheh też kilka osób mijałm. Nawet po koncercie z kilkoma rozmawiałem, ale dosłownie chwilkę, bo spieszyłem na 6:00 do roboty. Up the Irons!
Uwaga, uwaga!!!!
Nawiazując do poprzednich tradycji powstanie 3 edycja koszulki eventowej Maiden Poland Wroclaw 2016
Artwork bedzie nawiązywać do płyty BoS oraz do miejsca koncertu czyli Wrocławia
Nawiazując do poprzednich tradycji powstanie 3 edycja koszulki eventowej Maiden Poland Wroclaw 2016
Artwork bedzie nawiązywać do płyty BoS oraz do miejsca koncertu czyli Wrocławia
Niedługo pokaże tył koszulki (oczywiście nawiązujący do poprzednich koszulek Maiden Poland) oraz zostanie otworzona lista zamawiających.
Poprzednia edycja koszulki Poznan 2014 została wydana w ilości 100 sztuk, z czego ponad 60 rozeszło sie wsród fanklubowiczow SanktuariuM. Pobijmy ten rekord razem i ładnie zaprezentujmy sie na barierce we Wrocławiu
Poprzednia edycja koszulki Poznan 2014 została wydana w ilości 100 sztuk, z czego ponad 60 rozeszło sie wsród fanklubowiczow SanktuariuM. Pobijmy ten rekord razem i ładnie zaprezentujmy sie na barierce we Wrocławiu
Jestem jak najbardziej na tak!
Biorę dwie w ciemno
1x 3xl
1x m
Biorę dwie w ciemno
1x 3xl
1x m
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

proponuję taką grafikę:
Eddie jako Król Rafał Dutkiewicz wpieprza się samochodem w tramwaj na Ostrowie Tumskim (gdzie nie można wjeżdżać samochodami)
Eddie jako Król Rafał Dutkiewicz wpieprza się samochodem w tramwaj na Ostrowie Tumskim (gdzie nie można wjeżdżać samochodami)
Moja propozycja pod tematem z datą koncertu 
Piszcie i podawajcie przykłady. Na serio oczywiście. Jakiś pomysł juz mam ale potrzebuje jeszcze jakiejś inspiracji. Jak mi sie cos spodoba to to wykorzystam 
Najbardziej charakterystyczne obrazki Wrocławia: Ratusz, Hala Stulecia z iglicą - tutaj dodatkowy smaczek, bo Ironi grali tam 2 razy.
www.MetalSide.pl
- hipcio_stg
- -#Moonchild

1x XXXL + 1x XL już zamawiam (żeby nie zabrakło)
Krasnale. Stały się wręcz wizytówką Wrocławia. Można naprawdę nakombinować wiele ciekawych wariacji i motywów z nimi - James ''Papa Het'' Hetfield czy, mój faworyt, Hipoczyściciel. A jest ich ponad 300, więc jest z czego wybierać.wydra77 pisze:Piszcie i podawajcie przykłady. Na serio oczywiście. Jakiś pomysł juz mam ale potrzebuje jeszcze jakiejś inspiracji. Jak mi sie cos spodoba to to wykorzystam
Krasnale powiem szczerze to był moj oryginalny pomysł i na pewno bedą na koszulce
Ja eLeczka jak zawsze i jak zwykle chetnie pomoge :-)
Pomysl na koszulke? Jak Wroclaw to musza byc krasnale!
Pomysl na koszulke? Jak Wroclaw to musza byc krasnale!
A gdyby tak członkowie zespołu jako krasnale (w tle) A z przodu Eddie?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
obojętnie jaki to będzie krasnal ,niech będzie chociaż osobiscie wolałbym husarie ,tak czy siak wydra śmigaj z tymi koszulkami bo już nawet moja żona sie najarała a i pytanie czy będzie opcja koszulki dla dziecka? bo syn też by chciał ?!