Jak Ci nie szkoda kasy to bierz EE, tylko weź pod uwagę że jak się zachce siku to utrata stówki.Roberrcik pisze:Brać z EE czy samo GC? Chciałbym stać w miare blisko
Ale jak masz trochę krzepy, to bierzesz GC i się dopchasz w miarę blisko
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jak Ci nie szkoda kasy to bierz EE, tylko weź pod uwagę że jak się zachce siku to utrata stówki.Roberrcik pisze:Brać z EE czy samo GC? Chciałbym stać w miare blisko
zgo pisze:Ale barierka to barierkaironlemon pisze:Co nie zmienia faktu, że stanie kawałek z tyłu GC w luzie jest 100% wygodniejsze i z lepszym widokiem niż barierka płytyir0nka94 pisze:Wiem, że jest ciężko po barierkami, zawsze stałam na tych dalszych barierkach tuż za GC na zwykłej płycie. Ale fakt, to jest skok na kasę bo jak nie masz fttb to i tak ee nie pomoże.Ja sobie nie wyobrażam koncertu bez barierki

Jak na razie się nie zdziwiłem... chociaż wieczorem może (i taką mam nadzieję) się zdziwięjoseba pisze:żebyś się drogi kolego jutro nie zdziwiłraczej już teraz się spiesz, aby w piątek bilet nabyć, skoro takie proroctwa wygłaszasz

Bilety to na 100% będą!Martulka 94 pisze:Chciałabym jechac.Szkoda,że niedziela boję się,że w tym czasie bede mieć obrone. Poźniej już pewnie nie bedzie biletów.![]()
![]()
![]()
![]()

Trochę słabo, bo się już nastawiłem, że ich przed IM zobaczę. No trudno. Dziwne jednak, że w przecieku informacja była i wszystko wyglądało bardzo wiarygodnie. A nie sądzę, że nagle 3 dni później okazuje się że ich nie ma. Dla mnie to trochę podejrzane.MaidenFan pisze:Ghosta nie będzie![]()
Live nation w komentarzach na FB tak napisali..