WYJAZD AUTOBUSOWY NA KONCERT BERLIN 31 MAJ 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

WYJAZD AUTOBUSOWY NA KONCERT BERLIN 31 MAJ 2016
IRON MAIDEN, GHOST, The Raven Age - BERLIN 31 maj 2016 Wyjazd autobusikiem z Wrocławia. Prawdopodobnie najmniejszy, otwarty koncert na trasie. Jak ktoś się pisze, to zgłaszajcie się. BARDZO MAŁO BILETÓW! Bilety Dostępne od poniedziałku dla fan clubu, od 30 października sprzedaż otwarta. Bilety do nabycia tu: https://www.hekticket.de/hekticket/.bin ... 1605311745 lub tu: (http://www.eventim.de/iron-maiden-speci ... ghost-the-…). Pomogę kupić. Cena wyjazdu w zależności od ilości chętnych 100 -120zł tel 887 827 827 mail: ironspartan@wp.pl
Re: WYJAZD AUTOBUSOWY NA KONCERT BERLIN 31 MAJ 2016
Podejrzewam, że się szarpnę na wyjazd z Wami. Pojemność tego amfiteatru to 22k? Sporo, jak na najbardziej kameralny koncert tej trasy.
Skąd wyjeżdżacie, Spartan? I czy byłaby możliwa ewentualność dołączenia się w Szczecinie, jeśli będziecie przez niego przejeżdżać?
Skąd wyjeżdżacie, Spartan? I czy byłaby możliwa ewentualność dołączenia się w Szczecinie, jeśli będziecie przez niego przejeżdżać?
Kameralnie bedzie pod scena bo malo osob wchodzi 
Na to czekałem,ale... do wrocka mam prawie tyle samo co do Berlina. Będziecie jechali przez chociażby Poznań?
Wiadomo jakie ceny pod scenę?
-
Deleted User 4783
wszędzie maja być takie same.
Jeden rodzaj biletow po 86 ojro plus 40 wysylka bo noe ma elektornicznych, porazka
-
Deleted User 4783
trzeba by w kilku zamówić, wtedy by się opłacało
albo zamówić i wysłyka do forumowicza z Niemiec
?
The lover of life's not a sinner.
Robi ktoś większe zamówienie biletów na Berlin? Tak żeby cena wysyłki się rozłożyła ?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W czwartek-piątek będę zamawiał bilety do Berlina - z tym, że odbiór (preferowany osobisty w Warszawie bądź Wrocławiu) najwcześniej za miesiąc lub w grudniu... Chętne osoby pls o kontakt na PW do jutra do końca dnia.
jedna cena biletów tzn. jak otworzą bramki to kto pierwszy ten lepszy? tak ma to rozumieć? trzeba walczyć o najlepsze miejsca?
Tak trzeba to rozumiec :-)
Malo tego tylko pierwszy 1000osob gora 2000 wpuszczaja pod scene reszta trybuny
Malo tego tylko pierwszy 1000osob gora 2000 wpuszczaja pod scene reszta trybuny
-
Gregory D.
- -#Charlotte

A jedzie ktos lub mysli o wspolnym wyjezdzie busowym ze Szczecina? Nie chce mi sie jechac autem bo nie mozna browara wychylic na koncercie. 
Ja zawsze jeżdżę z "Interglobus, Follow me!" czy jak to się zwie. Oni robią wyjazdy na koncerty, już 2 razy jeździłem z nimi i są spoko, także spora szansa że tutaj tak samo będzie, możliwe że się tam spotkamyGregory D. pisze:A jedzie ktos lub mysli o wspolnym wyjezdzie busowym ze Szczecina? Nie chce mi sie jechac autem bo nie mozna browara wychylic na koncercie.
Otrzymałem bilety do Berlina
Bardzo szybko przyszły, a co ciekawe są całkiem ładne
Wreszcie nieco inne bilety niż te wydruki... 
Za 40ojro to i wysylka ekpresowa 
Jakby ktoś miał opory przed kupnem bezpośrednio na eventim.de (z powodu wysyłki prawdopodobnie) to polecam https://www.hekticket.de/hekticket/.bin ... 1605311745
Cena biletu + opłata za transakcję kartową (2 ojro) + wysyłka (6 ojro) na pewno lepiej się prezentuje niż prawie 40 ojro. Fakt, bilety zwykłe drukowane (nie Fan Ticket) ale to zawsze bilet.
Cena biletu + opłata za transakcję kartową (2 ojro) + wysyłka (6 ojro) na pewno lepiej się prezentuje niż prawie 40 ojro. Fakt, bilety zwykłe drukowane (nie Fan Ticket) ale to zawsze bilet.
No i jedz tu gdziess człowieku na koncert zagraniczny,co wczoraj zasrani "pielgrzymi"zrobili na koncercie w Paryżu?! Masakra aż sie odechciewa gdzieś teraz pojechać,ten Berlin też może być niepewny,zasrane araby.
Faktem jest, ze paranoja co sie dzieje